in the air force

   
Det här är jackan som jag köpte på VO under förra veckan. En grön kamouflage från Analog. Kostade egentligen 900kr, men det var -40% så jag fick den för femhundralappen. Är riktigt nöjd eftersom att jag ganska länge funderat på att införskaffa mig TshirtStores variant. Däremot så tycker jag att den inte är lika snygg i modellen som denna.

All from Topshop


Picknick

Ikväll så har jag och Kristoffer lagat mat och varit på picknick i Ljumviken. Vi slängde ihop en snabb wok, köpte ett vitlöksbröd och lite vatten för att sedan avnjuta allt på en filt i solnedgången vid stranden. Efter det så åkte vi hem och såg på film samt åt vindruvor. Efter allt bra som hänt under dagens gång så vankas nu sängen - inte för att jag har någonting emot att somna i famnen på världens bästa pojkvän.


Fix it

Idag så firar Felicia hennes 18 årsdag med ett gardenparty. Jag klev upp tidigt för att hjälpa henne med tältet och annat. Nu är jag istället hemma igen för att duscha och äta lite, sen återvänder jag för mer fix inför kvällen. Lovar att jag ska försöka fota en hel massa.


let it feel like heaven

 

Hallon & is

Sitter och har en mysig fredagskväll med mig själv. Detta innebär tråkiga tvprogram, grönsaker & dip, nötter och ett stort glas vatten med lite hallon och is i - supergott!


LONGBOARD

Slipstream Hammer
 
Här har ni skönheten! Kan inte säga annat än mums..

just looking

Jeane blush 399kr
 
Vila 399kr
 
Storm & Marie 995kr
 
Nelly trend 599kr
 
Vila 399kr
 
Modström 679kr
 
Mixed from Italy 699kr

Tre dagar

Detta är vad som har inhandlats de senaste tre dagarna. En ny longboard (som ni kommer att få se ihopbyggd lite senare), överkast, två kuddar, massor med galgar, ett par höstskor, en jacka samt två träningströjor. Klockren shopping om man frågar mig!


You are my everything

Dagarna tillsammans med dig känns som evigheter. I samma stund så känns det som att tiden inte går alls.

För snart ett år sedan var du ingen i mitt liv, medan du nu är min vardag, min glädje & mitt liv. Jag älskar dig så innerligt att det knappt går att beskriva med ord. Jag vet bara att du tycker detsamma vilket gör mig till världens lyckligaste tjej.

Jag älskar dig Kristoffer!

 


Fireing some stuffs

Vi jobbar för fulla muggar idag! Renoveringen fortsätter ...


Rumänien i höst?

Funderar och drömmer om ännu en utlandsresa. Vill verkligen till värmen och bara kunna njuta av att vara fri från vardagen. Dricka gott och shoppa billigt. Jag vill helt enkelt sagt fly vardagen och se världen.
Tidigare har det snackats om en utlandsresa under höstlovet, vilket för övrigt är den veckan jag fyller 18, för att ta en paus i skolarbetet så här sista året i skolan. Snacket gick om Turkiet, Grekland, Mallorca, Cypern etc. tills jag insåg att en av mina kusiner faktiskt bor i Rumänien och vi är välkomna när vi vill.
Det som är bra med Rumänien är att allt är fruktansvärt billigt. Maten är god, shoppingen är bra och klubbarna bjuder på party. Dessutom så behöver vi inte betala för boende, vilket gör att man kan spara ganska mycket stålar till annat under resan.
För tillfället så är ingenting bestämt, men vem skulle inte tacka nej till en vecka i Rumänien mitt i kalla vintern?

one year left

Jag vill gå på studentbalen och leka prinsessa, vara finklädd & njuta av
en kväll tillsammans med världens bästa pojkvän och vänner. dreeaamiing

Svensk sommar

Ibland hatar jag verkligen att vara bosatt i tråkiga och kalla norrland. En dag som denna tycker jag däremot om det till fullo. Jag vaknade sent och tog mig en tallrik yoghurt med müsli samt såg på serier. Somnade om en liten stund och har sedan dess endast legat i sängen. Till middag fick jag mig våfflor med grädde och färska jordgubbar. Avslutar med en banan till efterrätt tillsammans med H&Ms nya höstkatalog.


dinner @ sjöbergs

Resan till Luleå och tillbaka avslutades igårkväll med film i Kristoffers enorma säng, samt ett avtal med mamma om att
vi inte ska äta godis/kakor/snacks samt dricka läsk/oboy osv. under resten av året. Däremot så har inget pris till vinnaren bestämts, men det kommer nog inom kort.
Idag så har jag istället varit och kollat på när Stoffe hoppat vattenhopp i Holmsund. Efter det åkte vi vidare till mina kusiner för att grilla och träffa Michelle som är hemma från Rumänien. Fick även gosa en hel del med lilla Sparkles.

Luleå

Tidigt igår så åkte familjen Lidén + Kristoffer till Luleå för att hälsa på lite vänner. Pizza till middag och efter det avslutades kvällen med lite båtåkning och wakeboard. Fick mig en premiärtur som ledde till x antal kallsupar och osynliga blåmärken. Idag så har vi tjejer gått på stan, medan alla grabbar var och seglade katamaran. Jag köpte mig en fin byxdress på halva reapriset samt fick mig en baddräkt som ska användas väl framöver då jag ska rehabträna på IKSU.


Nej inte alls

Max star converse - Sixtyseven - Jeffrey Campell - Nelly trend


Baka liten kaka


working

Idag så har jag jobbar i princip hela dagen. Jag och Kristoffer började med att städa undan och fortsätta med renoveringen av skiduthyrningen, samt fortsatte med planerna inför nästa steg i förvandlingen. Med andra ord hela 7,5 timmars arbete avverkat på städning och sortering av skruvar, verktyg och en massa annan skrot.
När det gäller planeringen av mitt eget liv så har jag inte kommit så långt. Funderar på att baka något riktigt sött för att sedan limma fast mig själv framför tvn och se på gamla filmer, typ disney.

shop til you drop

Detta är endast ett urval av alla mina inköp under de senaste tre veckorna. Jag spenderade egentligen alldeles för mycket pengar på kläder och sådant, men hellre det än att lägga samma summa pengar på något som inte varar i längden.
Sakerna här kommer bland annat från Carlings, Weekday & Vans.

gone for a cheap piece of money

Jag har just lagt upp lite grejer på blocket samt på andra köp & sälj-hemsidor.
Har nämligen lite grejer att bli av med. Bland annat dessa;
  
Ett par hörlurar från Skullcandy, en USB-laddare för iPod & iPhone,samt två silikonskydd till en iPod nano & iPod touch.
 
Jag tänkte även lägga ut dessa jeans som jag i princip aldrig använt. Dom kommer från DrDenim och är i modellen Arlene, storlek 28/32. Ett par jeans med hög midja och ganska raka ben (en liten avsmalning vid knäna och neråt).
Säljer dom för 200 kr.   ord pris 600
Kommentera om ni är intresserade eller har frågor om något.

Funderingar

Om ganska exakt en månad så börjar skolan igen. Då har man endast ett år kvar innan allt det där man drömt om så länge, faktiskt är här. Studenten, balen - ja helt enkelt framtiden. I samma stund som allt detta ger mig energi att göra allt fram tills dess hur bra som helst, så är jag rädd för att lämna den där trygga vardagen full av vänner och roligheter (även alla tråkigheter). Skolan har man liksom haft ända sedan man var fem år. Skolan har alltid varit det man ska göra - så vad ska man göra nu då? Nu när skola tar slut och man helt plötsligt ska vara vuxen och redo för det riktiga livet. Själv så har jag bestämt mig för att plugga vidare. Detta pga att jag inte läser någon yrkesutbildning och inte har världens kunskaper för att kunna ta mitt framtidsjobb direkt efter studenten. Jag vill även plugga vidare för att få träffa folk som verkligen vill desamma som en själv. Dock så vet jag inte vad jag vill läsa..


sleeping beauty

Rostar bröd och dricker apelsinjuice, drömmer om surfing, äter sura vindruvor och njuter av mitt mysiga rum. 
Jag flätar håret, bär mitt finaste nattlinne och ser på serier om glada ungdomar i sina bästa dagar. Godnatt ♥
 

....

Rihanna, Mumford & Sons, Regina Spektor, Lars Winnerbäck, Skrillex, Den Svenska björnstammen, Eldkvarn,
Hoffmaestro, Laleh, Mac Miller, Nero, Slagsmålsklubben, Timbuktu, Turbonegro, Veronica Maggio, Wolfmother,
Clutch, Dada Life, Magnus Uggla, Markus Krunegård, Melissa Horn, Rebecca & Fiona

sweet and sour - flowers and music

Efter att mitt rum endast bestått av saker i rött, vitt och svart så har jag ändrat mig helt och vill nu ha det mysigaste och det mest romantiska sovrummet någonsin. Det känns som att jag någonstans insett att jag vill ha ett rum att bara kunna känna sig varm i och inte ett rum som är hårt och som går i starka färger.
Med andra ord så har jag redan nu börjat med en liten renovering av mitt rum. Det enda som saknas är i princip ett nytt överkast, några kuddar och mina tre home made LP-klockor. Efter det ska jag mysa sönder i mitt "nypiffade" rum, lyssna på musik och njuta av doftljuslukten.

very much bullshit

Jag lever, trots att det under de senaste veckorna liknat att jag dött i någon av Sveriges mörka skogar. Jag är hemma och bor fortfarande i resväskan som är fylld av kläder passande festivaler, idrottssammanhang och storstäder.
 
 
För tillfället så gör jag ingenting. Jobbar inte och gör för övrigt ingenting vettigt alls. Ska väl kanske ta tag i min rygg och kontakta sjukgymnasterna så att jag kan komma igång med lite roligare aktiviteter än att ligga hemma och rulla tummarna.
 
Under de senaste två veckorna har jag som sagt rest landet runt, och det slutar inte där. Nästa vecka ska vi vidare mot Luleå för att segla katamaran och för att träffa gamla goda vänner. Efter den resan tror jag att resandet för sommaren får lov att vara slut. Jag måste verkligen tänka på framtiden och börja spara både pengar och ork till sista skolåret och studenten. Det är ju helt sjukt att tänka sig sista året i skolan, projektarbeten, balen och studenten - jag vill, men ändå inte. Känner mig stor och vuxen i samma stund som jag känner mig alldeles för liten för att göra de saker som händer runtikring en.
 
schemat inför sista året känns helt fantastiskt ♥

Borlänge - Sundsvall - Göteborg

Efter att jag i princip gått och dött i leran på campingen i Borlänge så säger jag att jag är vid liv och att jag endast har fått skavsår från helvetet samt sett Rihanna under veckan som varit. För tillfället befinner sig jag och Kristoffer i Sundsvall hos hans farmor & farfar. Här blir vi till på fredag då det bär av på mer resor genom landet - rättare sagt till Göteborg. Med andra ord så vet jag inte hur mycket bloggande det kommer att bli den kommande veckan. Bilder och historier från P&L kommer senare, men tills dess så får ni leva i spänning. PUSS

RSS 2.0