GRillA GriLLA GRILLA!!

ja då var det valborg och grilldags! är just nu hemma hos felicia där felicia, jag och sara har fixat middag som snart ska slängas på grillen! kycklingfilé med chilimarinad, potatisklyftor och en fet jävla sallad :) MUMMA!!
vi sitter i alla fall just nu och lyssnar på Paramore och sjunger som galningar, utan booze och allt! sjuka damer det här (a) HAAHA!

men men,  har inte så mycket att säga.. ska käka oss mätta och sen blir det kanske film eller något annat roligt :) Kram♥

PS: Sup er inte så fulla ikväll! (a)

konsert

ja då va äntligen musikskolans vårkonsert avklarad! GÖTT!!
jag sjöng Be like that och Johan spelade gitarr som en fucking band hero XD  gick väl ändå ganska bra måste jag tycka.. dock kunde det ju alltid gå bättre :)
men men, har i alla fall de senaste dagarna varit världens hurtbulle! :O  gick ju som sagt Broarna runt (ca. 1,5-1,8km) i söndags, hade fotbollsträning på måndag och gick sedan en gång till samma runda med sofia efter träningen! känner mig riktigt jävla duktig även fast jag har en sträckning i vänster ljumske och har fan träningsvärk som inget annt i rumpan och låren! SHIT!
ska i alla fall just nu ta mig lite gott och sen blir det väl duschen och sängen. Kram♥

hemma igen

ja då va jag hemma igen efter mer än två timmars promenad! känner mig riktigt duktig nu!!:)   ska in i duschen och sen ska jag sova, som jag förmodligen kommer att göra gott också! (A) KRAM

promenad

sitter just nu och tittar runt på lite random bloggar medan jag lyssnar på en massa nostalgi musik :) har verkligen inte gjort ett piss vettigt idag.. vaknade sent, duschade, gjorde mig i ordning och drog iväg på kalas hos min lilla kusin som fyller 14 i veckan, inte för att han är så liten längre!  efter det så låg jag i sängen och såg på America's best dance crew i flera timmar innan jag hjälpte mamma med middagen och som sagt, nu sitter vid datorn..
man kan väl säga att jag har haft en fett tråkig och har bara varit allmänt less och otaggad! har dock för en liten stund sen börjat fundera över en möjlig promenad eller något hurtigt innan sängen! ska göra ett försök på att se om det är någon som vill hänga på! :) Kram


bullen har blogg

FOLKET SITTER OCH SER På DIE HARD 4.0 OCH SARA SKRIKER TILL!!
SARA- Fyfan va fejkat det där är!
THIM- vaddå, som om du har varit med om det?
SARA- ja, i mitt förra liv, när jag var en tiger!
FELICIA- så du spenderade ditt liv som tiger i new york?
JA VAD SKA MAN SäGA! FOLKET JAG UMGåS MED äR JU FAN INTE NORMALA?   OCH DET BLIR INTE BäTTRE,, TYP TVå SEKUNDER SENARE = FELICIA- oh fyfan det här va skönt! ((LIGGER På SOFFAN OCH NJUTER EFTER ATT äNTLIGEN FåTT PLATS På SOFFAN))
FELICIA- Dock så visar jag ju typ halva arslet för världen
STINKY- swEET! :D
THIM- nej det gör du nog inte. Eller jag kan kolla!

blää!

är det ingen som vill se på bio ikväll? är fett på isf! :)

Började tänka efter och räknade ut att ...

Började tänka efter och räknade ut att jag och Daniel passerade 15 månader för några dagar sen. Kan inte riktigt fatta det. Kändes som att vi nyss träffades på konsum innan första gången vi skulle vara med varandra ensamma. Tiden går så jävla fort! :D Blir riktigt glad när man ser att det har gått så bra och att vi inte är less på varandra :P Men vad ska man säga, jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag skulle ALDRIG kunna tänka mig ett liv utan honom! Älskar dig mest grabben! <3


Draknästet

har egentligen inget speciellt att snacka om men jag kan alltid säga det att jag just nu sitter och ser på Draknästet med familjen.. ett riktigt roligt program faktiskt! ganska kul att se alla roliga och underliga grejer som folk vill få ut på marknaden.
jag har verkligen inte gjort något annat idag. bara en massa skit,. har bara varit i skolan, sovit lite på soffan, ätit och sett på tv.. fan vilket liv man har! XD  ska nog ta mig lite i kragen och plugga lite fysik och kanske kolla in matten eftersom att jag har ett nationellt prov i matte imorgon.. vill verkligen inte, men så kan det vara ibland! :)
Kram♥

brun utan sol?

ja då hade man nyss hjälpt till med insmörjningen av syrran i brun utan sol. asså fyfan va chill att det egentligen finns brun utan sol krämer och spray, så att man slipper sola och öka risken för hudcancer. nog för att man får cancer av allt nu för tiden! XD
men ändå, hur bra är alla brun utan sol grejer egentligen?
vissa blir JÄTTEmörka. vissa gör ingen skillnad alls. vissa får man världens kanter av. ja vad fan ska man säga. gud va mycket skit det egentligen finns där ute!
jag, mamma och lissy har i alla fall köpt oss en Sublime Bronze från L'oreal som är som en gel. väldigt lätt att smeta ut och så länge man smörjer ut allt tills det inte är "kladdigt" så blir det en riktigt bra och jämn yta :)  det tar dock VÄLDIGT lång tid att torka så man måste har mycket tid :P

i alla fall så ligger jag just nu på syrrans säng med hennes Mac och lyssnar på nostalgimusik på spotify :)  ska nog snart dra mig mot sängen med alla fysikböcker och i alla fall försöka plugga in något i huvet inför Nationella i fysik den 4-5 maj. jobbigt läge att behöva få det tråkigaste noämnet att ha nationellt prov i! suck
Kram <3

äntligen 120cm

WHOHOOO!!!! JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT EN BREDARE SÄNG!, gud så underbart skönt!!  snacka om att jag kände skillnad när jag igår kväll gick från en 90 till 120cm bred säng! vem njuter inte av 30cm extra?
FY FITTA VA UNDERBART!! <3
har typ inte lämnat sängen en sekund idag, förutom de få antal toalett besök, duschningar och middag :)  längtar tills jag får gå och lägga mig igen, men ikväll med lite sällskap av Daniel som också blev lite eggad över att sova i min feta säng! :P
men men, just nu så sitter vi och sväller i soffan efter middagen som bestod av god mat från Pims Thaikök, mums! har den senaste tiden märkt att jag kan MYCKET starkare mat sen jag blev "stammis" på Pims (a) eller så har jag väl bara bränt sönder smaklökarna så jag har slutat känna den starka smaken XD
ska i alla fall ta mig en godis och slå mig ner i soffan bland alla andra mätta människor. Kram♥

jippie!

ja då hade man beställt all ny målvaktsutrustning med pappa inför säsongen! blir mer och mer peppad på att träna och spela desto mer jag får beställa (a)  det roliga med det hela är dock att jag har lyckats växa ur både målvaktsshortsen och målvaktströjan! provade de för en lite stund sen.. shortsen satt som en våtdräkt över rumpan och tröjan som ska vara stor och pösig satt tajt.. Någon har visst växt på sig lite sen förra sommaren (a)XD  men kolla bara in vilka skönheter :D   titta bara på matchningen som jag faktiskt inte märkte förns efter att jag hade beställt allt!
men men, nu ska jag peppa ÄNNU mer till fotbolls säsongen och sen blir det sängen för mig! Kramis♥

blow me away

kom nyss hem efter den efterlängtade turen ute i den friska kvällsluften som jag har väntat på i snart tre fyra dagar! :) kom tyvärr hem från min nyttiga och friska tur med en flaska Vitamin Well Everyday och en påse godis (a)  det roliga med det hela är väl att det var tänkt! gick ju faktiskt bara ut för att ta en trip på Shell, inhandla lite godis och sen gå hem. men vad ska man säga? jag tycker att jag är värd lite godis nu eftersom att jag faktiskt kan äta som jag knappt har kunnat gjort de senaste dagarna!
just nu så sitter jag och skiftar mellan Facebook, bloggen och matteboken med skön musik från Alice in Videoland i bakgrunden. Perfekt! Kram♥

Jonas vill vara anonym

-Tjena, tjena. Det var Jonas här!
Hallå Jonas.
-Tja. Jag väljer att vara anonym då va, men, jag funderar ju på att säga upp det här!
Jasså du gör det? Så du går i de tankarna? Oj oj oj! Okej, men vad menar du, du gick ut med namn och sedan säger du att du är anonym?
-Oj, aj, Oh Oj!
*KLICK*

Smart drag grabben! :D

12.42

ja då hade man ganska nyss vaknat, eller i alla fall ganska nyss klivit upp. ville egentligen ligga kvar och sova eftersom att det va så svalt i mitt rum, alltså raka motsatsen till vad det brukar vara, men jag kände att det bara inte gick, jag har ju säkert sovit fler timmar än vad jag har varit vaken de senaste dagarna (a)
i stället så bestämde jag mig för att kliva upp och smyga in på gymnasieintagningen.nu och kolla mitt preliminära intagningsbesked som jag blev väldigt glad över :)  jag hade kommit in på mitt första val som var Samhällsprogrammet på Minerva. men eftersom att jag kom in på mitt första och inte är reserv på mina andra val så skulle jag t.ex. inte kunna ändra mig en bit in på skolåret och välja någon annan linje som jag tidigare hade valt!, och det suger ganska hårt.. inte för att jag tror att jag skulle vilja byta skola mm.  men man vet ju aldrig, rätt var det är så har jag fått allt om bakfoten och vill absolut inte gå där när vi börjar till hösten!
men men, glad ska jag i alla fall vara! jag hade ganska många att slåss med fram tills då skolan bestämde sig för att bygga ut med en våning som ledde till två samklasser extra.
ni ska bara veta hur stressad och orolig jag var att inte komma in när det var 138 stycken som hade sökt det som första val och skolan bara hade 55 platser!  det var inte förns jag fick ett brev från rektorn som sa att de skulle bygga ut och att det från och med det skulle finnas 110 platser på samhällsprogrammet som jag kunde andas ut och börja tänka att jag förmodligen kom in.  men det har jag nu äntligen fått bekräftat och fy fan va skönt det är!! :)
en sak som jag dock blev väldigt chockad över var att den som hade lägsta meritvärdet och som hade kommit in på linjen hade 195 poäng! :O  jag trodde verkligen att alla skulle ligga på ashöga betyg, men tydligen inte..
aja, nog om detta! ska gå och duscha nu eftersom att jag känner mig som värsta uteliggaren (a)  ska bara ta en sväng förbi minervagymnasium.se innan jag hoppar in i duschen :) Kram♥

go'fika

som sagt så har jag legat hemma sen måndag eftermiddag med halsont.. va på vårdcentralen tidigare idag och har nu fått mina 1grams tabletter som jag ska käka två gånger om dagen i tio dagar.. hoppas förstås att det ska lugna ner sig och att det inte ska sluta som min kusin som hade halsfluss i nästan två veckor, stackars pöjk!  har i alla fall bestämt mig för att inte gå till skolan resten av veckan.. vill egentligen eftersom att vi har nationella i matte på fredag.. i värsta fall så får jag väl gå till skolan, göra provet och sen gå hem igen :P

ligger i alla fall just nu på soffan och ser på alla värdelösa program som aldrig tar slut! ser just nu på Room Radiers från typ 2005, snacka om skit!!
men men, eftersom att jag nästan inte kan äta eller dricka så är jag fett hungrig! såg ganska nyss en reklam om choklad och jag blev jättesugen på bananer i ugnen med smält choklad i, mumma! :D  ska nog gå och göra mig en mumsig banan nu på direkten!  Kram♥

..

ja då hade man just kommit hem från vårdcentralen efter ett halsprov.. halsfluss var det och sköterskan tyckte att jag va tillräckligt dålig för att få penicillin, JIPPIE! fick typ ett nervsammanbrott i morse då jag inte visste vart jag skulle ta vägen för att smärtan va så förbannat jobbig!
nu ska jag i alla fall ta hand om mig själv genom att äta lite Baked Alaska från Ben&Jerrys och sen se på gamla Wipeout klipp :) kram!


halsfluss?

ja då låg man i sängen igen med fett ont i halsen och med några dagar hemma från skolan framför sig..  AND IT SUCKS!   men vad ska man säga, stina liden är fan aldrig frisk! (A)  men men, är verkligen inte på blogghumör sä jag tror att jag ska luta mig tillbaka och försöka äta upp min filtallrik och fortsätta se på Numbers :) Kram♥

Go'natt

Sitter just nu med Danne och ser på Calle Kristansson och Mariette Hanssons cover på Someone new på youtube. ska snart gå och lägga oss och trängas i min fett smala säng.. men vad säger man, kärleken har inga gränser! (a)XD
så go'natt alla små kåta bloggläsare!♥
Älskar dig grabben!

*mmh*

hej bloggen typ. mangebooii här typ *mmh*, och danneebooitoy, idag har vi inte gjort så mycket, *mmh* typ ätit typ. *mmmh* och sen såg jag lixom typ på tv, och de va typ as nice lixom typ aah, *mmh*.. meennnnnnnnnnnne *mmh* så nu ska jag typ inte göra så mycke typ *mh*men de va typ allt jag hade att säga typ. *mmmh* såå pusspuuss bloggen!*MMMMH*

im bringing sexy back  *mmh*

staaan!

chillade på stan idag med sofia the woMAAN! :D
shoppade loss nu när jag liks hade skaffat mig pengar! blev inte så jätte mycket grejer men bara bra sådana!  fick med mig min älskade skjorta från Monki samt en ny BH och en ny bikini från H&M :)
BH från H&M -149
Skjorta från Monki -350
Kofta, också från Monki -300
Bikini från H&M -129 och 99
Hårspänne från, ja, Glitter -49
Mössa från Carlings -99

nu när jag hade mitt hårspänne så passade jag på att prova avslutningsklänningen igen, Åh vad jag älskar den!
ja vad ska man säga, jag är nöjd med min dag på stan. dock så ångrar jag att jag valde klackarna imorse! (a)  ska nog skippa dem nästa gång..
men men, just nu så sitter jag och sofia på sängen och diggar till Adiam Dymott - Miss you och snackar med Danne för att se om vi ska hitta på något ikväll :) PÖSS!♥

middag

ja då hade man varit riktigt duktig och lagat mat.. dock så var jag tvungen eftersom att mamma och lisa är på stan och pappa jobbar till sex.
hade ingen fantasi alls men fick lite inspiration på recept.nu till att göra en quornfärs/tomat/pastasås med majs, vitlök och tabasco..
ska sätta mig och äta nu så jag hinner med bussen till vännäsby för en filmkväll med förmodligen SingStar mm. med daniel, frida och simon :)   Kram!

omegle.com

hahah, har suttit och snackat med en massa drägg på Omegle.com ett tag.. snacka om att folk har tråkigt då man skickar länkar på porrbilder mm. SUCK!!
sitter i alla fall just nu och pratar med en 19årig kille som bor i Kalifornien.. han verkar grymt trevlig men man vet ju aldrig vem det är som sitter på andra sidan chatten ..!
i alla fall så sitter jag inne på omegle för att det är väldigt dött här i skiduthyrningen och jag har redan märkt om alla pjäxor samt ställt dem i ordning i hyllorna :)  slutar där vid fyra och då ska jag nog hitta på något med frida, simon och danne :)  PÖZZ!

fuck!

FUCK FUCK FUCK FUCK!!! GUD VAD JAG ÄR SUR!
har fotbollsträning vid åtta ikväll men eftersom att mina tränare, på den senaste träningen, sa att vi skulle komma 30 minuter tidigare för att prova matchkläder så hade jag ställt in mig på att behöva fara kvart över sju.
mamma hade migrän och bad mig laga middag där vid fem.. jag som tidigare hade läst på hemsidan att träningen va ute och skulle börja klockan sex va inställd på det!
SJÄLVKLART så hade jag lyckats vara den enda i hela laget som hade varit tillräckligt uppmärksam för att vara vid fotbollsplanen halv sex redo för uteträning i kylan.  DÅ började jag ana att jag hade läst något fel! :P
men så var det inte! jag hade läst helt rätt, men dock så hade mina tränare skrivit fel! FUCK YOU!
men men, vad ska man säga.. fick dra hem igen och nu ser jag bara på massa skittv tills jag verkligen behöver fara iväg och träna, inomhus! XD

fett med nice


snacka om road!

Stina <3 MONKI

har suttit och kollat runt på olika hemsidor efter lite snygga kläder eftersom att jag ska städa min garderob och behöver fylla på med lite nytt och snyggt!
hittade allt detta hos Monki som typ är min nya favoritaffär :)

Aprikos t-shirt -120kr
Svart skinnväska -180kr
Jeansskjorta -350kr
Vit stickad tröja -350kr
Svarta högklackade skor -400kr
Vit långärmad -200kr


dock så skulle jag typ bli pank om jag skulle köpa allt detta eftersom att jag redan är skyldig mamma så mycket pengar för mobilen och avslutningsklänningen :(  jag får väl jobba som en slav och tjäna ihop lite pengar så jag kan bada i nya Monki kläder :)
men men, sitter i alla fall just nu lyssnar på Because the night - Patti Smith och dricker sprite :) ska snart stoppa i mig något mer så jag inte svälter ihjäl! (a)
Carpe diem bitches!

jobb

ja då satt man ute i den kalla skiduthyrningen med Johanna och käkade snickers och smsar med Daniel..  vi öppnade där vid halv elva men har hittills bara haft två kunder. så vad ska man säga, det blir nog en lugn dag idag, alltså mycket tid till spotify och facebook mm. :)
men men, slutar just innan fyra och då ska jag skynda mig hem och byta om innan vi ska på middag med släkten hos mormor och morfar i Holmsund. kommer väl att vara där halva kvällen innan vi drar hem och försöker slagga inför morgondagen då jag ska upp lika tidigt :P
men nu ska jag nog värma min pasta och ta en dricka och njuta av en lugn dag på jobbet XD
PUSS!

ny tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

ny tävling nya röster! :)


klänning? - check!

ja då hade man äntligen beställt klänningen till skolavslutningen.. tyvärr så blev det inte den blå/lila med blommor från VILA utan en ännu snyggare cremefärgad sådan från Club L :)
längtar till jag får ta på mig den med ett par enkla leggings, ett par svart sandaletter och två sjukt coola ringar som jag har siktat in mig på:)

Klänning från Nelly.com -229kr
Leggings från GinaTricot -199kr
Skor från Deichmann-sko.se -299kr
Ringar från Cocoo.se -195kr samt 165kr

men men, just nu så ligger jag på soffan och ser på Evan almighty och äter popcorn med pommes friteskrydda, mums!  imorgon så ska jag upp tidigt, eller i alla fall för tidigt för ett påsklov.. ska i alla fall upp där vid halv nio och sen bär det iväg mot Middagsberget och skidutyhyrningen, där jag tyvärr ska spendera de kommande fyra dagarna när jag istället kunde varit ute i solen och jobba på Beach 2010 :D

soffan kallar

spenderade gårdagens kväll hemma hos frida med film!  vi såg en film vid namn, I love you, Beth Cooper!, och som enligt mig va ganska bra.. verkligen inte vad jag föräntade mig av den :)
gick hem där just innan ett och lyckades halka sönder med mina nya klackar typ 100 meter hemifrån! landade på vänster knä och fy fan vad det gjorde ont! haltade resten av vägen tills jag kom in och fick se mitt fett snygga, uppsvullna knä som idag har börjat ändra färg, och som tur va inte mycket :P
men men, just nu så sitter jag bara och drygar vid datorn.. ska nog ta mig lite frukost/lunch eftersom att jag inte har ätit något än, men sen så tror jag nästan på att ett par srumpbyxor och en tjocktröja skulle sitta bra nä soffan kallar på mig! :) PÖZZ!!


Påskafton

idag är det som de flesta normala människorna vet påskafton. dock så vet väl inte ens hälften varför vi egentligen firar det :P  så jag tänkte dra min verson för de som precis som jag tänker att vi firar påsk för att de inte sa vara så länge mellan de tillfällen som man får äta prinskorv, köttbullar, sill och dricka påskmust/julmust på ett år (a)
nå, vi som tydligen tror på gubben som har en skugga som kallas Gubben i månen som ingen heller vet vem det är firar påsk eftersom att..
-En cool man vid namn Jesus blev fastspikad på ett fett kors
-
Där dog han precis som vilken annan Svensson hade gjort
-En annan gubbe begravde honom inne i en grotta och la typ en sten framför hålet
-Någonting blev sjunkt fel och han Jesus typ vaknade till liv och smög ut eller något

jag kan liksom inte förklara så mycket bättre nu.. allt jag kan säga är att tack vare detta så blev alla glada (har alltid undrat varför? XD) och nu så firar man det med att gå till kyrkan och först böla och sen fira, konstiga grejer det här,!

 or

men men, åter till min verson.. jag sörjer eller firar ingenting under påskhelgen! jag äter bara en massa god mat och får påskägg fulla med godis :)  MUMMA!!
men nu ska jag beställa mat, familjen Lidén ska liksom göra en lite twist på påskmaten och beställa pizza eller något (a) PÖZZ!♥


RSS 2.0