Skador & solbränna

Morgonen började med att vi alla vaknade till att islänningen Arnold klev ner från våningssängen och slog huvudet i takfläkten. Blod överallt och ett galet uppvaknande. Som tur var fick han snabb skjuts till sjukhuset för några stygn i pannan. Nu står regeln att fläkten ska vara av - thank god!

Som tur var har inga fler skador inträffat. Istället kan man börja ana hur man kommer se ut efter de här två veckorna i solen. Bara efter lunch idag (dag ett) så hade bikinilinjerna skapats och fräknarna i ansiktet blivit mer än dubbelt så många. Så, svart eller svartare när vi sätter oss på planet hem kanske?

Right at this moment (16:50 Bali time) massage at our camp pool.

The morning view


My morning view from bed with my amazing company on the balcony.

Vi är nu framme på Bali & installerade i vårt boende i Canggu. Vädret har vi inte sett så mycket av då vi kom hit efter att solen gått ner igårkväll. Hur som helst kan vi kalla det en enorm omställning i temperatur då vi hade lämpliga 30 grader klockan 23.
Dagen ser för tillfället lite oplanerad ut. Vi vet inte riktigt om när vi ska surfa, vart eller om vi ska göra en liten sightseeing i området först & chilla vid poolen. It comes to see helt enkelt!

BALI BITCHES

 
Here we go! Två veckor på Bali ligger framför oss. Sol, bad, surf & ren avkoppling ska fylla våra dagar till max. Uppdatering med extra mycket bilder (samt eventuell filmsnutt) från resan kommer upp här på bloggen när vi kommit hem igen. Om ni är sugen på att se vad som händer där borta innan dess - kika in på @stinaliden eller @stoffepettersson på instagram. See you in two weeks!

På hemmaplan

Åter hemma i Norrland för att stanna till på söndag, då bär det av mot varmare breddgrader. Dagarna hemma ska spenderas åt att inhandla nödvändiga ting, packa ur skidkläderna & packa i bikinis, samt att umgås med alla nära och kära så mycket man bara hinner med.
Idag har jag varit i Umeå tillsammans med mamma och shoppat. Känner att jag har ett ovanligt lågt shoppingsug med tanke på att man inte gått i butiker på över tre månader. Däremot tror jag att pengarna kommer att spenderas väl på Bali bland allt billigt.

Birthday-boy

När vi är på Bali fyller min älskade Kristoffer 20 år. En tanke som slog oss var om vi eventuellt skulle boka in oss på ett lyxigt hotell dagarna innan och efter för att mysa till det lite extra samt för att få vara ensam. En anledning till detta är att vi under den resternade tiden på Bali bor i ett dorm tillsammans med 5-6 andra. Kort sagt skulle det vara väldigt skönt att få vara helt ensam tillsammans under hans födelsedag.
 
Ett av alternativen vi kikat på är detta. Helt underbara rum med makalös utsikt över havet.

The hair-do

 
Många utav er inte vet inte om att jag gjort om den håriga saken som täcker mitt huvud. Håret har blivit ljusare i allmänhet, samt blivit ännu ljusare än det i topparna - en klassisk ombré med andra ord. Anledningen till detta är det faktum att jag den senaste tiden haft så mörkt hår att min utväxt synts direkt. Därför gjorde jag en avfärgning och ändrade större delen av håret till askblond (resulterade i en ljusbrun/mörkblond ton), medan resten av håret fick genomgå en blondering. För tillfället räknas håret fortfarande som brunt, men kommer garanterat anses som blont efter Bali och resten av sommarens solstrålar. Underbart skönt att inte behöva bry sig om utväxten längre!

JOI

Man måste passa på då man är ledig!
 
Tre dagar med ledighet från jobbet i Vemdalen övergick till en liten roadtrip uppåt landet till Åre. Här har vi bokat en lägenhet mitt i byn där vi ska bo tillsammans med mamma & pappa samt Lisa & Pavel hela helgen. Skidåkning är ett måste i vår familj så en hel del sådant ska också klämmas in bland alla goda middagar, after-ski & framför allt Jon Olsson invitational. Kameran är fulladdad och ska användas flitigt under eventet. Bilderna får ni läsare ser mer utav under lördagen då vi ska bege oss hem mot Vemdalen för jobb igen.

Eighteen days left until Bali


Det kallas oflyt!

Rail + Stina = dålig kombination

TBT - throwback thursday

Studenten 12 juni 2013
 

The perfect dress

Köpte denna från ASOS under vintern. Den var riktigt stretchig och färgen var ännu finare i verkligheten än på bilden. Finns på deras hemsida för ca. 160kr & i flera olika färger. Enligt mig en utav de bästa klänningarna jag äger!

oops..

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att det har varit så tyst här så länge! Förklaringen är enkel - internetbrist. Min aktivitet på både facebook, instagram & här på bloggen har i princip raderats totalt då både internetstickan till datorn och själva 3G i telefonen är urkasst.

RSS 2.0