Namaste

Två av tre dagar på utbildningen avklarade! Känner mig väldigt energifylld och full med kunskap, i samma stund som vissa delar av kroppen värker. Snacka om att det är skillnad på att utöva yoga halvdant jämfört med när man blir petad på direkt det ser lite snett ut. Fruktansvärt bra ändå och jag känner mig peppad inför morgondagen & fortsättningen på utbildningen.

Time to stretch

Torsdagens jobb är avklarat och jag tar äntligen helg. Eller helg och helg kanske jag inte kan kalla det. Jag börjar allt med morgonpass i aqua på IKSU imorgon, efter det ska jag endast hem och förbereda inför lördagen & söndagens yogautbildning. Jag ska nämligen gå instruktörsutbildningen i yoga för att i framtiden också hålla yogapass på IKSU. Länge har jag varit sugen på att gå kursen, och planen var till en början att jag skulle gå den förra hösten men då krockade det med resor. Den här hösten passar helt enkelt bättre och utbildningen jag ska gå är uppdelad på två helgen, nu och en helg till i slutet av november. Sjukt taggad och jag  känner mig väldigt förväntansfull inför allt jag ska få lära mig.

Kollage gjort av bilder från WeHeartIt


Dreaming of winter

Höstmörkret som existerar just nu får mig att bli så himla trött. Det är svårt att kliva upp på morgonen, dagarna känns kalla & trista, och mörkret som kommer på eftermiddagen får mig personligen att bara vilja krypa ner i sängen och mysa. Jag förstår att jag inte är den enda som känner så här innan den vita magin fallit från himlen. Men idag kom lite hopp då ett antal snöflingor täckte mina axlar. Underbart! Jag kan inte mer än se fram emot att vakna upp till snötäckta gräsmattor och tro det eller ej - att skrapa rutorna på bilen.
 
pictures from WeHeartIt

En sekund innan arbete

Har precis satt mig ner vid matbordet för att trycka i mig lunchen. Den bestående av pytt i panna blandat med gröna ärtor & broccoli - precis som jag älskar det! Ännu godare blir det med lite lite bearnaisesås (jag vet att det låter konstigt men jag lovar, nästa gång du äter pytt TRY IT).
Hur som helst så har jag fram tills nu varit på butiken hos pappa och hjälpt till med att lasta 250 par skidor som ska ner till Sundsvall i helgen. Och sedan byter jag arbete till vikarie på skolan. Blev inringd att jobba som assistent på särskolan i eftermiddag vilket jag ser fram emot. Nu - lunch!

One year ago

För exakt ett år sedan befann sig jag & Kristoffer på världstouren i surf på Supertubos beach i Peniche, Portugal. Nu är han där igen för att se årets upplaga av tävlingen. Känner mig så avundsjuk då jag vet vilket härligt event detta just är. Istället får jag hoppas att han använder min kamera flitigt på tävlingen så jag får se många bilder när han kommer hem. Bara två veckor kvar!
 
A few pictures of mine from the last Moche Rip Curl Pro Portugal

Days on my own

Sitter och tittar på idol i min ensamhet med en tallrik uppäten pasta med baconsås & ett stort glas päroncider. I samma stund som jag saknar min älskade man så är det lite skönt att vara ensam och göra allt de man vill. Exempelvis så har jag idag avverkat ett morgonpass på IKSU, ätit lunch med syster & kusin på Norrlandsoperan (var för övrigt typ världens godaste lunchbuffé - rekommenderas starkt!), fixat nya gardiner i lägenheten, tvättat två maskiner kläder, bäddat om till duntäcken i sängen, lagat middag + matlådor, målat naglarna & avslutar nu med ansiktsmask och idol.

RSS 2.0