musikprov

sitter just nu framför datorn med en müsliskål och musikboken framför mig på skrivbordet..  måste säga att jag verkligen känner den där lockande känslan att slänga musikboken i soptunnan och dra tillbaka in på facebook.. menmen, fy stina.. inget sånt idag!
är iaf för tillfället lite lämnad.. har mamma och lisa i stan och pappa på jobbet.. känns verkligen tomt nu när man är van att mamma alltid är hemma när man kommer hem från skolan!
ska iaf plugga stenhårt nu, HOST*
och sen så kommer förhoppningsvis Danne hit och joinar mig till middan :)
nej men fan, måste plugga inför musikprovet som jag har imorgon..! XOXO

skidskytte

när jag var ungefär 4-5 år gammal så satt jag och mamma och såg på OS och skidskytte. jag sa självklart precis som vilken annan 4 åring hade gjort.
-det där vill jag också göra!
och vad gjorde jag inte.. jo jag kutade iväg till städskåpet och hämtade vår dammvippa, tryckte ner den under min lilla rosa t-shirt, kutade tillbaka in i vardagsrummet, slängde mig ner på golvet och drog upp dammvippan ur tröjan.
-BOOM, PANG, BOOOM!!


snacka om sjuk unge (a) vem fan vill hålla på med skidskytte? XD
nej men åter till det lite viktigare,,
sitter just nu och ser på OS med mamma och en sovande pappa :)
sitter och hejar på Björn Ferry i herrarnas 15km:s skidskytte..
just nu så kom han i mål, tolva!  SATAN!

menmen, nu ringer Daniel, måste sluta! XOXO

<3


ska fan gå och lägga mig nu!

är så jävla trött! 
GODNATT! <3

ANJA

VAFAN HÄNDER??  ANJA RAMLADE JU!!
va helt seriöst hur peppad som helst när hon närmade sig mål att jag höll på att spricka men då, den jäveln, lyckas hon ramla! FAN OCKSÅ!!
sån jävla otur man kan ha att ramla typ 20 meter framför mål i OS! stackars jävel!!


menmen, nu måste jag fortsätta att plugga på min so redovisning som jag har imorgon.. HARE!

dagen efter

HAH, tro inte att jag är bakis!
rubriken symboliserar mer dagen efter alla hjärtans dag!
iaf så spenderade jag lördagkvällen hemma hos Daniel med lite film mm. slaggade över där och vaknade med världens bästa grabb på alla <3 dag morgonen, PERFEKT! :)
låg länge kvar i sängen och softade tills bilen bar av mot familjen Mitterers stuga i Tavelsjö.. där åkte vi skoter, åt mat och hade några små krig i snön :) kom hem vid fem efter en lång dag ute i solen då vi deckade på soffan ett tag innan middagen..  hade det skitmysigt hela kvällen med en massa film och gott :)  en perfekt alla <3 dag helt enkelt!

idag så var dagen dock inte lika perfekt..
vaknade av väckarklockan där just innan sex å fyfan.. kunde typ inte ens öppna munnen utan att det kändes som att halsen var avskuren i fem miljoner bitar!! hade så jävla ont att jag bestämde mig för att dra täcket över huvudet igen och fortsätta sova!  har för det mesta legat i sängen och sovit hela dagen och först vid middags tid blev jag tvungen att röra på fläsket..
just nu så sitter jag bara vid köksbordet och tråkar medan lisa håller på att göra världens mackor till hon och mamma.. lilla skitunge som inte gör ngt till mig! :O XD
nej men jag sitter faktiskt och väntar på att pappa ska komma hem från ICA så att jag kan baka semlor :D:D   HARE!!

You never will be mine!

sitter just nu och lyssnar på Be Mine! med Robyn och finslipar min powerpoint till min soredovisning som förmodligen ska framföras på måndag eller tisdag.. 

har hittat världens bästa hemsida som passar så sjukt bra till arbetets tema så det är ju nästan sjukt! dock så stod allt på engelska och alla som har försökt sig på att läsa en text om ekonomi och skatt på engelska kan ju iaf förstå svårigheterna med det hela XD  har iaf använt mig av Googles verktygsfält som kan översätta hemsidor (a)  tyvärr så direktöversätter de all text så meningarna blir ju fan omöjliga att förstå ändå! men med lite hjälp av morfar som var här så är jag äntligen klar med det :)

menmen, ska snart döda datorn och slänga mig på soffan och käka av allt godis som mamma har fått när hon har legat på sjukhuset (a) 
HARE GÖTT!


GLAAADD!!

HAR JUST VARIT OCH HÄMTAT UT MIN NYA MOBIL PÅ POSTEN! HAPPY!!
är så galet, hoppande, sprudlande, superglad att det fan inte ens går att beskriva ;D
hoppade utan tvekan upp till han gubben i himlen när jag såg avin ligga brevlådan när jag kom hem från skolan! slängde bara in väskan, sprang in och hämtade mitt id-kort och gick fan det fortaste jag någonsin ha gått till posten!
höll seriöst på att bli galen av glädje när jag fick lov att stå i kö för att få hämta ut paketet!! (a)

menmen, nu är jag hemma igen och jag har nyligen lagt mobilen på laddning där den ska få ligga ett bra tag, eller rättare sagt, tills jag inte kan hålla mig från att starta den och leka med den resten av dagen :)

titta vilken skönhet! :)


men, nu ska jag gå och göra middag eftersom att pappa jobbar och mamma sitter och går igenom allt som Lisa ska göra som vikarie på mammas jobb när hon är sjukskriven.. PÖZZ!

I en annan del av Köping

bara en fråga. Varför är I en annan del av Köping så himla bra? :)
jag förstår bara inte varför man tycker att det är så roligt och underhållande att se fyra stycken förståndshandikappade människor? bara konstigt! XD

menmen, just nu så sitter jag just och kollar på ja, I en annan del av Köping och leker med Lisas nya HTC mobil.. Danne kommer snart hit och slaggar över till imorn då vi ska dra till stan med Lisa och mamma..
men, nu ska jag massera mammas nacke och sen så på Spider Man3 :)  PEACE!!

JIPPIEE

NU HAR JAG BESTÄLLT EN NY MOBIL!! :D
det slutade med en Nokia N97 Mini :)  och den är ju bara SÅÅ snygg!

GHAAAA!!
Jag är så himla glad! :D(a)  kan bara inte sluta le XD
menmen, beställde den iaf av en kille från Skövde efter att jag hade prutat ner priset från 3995 till 3500kr :)  ska betala till honom ikv och sen så tar det väl en vecka innan jag får den hem i brevlådan.. PEPPA!!

men, nu skriker mamma från köket.. måste göra sallad ;P  HARE GÖTT!


skrattar ihjäl mig

sitter just nu och ser på tv4 nyheterna med mamma..  ville bara dö av skratt när det nyligen var ett repotage om all snö som gjort att skolbussarna slutat gå och att barnen stannat hemma från skolan i Skåne! det som tog priset var ju ett litet klipp då två pojkar skottar utanför huset och det är fan inte ens 30cm snö!! :O
MEN TA ER DÄR BAK SKÅNINGAR!!
dom hade ju fan dött om dom hade varit här i vännäs.. här har vi ju fan plogvallar som är över en meter höga XD
menmen, vad ska man säga.. kanske som några killar i min klass
"- Sälj Skåne till Danskarna!
"


men, nu måste jag fan sluta dryga och mig klar för fotbollsträningen som börjar vid 8.. måste ju gå ganska snart eftersom att det är lite mkt snö! (a) XOXO

B and J

Ben and Jerry in my fat heart ;D


MOBILER

asså jag får typ spunk!:O  sitter just nu och kollar på mobiler eftersom att jag har börjat tvivla på att HTC-mobilen som jag kollat på är så jävla bra som jag trodde..
det värsta är nog ändå att alla mobiler som jag hittar och som faktiskt verkar bra kostar skjortan! eller dom kostar nog egentligen inte så jävla mkt men jag är ju fan pankare än pankast! XD
men vad ska man säga.. jag får väl jobba arslet av mig och köpa en dyr mobil för då är jag iaf värd den :)

menmen, idag så var det iaf bara skola.. hade skridskor på idrotten och till min förvåning så var det inte så himla tråkigt :)  hade iaf musik sista lektionen och som ni kanske redan vet så ÄLSKAR jag musiklektioner ;D 
DOCK
så skulle vi spela riff idag och det slutade med att jag fick spela keyboard till  ABBA - RingRing  XD
kunde verkligen inte sluta tänka på den värdelösa Idoltjejen Anna som sjöng den för några år sedan!

gullig tjej kanske (a)XD

men, hade egentligen tänkt spendera min kväll på fotbollträning men eftersom att jag har varit krasslig i halsen sen lördagkväll så bestämde jag mig ist för att ligga på soffan under en mysig filt med syrrans Mac och dricka C-vitamin vatten :)   PEACE!! XOXO

RSS 2.0