RECEPT: Citron- & mintcupcakes

(Originalrecept från Leila Bakar, endast med en liten touch av jag & Kristoffer)
.
Ingredienser cupcakes:
100g smält smör
2 ägg
1,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
1 st citron (skalet)
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 msk kakao
1 nypa salt
.
Gör så här:
1. Sätt ungen på 175°. (200° om man vill göra små muffins)
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
3. Rör ner smöret, mjölk och rivet citronskal.
4. Blanda i vetemjöl, bakpulver, kakao och salt.
5. Fyll formarna och placera dem gärna i muffinsform - ger dom mycket finare form.
6. Grädda i mitten av ugnen i cirka 10 min.
.
image description
.
Ingredienser choklad-frosting:
100g philadelphiaost
60g mjukt smör
3 dl florsocker med chokladsmak
1/2 st citron (saften)
5 bitar After Eight
.
Gör så här: (lättast med elvisp)
1. Blanda smör, florsocker och citronsalt krämigt.
2. Blanda i philadelphiaost och after eight.

Kommentarer
Postat av: MOMMA F

IM SO PROUD!!!!!!

2012-02-06 @ 10:24:02
Postat av: Anonym

över boken alltså, det gick inte att kommentera på det inlägget.

Inte för att jag inte är stolt över att du och mr. Petterson kan baka muffins.

2012-02-06 @ 10:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0