Så himla rätt och så himla fel på samma gång

John Mayer – I'm Gonna Find Another You

kring tusenlappen..

.. ja det är det jag kommer att behöva betala för tatueringen. Nu ska jag bara lyckas övertala mamma om att jag ska få göra den och inte behöva vänta till jag fyller 18. När jag lyckats med det så vankas det en fin tatuering och en massa smärta, haha

Save the world tonight - Swedish house mafia

Det var nämligen min låt till ensemblen idag. Som jag av någon anledning är tvungen att lära resterande 21 elever som går kursen tillsammans med mig, varav en som jag känner och två som jag endast vet vad dom heter. Känns sjukt positivt, eller det enda positiva är väl att det är en ruskigt bra låt som typ alla gillar!


buhuu

Inte blev det några tatueringspriser inte. På min väg till studion kom jag på att de flyttat, vände om och började knata mot andra sidan av stan. Väl framme så trycker jag ner handtaget, och dörren är låst. Kul att jag missade hela två bussar hem bara för att hinna dit och kolla på tatueringar, och sen så har dom inte ens öppet. Det konstigaste var att det stod öppettider på dörren, vilket de enligt dom skulle ha öppet.

Aja, ska på stan imorgon efter skolan med Felicia. Får ta en tur förbi och se om dom eventuellt har öppet då istället.


kan inte bärga mig

Efter skolan så ska jag förbi på en tatueringsstudio och kolla vad det skulle kosta mig att tatuera en g-klav bakom örat. Är sjukt taggad och har varit det hela dagen. SKa även förbi på monki och inhandla en halsduk som jag har haft ögonen på ett tag nu.

någon snäll som kan bjuda på en massage?

ser ni inte hur underbart skönt det ser ut?
.
Efter en fruktansvärt dålig träning från min sida vill jag egentligen bara gå och lägga mig och sova direkt,
men samtidigt så har jag ont i ryggen och skulle kunna ge allt för att få en ordentlig massage!

älska

Gud vad jag älskar att ha sovmorgon! Man har hur mycket tid som helst och behöver aldrig stressa, kan göra
ordentlig frukost (i mitt fall lunch) och sen bara njuta av att ha få lektioner innan man kan få åka hem igen.
Idag börjar jag 12:15, precis som alla andra måndagar framöver, och bussen går klockan elva.
Så just nu sitter jag med en tallrik nudlar med ångkokt broccoli och läser tidningen.
.

its raining men

Tillsammans med en stor och mysig filt har jag tagit plats i soffan för att bara njuta av att det är söndag.
Har några filmer att beta av samt ett skolarbete som skulle kunna finslipas.
Utomhus så regnar det lätt, vilket gör det ännu mysigare att sitta inne och bara softa.

kunde inte bli mycket bättre, eller jo

Resan till Storuman var inte helt fel ändå, för vad gör man inte för att få spela match och dessutom ta hem tre poäng i serien!
Hur som helst så kom jag just hem, ska nu byta om från fotbollskläder till mysisar och bege mig mot lagondola och köpa pizza. Ska även försöka få tag på Felicia som inte svarar på hennes telefon.. suck
Mamma och pappa är på cykelfest och kommer inte hem förrän vid halv åtta, vilket innebär att jag kan dra på hög volym i högtalarna och skrik-sjunga tills dess.

underbar känsla

godnatt lilla stina

Nu går jag och lägger mig! Måste upp senast halv nio imorgon för att jag ens ska ha en chans att hinna bli klar innan bussen till Storuman går. Där ska vi spela match, för att sen bege oss hemåt igen. Känner taggen, inte för matchen, utan för all jävla bussresa.. åker gott och väl med buss under vardagarna.
Har för övrigt spenderat kvällen hos Felicia tillsammans med hon och Sara. Grönsaker och dip samt lite film med roligt sällskap är absolut inte en dålig start på helgen. Har även börjat fundera på halloween-outfit (jag vet att det typ är två månader kvar, men ändå) bara för att det i år ska vara grymt spexat!

myspys


music

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
.
Efter fotbollsträning, ryggmassage från mor och lite kvällsfika ska jag nu bege mot mot sängen. Ska nog försöka hinna se reprisen på True talent också, eftersom att jag missade det när jag var på träning.
Imorgon vankas det mer skola, men som tur var endast några timmar innan vi kan ta helg och bara njuta av ledighet igen. Har endast fyra lektioner på hela dagen varav två har med musik att göra, vilket enligt mig är helt underbart.
Man kan ju aldrig få för mycket musik liksom!

SLUTAR OM 11 MINUTER


long day

har just ätit lunch och nu väntar psykologi och lite samhällskunskap innan dagen är slut.

HATA FITTA SATAN OSV

JAG HATAR MITT LIV FÖR TILLFÄLLET!!
.
Klev upp tidiga 06:05 för att duscha och göra mig klar för att ta bussen 07:20. Satte mig på den proppade bussen som precis som vanligt blev fast i bilköerna på Umedalen, segade vid draggen och midgård, samt hade oturen att få alla röda trafiklysen. När jag väl var framme på vasaplan så var klockan 08:04, vilket betydde att jag just missat min lokalbuss till skolan. Men inte stoppade det mig. Satt kvar på Vännäsbussen och åkte till sjukhuset i hopp om att hinna med lokalbussen därifrån. Men vad tror ni inte händer? -jo jävla lokalbussen kör iväg från hållplatsen i samma stund som min buss stannade på andra sidan vägen. FML!!
Men det tar inte slut där.. Efter 20 långa minuter i busskuren så kommer äntligen nästa buss vilket gör att jag kommer några minuter sent till skolan. Stressar uppför alla trappor och rusar in i klassrummet, som är tomt! i korridoren träffar jag en lärare som inte heller vet vart klassen samt läraren är. Han går in på vår skol-hemsida och söker upp vår kurs.
.
-"Ja du är ju den enda från årskurs två som går den här kursen., och idag så har ju alla treor fotbollsturnering. Så där har vi svaret på vart alla är, ni har ingen lektion idag."
.
Jag trodde helt seriöst att jag skulle strypa honom! Det som är ännu värre i denna stund, förutom min hemska resa till skolan, så har jag inte min nästa lektion förrän 12:15. Vilket betyder att jag ganska exakt är 3 timmar och en kvart tidig till skolan.. kul

imorgon börjar allvaret

Funderar helt seriöst på att gå och lägga mig, och klockan är bara tio..
Man märker verkligen att skolan har börjat när man vill gå och lägga sig kring nio istället för på småtimmarna. Imorgon börjar däremot skolan på riktigt och då är det bara att följa schemat från första till sista stund, går nämligen hela dagen vilket innebär att jag kommer vara på skolan mellan 08:30 och 16:00. Men jag ska inte klaga för i framtiden så kommer jag att gå så långa dagar nästan hela tiden, så det är väl lika bra att börja vänja sig.
.
Det positiva med morgondagen är istället att jag får ha ensemble samt träffa några nya lärare.

beige

Kvällens tidsfördriv blev att måla naglarna i rött, ångra mig och måla dem rosa, men slutligen bestämma mig för att ha dem beiga.. (roligare information får man ju leta efter!)
.
How ever, ska slänga i mig lite sen middag och sedan invänta säsongstarten av True talent.

vet inte om jag ska skratta eller gråta

.
kan man annat än hata mitt schema det kommande året?
börjar 8:30 fyra dagar i veckan, samt slutar 16:00 VARJE DAG!

Petter - Längesen

Då var första dagen i skolan avklarad och det varade i endast en timme. Lite information angående scheman samt en brännbollsturnering med alla tvåor under morgondagen. Dock så innebär detta att jag måste med bussen 06:50 imorgon, FML!
Har även fixat lite IV-val, vilket slutade med att jag nu är en sovmorgon och en håltimme fattigare, men däremot är jag en kurs rikare. Och inte vilken kurs som helst, ensemble ♥ Längtar till och med till på onsdag då jag har första lektionen.

det första som kommer upp i mitt huvud när jag tänker på dig

John Mayer – Belief - Acoustic
.
.
Dagen spenderade jag sovandes på soffan för ovanlighetens skull. Fick vakna av lukten från pyttipanna och stekta ägg, underbart! Efter en god husmans-måltid så letade jag fram något som skulle kunna underhålla mig länge. Tyvärr hade jag inget monopol, vilket hade passat fruktansvärt bra, utan det fick sluta med sims3 och några oreos.
Imorgon börjar för övrigt skolan som jag inte riktigt vet vad jag känner inför. Är hyfsat less på sommarlov och skulle kunna börja skolan bara för att ha någonting att göra. Men i samma stund så vet jag mycket saker som jag ännu inte har gjort i sommar, men som jag gärna ville hinna med. Det får bli som det blir helt enkelt, positivt är det i alla fall att få träffa alla goa' människor igen!

headache and sockersug

Trött och huvudvärk är dagens utseende, om man nu kan kalla det så.. Däremot så är jag sjukt sugen på ett gott fika samt några speciella människor. Får se om jag får som jag vill, annars så kan jag ju alltid ta en oreo ♥

twist lick dunk - vrid slicka doppa

Mellan 07:30 och 13:30 var jag närvarande på Spölandscupen som planvärd, vilket var sjukt tråkigt till en början men blev mycket bättre när solen tittade fram senare på dagen. När mitt arbetspass var över begav jag mig hemåt för att duscha osv och sedan åkte jag vidare mot Umeå med Felicia. Mycket trevligt kan jag säga! Tyvärr gick inte nattbussen hem, vilket i princip är anledningen till varför det här inlägget kommer nu och inte imorgon.
.
me tonight

me <3 luke 4ever

älskar min StarWars tröja och älskar ännu mer att jag fortfarande är vaken när jag ska upp och jobba om 3h & 16min

friday night

Började kvällen med att kolla på fotbollsmatch vilket inte gick så jättebra. På vägen hem svängde jag och mamma förbi på ica och inhandlade naturchips och coca cola för att sedan dö av på soffan framför filmen It's kind of a funny story.
Imorgon vankas det arbete på Spölandscupen i Vännäsby. Börjar redan klockan 07:30! Kommer inte precis vara den piggaste på det fotbollsfältet kan jag minsann säga.

döda mig!

Aldrig någonsin har jag känt mig så hjälplös som jag kände mig imorse. Vaknade efter att jag drömt den underligaste drömmen på länge, men en obeskrivlig smärta i ryggen. Tårarna bara sprutade. Precis som vanligt kollade jag upp i taket för att se vad klockan var, och insåg till min besvikelse att jag var ensam hemma och att ingen kunde hjälpa mig upp ur sängen.
Jag gjorde ett tappert försök till att sätta mig upp, men det gick inte. Efter det så provade jag att sträcka på mig för att nå telefonen och i sin tur kunna ringa hem pappa från butiken, självklart så gick inte det heller. Så där låg jag grinandes och kunde inte röra på mig.
Någon timme senare så tog jag mig faktiskt upp ur sängen och till soffan, men inte gjorde det det hela mycket bättre. Slutade med att jag fick lägga mig raklång på soffan och bara ligga där, för att det gjorde alldeles för ont att sitta upp.
.
Snacka om tragisk morgon/dag. Men som tur var så är pappa snäll och ska fixa tid hos en kiropraktiker så fort som möjligt. Jag vill nämligen inte behöva uppleva några fler dagar i den här stilen.

gitarrens magiska effekt


work, candy, dinner, häng

Vaknade sent och bestämde mig för att gå bort på butiken och skruva lite cykel. Slutade med att jag spenderade två timmar framför datorn tillsammans med en hel bunt prislistor istället. På min väg hem så smög jag in på Shell och köpte mig en påse gott och blandat för att ha nu när jag tänkt krypa ner i soffan och se på film.
Ikväll väntar en massa häng med Felicia. Kommer väl förmodligen sluta med en massa onyttigheter och film, som vanligt med andra ord.

det är vid sådana tillfällen som man tvekar på kärleken till att vara fotbollsmålvakt

älskar verkligen brännsår ifrån konstgräsplanen!, eller inte

it's raining men

det enda jag hör just nu är underbara Jose Gonzalez på låg volym och ljudet av en hel del regn utanför fönstret

gör om, gör rätt

Tror helt seriöst att jag snart tar självmord!

(so far..)
.
Efter att jag stickat cirka 50cm av min älskade och efterlängtade lusekofta så har jag fixat inför halsen. Självklart så inser jag 5cm senare att den inte är i mitten av tröjan, vilket innebär att om jag fixar till halsen så att den hamnar mitt över mönstret, så hamnar armarna ännu mer fel, vilket vi inte heller vill..
Och självklart så skulle jag ju kunna ha kvar det som det är och bara acceptera att jag suger på att tänka medan jag stickar.. men tyvärr så fick jag lov att inse mina problem och ta tag i skiten. Det är ju i alla fall bättre att göra om det nu (ca. 15cm bort) än att jag ska sticka klart den och sen inte använda tröjan för att jag är missnöjd.
Så nu tar jag nya tag och river upp ganska exakt 18cm för att sedan göra om allt och få det att bli snyggt. Wish me luck!

inte den bästa låten att ha på hjärnan


13:03

Inledde dagen genom att sova lite för länge.. precis som alla andra dagar. Men som tur var så levererar Gud inget bra väder utan jag kan sitta här i soffan med mysiga kläder och äta risgrynsgröt, vilket är exakt vad jag ska göra efter det här inlägget är klart.
Senare idag så ska jag iväg på butiken och hjälpa pappa med lite cyklar och så vidare. Resterande timmar av dygnet förmodar jag att stickningen är i mina händer, och eventuellt så ska jag iväg och kolla på Div3 damernas match.

oräknebart mycket


here I come, shower

Har egentligen ingen teori bakom problemet men i alla fall.. Av någon konstig anledning så kan jag aldrig gå och duscha direkt när jag kommer hem från en träning utan måste nästan sätta mig i soffan och se på tv eller göra något annat.
Nu har jag ju redan suttit här i över en timme så nu kallar verkligen duschen på mig!

i väntan på vintern

Efter att jag spenderat hela dagen på soffa med stickningen i händerna, har jag insett hur förbannat drygt det är att sticka en hel jävla lusekofta. Det är ju helt stört va lång tid det tar. Vill bara lägga undan det och nästa gång jag tar fram det så är det klart, would be wonderful!
.
Har för övrigt kommit ganska exakt 41 jobbiga centimeter och jag har ändå inte kommit till den jobbigaste delen än..

31 cm = en halv lusekofta

Idag så har jag städat på butiken, ätit god middag med mamma och Felicia, sett på en hel del film, och sist men inte minst stickat hela 13cm vilket innebär att jag har gjort klart exakt hälften av tröjan. Imorgon så vankas det fruktansvärt mycket mönster, vilket i sin tur kommer ta evigheter att göra klart, men det stoppar som tur va inte mig!

ölkorv för hela slanten

you just got to love it!

14 520 maskor stickade


Spöland/Vännäs IF vs. Mariehem FF

Efter tre timmar fyllda med fotboll, kaffe och kakor säger jag grattis till herrarna för segern och väljer att
spendera resten av kvällen på soffan med lite chips, coca cola och en halv lusekofta.

everyday I'm shufflin'

LMFAO – Party Rock Anthem
.
mörkare i håret, mörkare ute, och en mörk framtid bestående av tre timmars jobb på Div4 herrarnas match

svar till syster

HELL NO!! Du har jobb i Norge, vilket betyder att du härmed räknas som rik, vilket i sin tur innebär att du kan köpa dig en riktig sådan med tanke på att du är were they fucking make them real ones. PUSS

yes I am still awake

fuck!
Vill egentligen sova men har tyvärr fått serie-abstinens och vill inte släppa mina sad but tru- värdelösa high school serier om gymnaster och cheerleaders. Måste börja försöka vända tillbaka dygnet och vara vaken på dagarna istället för på nätterna. Det kan ju nämligen vara en bra punkt till skolan börjar och då väckarklockan börjar ställas på 05:25.

förklaringen till varför bloggen har varit död i ett dygn

.. har kommit ungefär 20cm. BARA dubbelt så mycket kvar + två ärmar.
Efter det kan jag säga hej till min nya lusekofta ♥

shopping all day long

Några timmar och hundralappar senare sitter jag här med 16 garnnystan, ett par skinnshorts, nya solglasögon, ett rosa mobilfodral, en extern hårdisk och det bästa köpet för dagen, ett par nya skor. Inte helt fel om man frågar mig!

I love apple pie


bara för att

Du med en konstig min
En bardomsvän
Ditt naturliga hår
Du som liten
En dag du minns
En konstig bild
En bild på en släkting
En bild som väcker känslor
En bild som väcker minnen
En bild som gör dig glad
En plats du saknar
Någon du litar på
Någon som betyder mycket
Någon som ger dig inspiration
Någon du tycker om
Någon du vill träffa
Någon du tycker är snäll
Något du vill ha
Någon du vill ha
Något som är viktigt för dig
Dig själv skrattande
Dig själv som lyckligast
Den du senast fick sms av
Den du senast kramade
Någon du känt länge
Någon du känt i mindre än ett år
En flicka som står dig nära
En pojke som står dig nära
En vuxen som står dig nära
Någon du delar mycket med
Något/någon du saknar
Något du vill uppleva igen
En bild som betyder mycket
1. Du med en konstig min
.
2. En bardomsvän
.
3. Ditt naturliga hår
.
4. Du som liten
.
5. En dag du minns
.
6. En konstig bild
.
7. En bild på en släkting
.
8. En bild som väcker känslor
.
9. En bild som väcker minnen
.
10. En bild som gör dig glad
.
11. En plats du saknar
.
12. Någon du litar på
.
13. Någon som betyder mycket
.
14. Någon som ger dig inspiration
.
15. Någon du tycker om
.
16. Någon du vill träffa
.
17. Någon du tycker är snäll
.
18. Något du vill ha
.
19. Någon du vill ha
.
20. Något som är viktigt för dig
.
21. Dig själv skrattande
.
22. Dig själv som lyckligast
.
23. Den du senast fick sms av
.
24. Den du senast kramade
.
25. Någon du känt länge
.
26. Någon du känt i mindre än ett år
.
27. En flicka som står dig nära
.
28. En pojke som står dig nära
.
29. En vuxen som står dig nära
.
30. Någon du delar mycket med
.
31. Något/någon du saknar
.
32. Något du vill uppleva igen
.
33. En bild som betyder mycket
.

far, får får får? nej, får får lamm!


Fick idag världens sug efter vinter och kyla. Vill ha mörker och klä mig i varma mysiga kläder, se på julfilmer och äta gröt.. för det var just gröt jag åt för att få dessa vinterdrömmar. Tro det eller ej men risgrynsgröt med kanel och socker är fruktansvärt gott när man äter det sällan.
.
Har utöver mitt vintersug spenderat 90 minuter på fotbollsplanen, fått gräs i trosorna, sett på X antal serier och som pricken över i:et känt av början till en benhinneinflammation i skenbenet. FML

ingen fantasi

Den här SKA JAG HA!!

Men den sorgliga sanningen är att jag inte alls skulle vara lika snygg i den eftersom att jag faktiskt har former och utöver det äger ett par pensionerade alpinåkar-lår. Och för att verka ännu mer negativ så är sommaren snart slut, vilket innebär att det inte finns så många tillfällen för den att komma ut ur garderoben och på min kropp. Plus att jag för tillfället inte ens skulle kunna tänka mig att visa mig i den offentligt med tanke på att jag har spenderat nästan 80% av mitt sommarlov i ett mörkt rum..

jag bara älskar att vara nyttig

Efter en kort cykeltur till ICA och tillbaka, ligger jag nu på sängen med mango fulla munnen och datorn i högsta hugg.
.
we love the super-fake smile

löptur klockan åtta en lördagkväll

DÖD!

onetwothreefour

Vaknade sent, åt tacos till frukost, följde med mamma och handlade, kokade kronärtskocka, åt tacos igen men den här gången som middag och nu sitter jag slutligen här i soffan med nötter och söker filmer jag inte redan har sett.
Kul lördagkväll är allt jag säger, eller inte! Det är vid just sådana tillfällen min dröm om att flytta till riktig civilisation är som störts.
.
En hund vill jag också ha, gärna nu direkt!

Grattis morfar 76år

Världens bästa morfar!! ♥

pasta med tomat- och basilikasås

här sitter jag och njuter av rostat bröd samt pasta med tomat- och basilikasås, inte illa!
ska på några minuter cykla iväg och möta Felicia, Sara och Olivia för att handla lite gott och sedan se film.

lagfest

Har spenderat kvällen i Östra Spöland med laget. Bad i älven samt badtunna, samarbetsövningar, korvgrillning och en hel del skratt. Bilder har jag tyvärr inte, men ska försöka få tag på några inom kort.

16 eller 76?

kvällens underhållning = provstickat mönstret som i framtiden ska utvecklas till en norsk lusekofta
.
vad tycks?

sommarväder

shortsdress - H&M, converse, halsband - indiska, solbrillor - H&M

augusti

Borde ligga och sova nu.. Ska upp kring nio imorgon för att sedan vid elva ta bussen till Umeå för att träffa Emilia. Är sjukt taggad på att träffa min krambjörn, samt ta igen allt som hänt under sommaren. Träffade henne senast för några helger sedan, vilket inte var ordentligt nog. Så nu har jag bokat in henne innan hon sticker iväg på semester på Cypern, lyckoost!

bananas are for monkeys

efter att jag tryckt i mig två bananer på lite mer än en minut känner jag för att
ta av mig kläderna och svinga sig i lianen.. och för all del, misstolka mig inte!

RSS 2.0