så ointressant att det blir intressant, eller?

Eftersom att jag varken har något roligt eller intressant att berätta (som vanligt) så kopierar jag Felicias halvt ointressanta bloggtema "mina sista sökningar på google".
.
- Andre Myhrer
- Tatuering
- Idol
- OS 2012
- g-klav
- modelljakten
- tv.nu
- arabiska våren
- Hosni Mubarak
- save the world tonight chords

några timmar senare


märkt för livet

Jag kan tyvärr inte lägga upp någon bild på hur det ser ut för att jag har plast överallt. Är i alla fall superduper nöjd och jag längtar tills jag får ta bort plasten och titta in den ännu mer. åhhh..♥

VAD GÖR VI - NU KÖR VI

Detta är ett tidsinställt inlägg med tanke på att jag just nu ligger i tatueringstolen och får min dröm uppfylld!

fyra ur arkivet



vill ha massor

för först gången på länge så levererar Cocoo.se grymt snygga smycken,
och självklart så är lilla Stina sugen på en hel del av dem..

endast några ynka timmar kvar till nålen

I morgon vankas det skola och efter det så bär det av mot Holmsund och morföräldrar. Varför jag ska dit är för att jag på onsdag förmiddag ska in på Port Royal Tattoo och låta nålen göra mig fin.
Jag kan för tillfället inte beskriva glädjen och jag hoppas att nervositeten inte växer ju närmare vi kommer. Självklart så kommer ni att få se bilder, men dom lär nog inte komma förrän det har läkt ihop någorlunda och jag inte lägre är täckt av plast och plåster.

wonderful times with S10a

henrik är ju bara 10cm längre än alla andra på översta raden.. bra fotografen bra!

underbara måndag

Endast svenskalektionen kvar innan jag får sätta mig på bussen hem, underbart!
Vill bara hem och lägga mig på soffan, äta kalaspuffar och se på serier.

sad but true

Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre

psykologiska perspektiv

Kul att detta är och kommer att vara min söndag.. älskar plugg!

årets combo - nattlinne och sockar?



godnatt ♥

barbra streisand vs. withney houston

Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit vs. Will Dragen – Withney Houston - Radio Edit
.
Efter att jag försovit mig, inte orkat kliva upp och somnat om så klev jag till slut upp kring elvatiden. Hjälpte mamma att städa lite innan jag hoppade in i duschen. Nu är det istället lunch som gäller innan pappa kommer hem från jobbet och vi kan bege oss mot staden för att fira morbror som fyller 50 år.

sovmorgon?

I morgon blir det ingen sovmorgon, för då ska jag upp och jobba hos pappa. Har fått äran att packa upp samt prismärka 200 par tävlingsskidor. Om jag blir klar med det innan han stänger så ska jag eventuellt hjälpa till med att lägga golv i den nya skiduthyrningen.. inte min bästa sida att vara händig!
Nu ska jag istället bege mig mot sängen tillsammans med ett avsnitt HIMYM och försöka somna fort så jag orkar upp.

irritationer x2

1. För det första så hatar jag nålar!, vilket jag insåg idag då jag var och tog blodprov på vårdcentralen. Ont och äckligt helt enkelt. + att man typ är öm i armen resten av dagen.
.
2. För det andra så gillar jag heller inte bussar, som jag inte insåg idag, det blev bara tydligare än någonsin. Till att börja med så sprang jag från min musiklektion för att hinna med lokalbussen till sjukhuset. Bussen var perfekt i tid då vi stannade vid universum, alltså en hållplats innan jag skulle av. Men tror ni inte att det är cirka 20 studenter som ska på vår lilla skitbuss och busschauffören är så klart snäll och ska vänta på att alla ska kliva på. Detta gör i sin tur att vi kommer sent till min hållplats, och Vännäs-bussen hinner stanna och åka iväg. FML
.
Så ni kan ju tänka er hur positiv jag har varit idag.. men nu ska jag istället tjata på pappa att vi ska köpa thaimat till middag och sen ska jag ligga på soffan och äta mig tjock(-are). puss

goooodissss

Jag tror aldrig att jag har upplevt ett sådant sockersug som jag haft under den här veckan. Varenda dag får jag cravings mot eftermiddagen, och det är rent fruktansvärt! Kan verkligen inte sluta tänka på färska och goda godisar som bara smälter i munnen.
Kan även säga att jag medan jag skriver det här sitter och tänker på hur glad jag skulle bli om jag sprang iväg på shell och köpte mig lite godis, men ytterst lite (måste spara pengar till tatueringen).
Känner hur det bara vattnas i munnen på mig... nej, nu tror jag att jag måste sluta för, shell here I come♥


tiden går fort när man har roligt

Där i slutet av berättelsen står en g-klav och väntar på mig. Jag har väntat i flera år för att komma
hit där jag är idag. Och nu är det bara sex dagar kvar innan min önskning slår in.
Glädjen är enorm, nervositeten växer och längtan efter ett underbart resultat är ytterst nära.

love being sick

Ger upp och förblir sjuk i alla fall dagen ut. Nu ska jag däremot göra frukost i form av ett bakverk, om jag nu lyckas med ett sådant.

home alone

Idag har jag avverkat tre av fyra Ensam hemma-filmer. Det är det man lägger tiden på när man är hemma från skolan med andra ord. Nu är det istället Idol som gäller en stund innan jag stolt kan säga att jag ska se den sista filmen. Love them!
Har som sagt legat hemma och varit sjuk idag. Men som tur var så har man många gamla filmer och en hel massa gott i kylskåpet. Har även börjat förbereda inför vår avslutningskväll med fotbollslaget, bokat lokal osv.

ensam mamma söker

Sitter på soffan och ser på ensam mamma söker, dricker vitaminwater, byter knappar på min splitternya skjorta samt inväntar min underbart snälla mamma som ska komma hem från gymmet med en fet godispåse till mig (ni kvinnor vet hur det är att ha RIKTIGA socker-kravings!).
.
har länge spanat in denna. Och just idag så var den 100kr billigare, vilket gjorde att den äntligen hamnade i min garderob.

where can I find it?


/snorig tjej

Ångrar mig fruktansvärt mycket att jag for till skolan även fast jag redan klockan fyra i natt bestämde mig för att inte göra det. Här är man tapper och släpar sig till skolan fast man är sjuk, och sen får man veta att man bara har en viktig lektion av tre. Passar ju en sådan här dag då man helst bara vill ligga hemma i sängen och se på serier!
.
ser ju i alla fall ganska frisk ut.. Sjukdom vs. Stina 1-1

9dagar 19timmar och 31minuter

TATTOO HERE I COME!! ♥

en bild säger mer än tusen ord

fortfarande lika sjuk som tidigare..
.
.
Veronica Maggio – Inga kläder

"pPpPPpP-pillerna fungerade inte.."

Rubriken är inte precis sann, endast en skön kommentar från Lina under gårdagen.
Som sagt så spenderade jag och Felicia kvällen hemma hos Lina i hennes nya lägenhet. Det var både länge sen jag hängde med gamla Vännäsbor samt besökte de nyinflyttade liljaelevernas dåliga hemmafester. Som tur var så hade vi Linas soffor att dega i tillsammans med brända popcorn toppade med curry och sourcream, ytterst konstig men god blandning.
Idag har det istället gått i andra spår, rättare sagt mot sjukdomarnas helvete. Har typ feber och en massa andra otrevligheter.

en fiskares vän

..med andra ord fishermans friend

.
Slutade tidigare än vanligt eftersom att vi inte hade någon ensemble. Men eftersom att jag har sådan tur, ironisk till tusen, så missade jag lokalbussen från skolan och fick istället gå/springa till sjukhuset för att hinna med bussen hem.
Fick X antal undrande blickar av studenterna när jag korsade universitetet i 120km/h i klackar.

familjen Lidén roar sig



fantastisk grill har åter igen gjort min dag

Mat i magen efter nästan 40 minuter i en lång kö av studenter. Fick tyvärr stressa i mig det för att hinna till psykologilektionen. Detta var lätt värt mina 50kr, eller rättare sagt Malins 50kr som bara råkade hamna i min plånbok eftersom att jag inte hade några kontanter..

tattoo

Idag ska jag boka tid för tatuering. Är superduper-taggad och det bara kokar av glädje inom mig!

chocolate dream

Jag och mamma tog en sväng förbi ICA och inhandlade lite gotta. Vindruvor, äpplen, granatäpple, choklad, chips och passionsfrukt. Så nu sitter vi här i soffan med varsin dator i knät och känner oss sjuka.

one two three four

1. Jag vill uttrycka mig genom musiken
.
2. Jag vill kramas
.
3. Jag vill tatuera mig
.
4. Jag vill ha dig

stockholm i mitt hjärta

Slagsmålsklubben – Sponsored By Destiny
.
.
.
Jag har tre läxor till imorgon, varav två är i spanska. Men frågan är ju, varför låter man alltid detta ske? Man skjuter upp läxorna till kvällen före, om inte till samma dag som provet eller vad det nu är. För varje gång man gör det så tänker man, "Nästa gång då ska jag börja plugga direkt när jag får den", jo tjena.. Det värsta måste nästan vara att man är fullt medveten om ångesten som kommer de där timmarna innan sängen kallar, kvällen innan det där viktiga provet.

tur i oturen

Sara kunde inte hänga med ikväll, Olivia tyckte det var bäst att ta det en annan dag.. så jag och Felicia ska nu vara tappra krigare och äta go'middag själva. Eventuellt så blir det även bio, men det får vi se senare.

boom shackalacka

Fotboll på schemat imorse, i regnet (vilket vi bara älskar!), efter det hade jag 15 minuter på mig att gå från campus till skolan, duscha och göra mig klar samt gå till psykologin.. Vilket ja inte gjorde. Sitter nu istället med svettiga och blöta träningskläder på och ryser efter hela ruggen av att bara kolla ut genom fönstret.
Snart vankas det lunch, hoppas innerligt på någonting superbt så jag klarar resten av dagen.
.
Ikväll så ska jag, Felicia, Sara och Olivia käka middag på stan (eftersom att Olivias lägenhet inte är klar för en middag än). Med andra ord god mat, skvaller, skratt och en hel del andra tokigheter.

åter igen

du, ja DU!
varför känns allt så fel? varför kan det inte bli bra igen?
varför säger du ingenting? varför är du tyst?
.
.
Efter lite pizza och några smulor kladdkaka sitter jag nu med naturkunskap, spanska, samhälls, svenska, engelska och ensemble framför mig, och tidig död är det enda ordet som kommer upp i mitt huvud. Som pricken över i:et så orsakar detta inte bara skolrelaterad depression utan även att jag skjuter upp min kommande fotbollsträning till på torsdag, två hela veckor sen sist..

monday morning shopping

800 kronor fattigare efter en morgon på stan. Det enda jag inte gillar med den är ärmarna.
Men dom ska jag ta mig ann när jag kommer hem, bort med de läskiga muddarna (känner mig som en pudel med dom).

söndagsmys x2

Kom just hem från "residens Lidman" där det bjöds på chokladtårta och galna sexåringar. Åter igen så har jag och Felicia gjort det,. (vilket betyder) laddat över filmer till hennes tv = tar tusen år, gått/cyklat på ica för att köpa allt mellan chips, barnmat och kålrötter, efter det pressat ner oss i bäddsoffan och sett på tv/film i X antal timmar. Det är lite vår stil helt enkelt!

söndagsmys

Inviger min söndag med en matlåda och lite avslagen cola tillsammans med filmen WinWin. Idag så ska jag endast ta det lugnt. Behöver plugga lite, städa på rummet och efter det så ska jag bara dega resten av dagen. Det är ju det man har söndagar till!

The eagle = snygg(are än vanligt) Channing Tatum i krigaroutfit

love, love och åter love..
.
Sitter för tillfället i soffan hemma hos Felicia och väntar på att filmerna ska ladda över från datorn.
Sex and the city 2 och The eagle ska betas av innan kvällen är slut.

leopard lingerie

Inte helt fel shopping. Nog för att leopardmönster på underkläder inte riktigt är min stil, men lite kaxigt är aldrig fel!


vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
.
Fredagen är här och jag kan inte sluta att titta på klockan för att den ska slå fyra. Vill hem, vill ha godis, vill kramas, vill skratta, vill dansa, vill vara kär, vill äta god mat och bara njuta av helgen. Yes, jag har för många cravings!
Ska i alla fall inviga helgen med kalas för farbror från Piteå och umgås lite med släkten. Efter det så har jag faktiskt ingen aning vad som händer. Måste plugga lite, men det tror jag att vi tar på söndag, kanske..

regn regn och åter regn

När ska det sluta regna egentligen? Man kan ju undra om det är syndafloden som kommer från ovan.
För övrigt så tog jag den här deprimerande bilden kring åttatiden imorse då vi stannade till med bussen på Umedalen.
När jag satte mig på bussen i Vännäs sken solen och värmen var underbar. Men det tog inte en lång stund innan jag vaknade (sover ALLTID på bussen. don't know why) av att alla passagerare satt som klistrade mot rutan och diskuterade regnet som kommit i stört enorma mängder på bara några sekunder. Efter det så har det bara fortsatt, från och till har det varit hela dagen., och jag gillar det inte! Vill antingen ha värme och sol, eller kallt och mörkt med en massa snö.

om du tar och kommer hem någon gång


längtar rumpan av mig

Ganska sjukt att jag sitter och längtar tills jag ska på allergiutredning den 23:e. Varför? -jo för att jag då ska fråga om det eventuellt finns någon risk att jag skulle reagera på tatueringsbläck. Om de säger att jag inte skulle reagera ovanligt, så innebär det att jag bokar tid snarast. Vill så himla gärna ha den där bakom örat!


jag vill inte längre


..och här kommer dom

Tror aldrig att jag varit med om äckligare skavsår! (det ser ännu värre ut i verkligheten)


skavsårens skavsår

Jag lovar att ni ska få bilder, men för tillfället så sitter jag och väntar på att naturkunskapen ska börja och ta slut lika fort, så att jag kan sätta mig på bussen hem. ttyl

back home

På väg hem från skolan nu, äntligen. Även fast jag bara haft tre lektioner.. lat?

vilhelmina

Känns inte helt fel att vinna sista matchen i serien med 7-0 ♥

time to go

Bussen mot Vilhelmina går om 23 minuter och jag sitter på sängen och ser ut som ett lik som just klivit upp ur graven. Är så himla trött! Måste se till att sova ordentligt på bussen så att jag är pigg till matchen som börjar klockan ett.

en bra start på dagen

Somnade hyfsat tidigt igår och sov som ett litet barn. För första gången på väldigt länge så har jag vaknat innan klockan tio och faktiskt velat kliva upp, kanske en automatisk funktion pga att man resterande fyra mornar i veckan kliver upp 06:00.
Men just nu så orkar jag inte kliva upp ändå. Har istället bestämt att jag ska se på Rio och ligga kvar i sängen medan värmen fortfarande finns kvar under täcket. Måste däremot kliva upp nån gång i framtiden, hade nämligen planerat att släpa med mig mamma och bege mig bort till fotbollsplanen för att se på herrarnas match.
.
Sjukt bra och ganska exakt hur jag vill att det ska låta när vi spelar den på ensemblen.

tänk vad mycket så lite kan göra



CRAVINGS FOR THE MOMENT

En bra film + naturchips + coca cola + lösviktsgodis = allt jag behöver för att vara nöjdast i världen för tillfället

its friday, friday, gotta get down on friday

Kul med hål, nej för jag är hungrig. Men samtidigt alldeles för lat för att gå över vägen till IKSU och köpa något att äta.
suck stina suck!
.
Sitter för tillfället bara och degar, läser bloggar och försöker fördriva tiden till klockan slår elva och vi kan gå och äta lunch. Efter det vankas det estetisk verksamhet, spanska och till sist ensemble.

funny bunny


snart vankas det psykologiii

beslutsamhetens drottning

Funderade på att stanna hemma imorse. Ville inte gå till skolan, hade ont i halsen, kände att alla kläder inte passade och en massa mer negativt. Men envis som jag är så åkte jag till skolan ändå, kan ju inte missa alla roliga läxförhör liksom. I alla fall så envisades jag om att jag skulle bli piggare när jag väl kommit ut i den friska luften. Nu när jag väl är i skolan så känns allt precis som jag befarat, som skit. Vill hem nu!!

RSS 2.0