Roadtrip till Sundsvall

Under tre lediga dagar från jobbet passade jag & Kristoffer på att åka till Sundsvall och inhandla saker som behövdes till stugan och så vidare. Innan vi kom iväg så gick motorn sönder i vår bil, vilket gjorde att vi var tvungna att hyra en bil för resan. Väl i Sundsvall var vi på IKEA & Birsta, samt ett kort varv på stan. Inte nog med det så fick vi även se över marknaden efter en ny bil. Hem åkte vi med en del shopping samt en ny(are) Saab 9-5. Bilder på allt kommer upp här senare idag då vi slutat på jobbet och packat ur bilen på alla saker.

Fina & kalla Vemdalsskalet vid lunchtid idag.

Tiden som läggs på annat än ord

Sedan det sista inlägget har jag haft en hel del som hamnat mellan mig och bloggen. Kort sagt har jag jobbat mycket och inte riktigt haft något att blogga om. Jag kan i alla fall meddela er om att vi har flyttat in i vår stuga & att vi fortfarande håller på att få allt på sin plats (utrymme för en helgs packning istället för sex månader). 
I övrigt händer det inte så mycket här i Vemdalen. Vi bowlade med jobbet igår och det är väl det största som hänt utöver den dagliga vardagen som endast innehåller jobb, mat & en massa film.

Så här ser det ut vid vår lilla stuga - mitt i skogen! Mer bilder på insidan av vårt boende kommer senare.



Sleep tight


Om bara några ynka timmar anländer Kristoffer till Vemdalen. Ser fram emot att få se honom igen och att äntligen få flytta in i vår lilla stuga i byn. Innan det kan ske ska jag nu sova, kliva upp imorgon och arbeta 7-17, sen blir det oändligt med kramar till världen! Godnatt

Julafton i bilder

 
Roligast av allt - jag & Kristoffer gav varandra varsin Onepiece, utan någon som helst aning om vad den andra tänkt köpa.

Presenter till mig själv

   
 
Ynka två inköp har det blivit sedan jag flyttade hit till Vemdalen. En skjorta från Bondelid som jag köpte på mellandagsrean i Sundsvall, samt en tshirt från butiken här i Vemdalsskalet. Gjorde ett riktigt kap då jag fyndade skjortan för ynka 150kr då ordinarie pris ligger på 799!

A little bit of blue fever

Efter att jag suttit en stund och kikat igen ASOS rea, klickade jag hem dessa i hopp om att vintern ska passera snabbare än vanligt. För tillfället är jag så fruktansvärt sugen på sol och värme! Längtar till att få boka en utlandsresa och att då ha någonting att verkligen se fram emot, det gör att tiden går så himla mycket fortare.
 
Beställningen gick på totalt 390kr och då var allt jag köpte från deras rea. Jag vet att jag har någon form av mani för bikinis, men då jag såg dessa kunde jag inte stå emot (50kr för underdelen & 80kr/st för överdelarna)! Klänningen fick jag för lämpliga 170kr.
 
     
  

New years eve

 
Dagarna här i Vemdalen innehåller inte så mycket intressant så att jag har något att blogga om, men gårdagen däremot var full av trevligheter och glada miner. Till att börja med jobbade jag till klockan fyra i uthyrningen, gick hem och duschade samt tog en liten powernap. Vid åtta kom Ellen förbi och hämtade mig och vi for sedan vidare och köpte thaimat. Tanken var till en början att laga mat, men då hon jobbade över nästan en timme så valde vi att vara bekväma och köpa mat istället. Efter den goda middagen gjorde vi oss i ordning och började firandet i hennes lilla stuga tillsammans med en del av arbetskamraterna från hyran & butiken.
 
Innan tolv fick vi skjuts från byn upp till Vemdalsskalet och hotellet där det var fullt med folk. En drink senare så var tiden inne och jag ringde till Kristoffer och önskade gott nytt år. Det kändes så himla konstigt att inte vara tillsammans med honom på nyår då vi varit det de sista två åren. Istället fick jag glädjas åt att han vara hemma och hade det roligt med killkompisarna medan jag hade det minst lika trevligt tillsammans med alla skistar-anställda. Kvällen avslutades vid fyratiden då jag kröp ner under täcket i min lilla koja.

RSS 2.0