höstmys

VILL HA, VILL HA, VILL HAA!!!

here comes another ugly face

för nu har jag hittat mig några serieavsnitt samt en stor skål popcorn, bara att mysa på för fulla muggar!

känner mig så här just nu

krama mig!

vädret från helvetet

Kan någon snälla få det att sluta regna!?
Min plan för dagen var att bege mig bort på fotbollsplanerna och se mitt lag spela. Men självklart så ska det börja regna så fruktansvärt mycket att man knappt ser ut genom fönstret, just när jag bestämt mig för att åka dit bort och tagga mitt lag till en vinst..
Nu får jag istället mysa ner mig i sängen och se på film tills det eventuellt slutar regnar.
.
Tips på bra filmer så här i skitvädret?

03:29 --> 08:00

Efter att jag och Sara cyklat hem från Felicia vid tvåtiden inatt, slängde jag mig på sängen och såg det senaste avsnittet av Pretty little liars. Det hela slutade i att jag somnade kring halv fyra, inte helt ovanligt så här när det är sommarlov. Tyvärr så fick jag inte sova så länge som jag kanske velat. Blev nämligen väckt klockan åtta för att jag och mamma skulle skjutsa Lisa till flyget.

kvällens bravader i bildform



party like a rockstar

efter lite grillat, potatisgratäng och en gudomlig sallad, tar vi nya tag i form av kubbspel

körsbär

Efter en nyttig kväll bestående av fruktsallad och film tillsammans med de närmsta vännerna säger jag nu godnatt.
Imorgon vankas det matlagning och sedan roligheter, taggad!
.
summer of 2010

baconchips

right now - baconchips, avslagen cola och några avsnitt av Pretty little liars

party i trädgården

Släkten är här och njuter av solen. Snart väntar ett dopp i älven och efter det så ska vi göra langos och ha femkamp.
Varmt är det också, nästan för varmt. Men jag kanske inte ska säga något med tanke på att Sparkles ligger i solen och vilar medan jag söker efter skugga.

modellen vill vara anonym


TRE S - skada, shopping & schema

S nr1: Kunde inte somna inatt pga av en olidlig smärta i vänster armbåge. Troligen en sträckning eler något liknande efter gårdagens slängningar på fotbollen.
.
S nr2: Har spenderat förfärligt med pengar idag, vilket inte är okej! Köpte mig en ny vinterjacka (ja jag längtar redan efter den kalla vintern), shorts, ett nattlinne och en basic t-shirt.
.
S nr3: Fick reda på mitt kommande schema i skolan. Det bestod utav två dagar med sovmorgon till 12:15, men tyvärr fyra av fem dagar då jag är kvar på skolan till 16:00. Inte illa pinkat minerva.
.
Inte riktigt ett S men ändå: Nu ska jag fixa min systers väska, äta lakrits och se på serier ♥

luke, i am your mother


let the quote lead you away from him

"Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, and just go with whatever happens.."
.
Getting over somebody is hard, but getting over you is even harder.
It isn't an easy situation that is over in one second, it's a finding of yourself and a moving on.
I always wonder what went wrong, what I did wrong.
Sadly it seamed like nothing was wrong, just until you said "I don't love you anymore".
Every day the thought of you makes me sad,
but at the same time I am telling myself to not think about you and move on.
You will always be in my heart, just in another way then before!

oh shit

Det känns verkligen att man inte har tränat ordentligt på fyra veckor när man äntligen känner sig tillräckligt frisk för att släpa iväg sig på fotbollsträning och man efter endast en kort uppvärmning vill lägga sig bakom målet och kräkas..
hm stina, kanske ska ta tag i konditionen? eller bara immunförsvaret

äppelpaj & vaniljvisp

tyvärr ingen bild på mitt misslyckade verk!
.
Efter att jag legat på sängen och sett halva säsongen av Stylisterna bestämde jag mig tydligen för att jag ville baka. Till en början ville jag baka bröd, ja jag har ju mina stunder. Efter att jag kommit över bröd med solrosfrön kom tanken angående något stort, vilket gjorde att jag kom på att jag bara för någon dag sen bakade fucking 100 bullar. Det hela slutade tillslut med en traditionell äppelpaj med kanel, och till det vaniljvisp.

grow up bitch

Borde förmodligen sluta prata om allt som är jobbigt så att folk inte tror att det enda jag gör är att vara deprimerad och sjuk..
..men fortfarande så har jag ändå förfärligt ont i mitt lillfinger!

medan andra är rädda planerar jag resor

Bara för att vara som alla andra, måste kanske jag också ta upp någonting om det som har hänt i Norge. Självklart så tycker jag att det är hemskt osv, men samtidigt så är det ganska sjukt att det har fått en sådan uppståndelse. Inte pratar vi så här mycket, har så här mycket nyheter och information, spekuleringar och slutsatser när det händer någonting liknande (om inte värre) i mellanöstern, usa eller indien. Jag har verkligen ingenting emot Norge och jag har all respekt för de inblandade.
Nog om det. Medan de flesta nu oroar sig för att någonting mer ska hända, undviker Oslo osv, planerar min kära syster att åka och jobba där redan om någon vecka. Och lillasyster som jag är så har jag redan börjat kolla på flyg för att jag senare i höst ska kunna åka och hälsa på henne, och den här gången på egen hand.
.
Hemsedal mars 2011

a pair of black jeans shorts

Efter att jag bestämt mig för att inte åka på fotbollsträning pga den smärtande halsen, hjälpte jag Lisa att städa hennes garderob. Vilket slutade med att jag fick mig ett par gamla jeansleggings som jag fixade till ett par snygga och halvlånga shorts.
Nu på kvällen så har istället familjen Lidén förenats framför tvn och filmen Charlie St. Cloud. Ostkrokar, bisli och cola är inte alltid helt fel en seg fredagkväll. Nu väntar ännu en film innan jag beger mig mot sängen.
.
-Fick lov att sy dit ett par bakfickor. What do you think?

toothpaste kisses

Efter att jag suttit uppe till klockan tre inatt och pratat med sociala människor tog jag mig en riktigt ordentlig sömn och vaknade kring ett. Eftersom att vädret är värdelöst och jag har ont i halsen, blir dagens underhållning en hel del gamla filmer och digestivekex.

svar

ledsen om tisdagen den nittonde juli tvåtusenelva:
vad hände med oskar?
-Ja vad hände egentligen? Förmodligen det som ingen hade befarat, det tog slut.
Men så är det helt enkelt ibland och det är inget annat än att komma över det och gå vidare..

deg i hela köket


Äntligen klar!
Har bakat cirka 120 bullar under de senaste två timmarna, och fy va less jag är. Trodde att jag hittat en aktivitet som skulle få mig att tänka på något roligt, men det slutade mer i stil att jag satt på köksgolvet och suckade över mina fula bullar.
Nu är jag som sagt äntligen klar, vilket betyder att jag snart ska äta middag och sedan bege mig bort på fotbollsträning. Vi ska ha tränings-helg de kommande dagarna innebärande tre träningspass, en match och även lite hejande på div3:s match.

tandvärk

Var tvungen att kliva upp tidigt imorse för att släpa iväg arslet till tandläkarn och laga två hål. När jag suttit där i stolen i en halvtimme och låtit de tukta mitt matintag till max, bestämmer sig tandläkaren att han ska "fixa till" en till tand.. vilket gör att han fäster någon metallgrej runt tanden vilket i sin tur skär sönder mitt stackars tandkött i slamsor. Det gick väl bra medan jag fortfarande hade halva ansiktet bedövat, men sedan det släppt har jag inte ens kunnat bita ihop som vanligt.
.
HATAR TANDLÄKARE!!


tisdagen den nittonde juli tvåtusenelva

Efter att ha spenderat en underbar eftermiddag och kväll på Böleäng tillsammans med solbrända kusiner och den nya tillkomsten i släkten Sparkles, så säger vi nu godnatt för kvällen.
Imorgon väntar jobb, rättare sagt i form av att olja in altanräcken samt skruva ihop min nya cykel.

....

önskar att du var här vid min sida. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket!

wonderful

åh vad jag är glad som har dig! älskar dig Oskar

strawberries and cream

Jag älskar att sova. Tror nästan att jag aldrig har sovit så mycket som jag har gjort den senaste veckan. Troligen eftersom att jag varit sjuk i hela elva dagar och inte haft någonting bättre för mig än att just sova.
Idag så fortsatte jag i samma stil. Men istället för att sova bort hela dagen och vara vaken på natten, var jag duktig nog att bara sova någon timme här och där under dagen för att eventuellt orka upp imorgon och ta det första träningspasset innan fotbollen börjar. Egentligen är jag inte alls i form för någon träning, men det känns ju förfärligt om jag ska komma tillbaka efter uppehållet och inte ha tränat en enda gång!

Kan bara säga en sak, och det är att jag inte längre vill gifta mig med Ron Weasley

.
Just kommit hem från bion och absolut sista HP-filmen. Är så himla nöjd efter att äntligen få se filmen, men i samma stund känns det sjukt sorgligt eftersom att man i princip har växt upp med filmerna (samt karaktärerna). Vill inte att det ska ta slut.. men alla historier måste ju ha sitt slut.
Jag får helt enkelt ändra argument från "jag vill inte att det ska ta slut" till att "jag vill inte att det ska ta slut ÄN"..
I alla fall så tyckte jag om filmen, precis som alla andra filmer om Harry Potter. Lite annorlunda var det eftersom att det var första filmen i 3D, men annars var det väl precis i stil som de tidigare filmerna. För ni som nu kanske inte har sett den kan jag bara ge ett råd, SE DEN!! Ni kommer inte att ångra det.

nu var man på gång igen


filmtips?

fortfarande sjuk & otaggad. och som pricken över iet har jag slut på bra filmer...

00:35

jag verkar ha fått någonting för att blogga på nätterna.. don't really know why but it's fun

01:25 och helt underbart

Man kanske frågar sig varför inte jag är ute och festar en lördag kväll/natt som alla andra, utan istället spenderar kvällen framför America's next top model och sedan avslutar det hela med att klockan 00:01 komma på att jag vill bada. Vilket jag även gjorde. Så man kan väl säga att jag just avnjöt 45 minuter i ett varmt badkar tillsammans med ljuv musik och lite doftljus.
Nu ska jag ta mig lite nattmat och sedan bege mig mot sängen. PEACE

if everything could ever feel this real forever


keep it coming'

Host hit och host dit.. Fortfarande sjuk så som resten av min omgivning. Lite bättre känner jag mig faktiskt efter gårdagen på stranden i Sörmjöle och vännäsdagarna på kvällen. Fick mig alltså både sol, bad och fest på en dag, inte helt fel.
Idag hade vi åter igen tänkt bege oss mot havet, men på grund utav det fruktansvärt dåliga vädret, så stannar vi hemma och ser på film istället. Hyfsat lyckat ände men tyvärr innebar det även att jag inte får träffa Oskar förrän på onsdag..
.
lite folk som ville se Håkan Hellström?

hemma och jättesjuk

Hemkommen från Borlänge efter fem dagar fyllda av strålande sol, musik och underbara människor.
Inte nog med att man är rätt så sliten efter fyra nätter i tält, så har en fruktansvärd förkylning krupit på mig och jag har sedan söndagkväll legat på soffan och hostat.. endast illa!
Men åter till det roliga. Festivalen var sjukt rolig och artisterna var grymma. Sällskapet var inte heller så fel, med tanke på att jag fik spendera en massa dagar med underbara Oskar samt en hel del vänner.
Här är lite bilder från veckan som var

RSS 2.0