livet leker & stina sover

Om det är någon som ska lyckas med något dåligt så måste det nästan vara jag. För vad gjorde jag inte på vägen hem från skolan? Kanske invigde den första och förhoppningsvis sista gången som jag sov förbi min hållplats och vaknade en 20 minuters lång promenad hemifrån. ÅH, gjorde den enormt roliga tisdagen ännu bättre!
.
Somnade i stan (som vanligt), vaknade i Brännland och var förvånansvärt pigg, stoppade in hörlurarna och dunkade musik medan jag filosoferade vidare om allt utanför fönstret. Somnade helt plötsligt om igen och vaknade i Vännäsby och bestämde mig direkt för att hålla mig vaken hela vägen hem, vilket jag tydligen inte gjorde.. Åter igen somnade jag om och helt plötsligt vaknar jag av att volymen i hörlurarna spränger trumhinnorna på mig och vart är jag? jo fucking längst bort i Vännäs, typ så långt bort ifrån den lilla civilisation som byn bjuder på!
.
Men historian är inte riktigt slut. Så när jag sitter där, nyvaken och bränd i ansiktet av den varma rutan, utan någon som helst aning om vart jag befinner mig, kliver jag av någon anledning av bussen och börjar gå hemåt. Halvvägs hemma ser jag hur bussen passerar mig ner mot centrum, och vad kommer jag inte på då?  JO ATT BUSSEHELVETET GÅR TILLBAKA TILL CENTRUM OCH ATT JAG KUNDE ÅKT HEM MED DEN ISTÄLLET FÖR ATT BEHÖVA GÅ!!!!


jag hatar verkligen tisdagar!!

Tisdagar är fan dom värsta. Jag börjar skolan tidigt, vilket innebär att väckarklockan ringer redan 05:25, WOHOO! Efter det släpar jag mig till skolan med alla olika bussar åt håll och kanter, kommer försent för att bussen går sönder (vanligtvis är den bara segare än segast). Väl på skolan och inne i klassrummet redo för att ha företagsekonomi, blir det samma gamla visa -"Här har ni uppgiften. Sitt vart ni vill, och det är ingen återsamling sen." FUCK THUSDAYS IS ALL I'M SAYING
Så där sitter man, på ett smutsigt golv eller i en hård soffan, med datorn i famnen och lyssnar på spotify (om man nu har några timmar kvar att lyssna av) medan man deppar för att man är ensam och alla andra på skolan inte börjar förrän 12:15. Kan väl i princip säga att det är just det som jag sitter och gör för tillfället..
.
Men nog om min deprimerande morgon. Någon som har något roligt att säga?

Sveriges förmodligen snyggaste tonåring - Andreas Wijk

Läser hans blogg dagligen och förundras varje gång över att killen endast är ett år äldre än jag själv. Han har skivkontrakt, är modell och har skönaste klädstilen. Kan det bli mycket bättre?
Inte nog med att han ser bra ut 24 timmar om dygnet och gör en hel del roliga saker samt tar fruktansvärt mycket bilder, som jag tror är en stor anledning till att i alla fall jag och många fler läser hans blogg, så är han bara arton år gammal.
Det är inte ofta som en helt vanlig 18-årig kille är så framgångsrik!

osv osv..

Helgen har gått fruktansvärt fort men den har även varit full av roligheter! Började helgen med film och godsaker tillsammans med Oskar. På lördagen drog vi oss till Umeå och åt middag på PEPPES med moster och morbror, efter det så vankades det film tillsammans med Sandra. Idag blev det en trip till Holmsund för att fira morsdag med släkten.
Nu har jag under hela helgen proppad magen full av godsaker och mat, men inte riktigt mätt kan jag inte vara än. Jag har nämligen just plockat ut en plåt med blåbär- & hallonmuffins som jag ska gotta mig med tillsammans med ett glas kall mjölk och lite plugg inför morgondagens samhällsprov.
misslyckade muffins

lättar på stämningen och börjar tagga inför helgen!

fun fun fun fun
.
Sitter och degar i uppehållsrummet tillsammans med en stor skala taggade brännbollsspelare. Dagen har en lektion till att bjuda på innan jag och Oskar beger oss hem mot Vännäs för att inviga helgen med grillning. WONDERFUL

företagsekonomi

Inte nog med att jag avslutade dagen med ett fekA prov på 40 minuter så fortsätter det direkt när man kommer hem ifrån skolan. Har sedan jag kom hem suttit och skrivit på mitt och Linneas företag som vi ska redovisa nästa vecka. Jag har hittills skrivit hela två sidor fulla med lönsamhetskalkyler, affärsidéer osv.
Nu efter cirka tre timmar av företagsekonomi har jag nu bestämt mig för att sluta räkna jobbig matte och istället kolla över instuderingsfrågorna till naturkunskapen, samhällsprovet samt historian. Gud vad jag älskar sista veckorna innan sommarlovet - NAAAT!!

buss-trubbel

Dagen börjar bra när Felicia kliver på bussen, utan busskort, utan pengar, utan allt. Hon kommer fram till mig och ber om pengar till en bussbiljett, men jag kan endast komma med en tia. Som tur var så sitter en gammal klasskompis mamma bakom oss, "Jag har en tia om du vill ha".
Med 20kr och Kevins busskort går hon tillbaka till busschauffören. Busskortet fungerar inte och hon blir nekad att endast betala 20kr istället för 25, vilket annars alltid brukar fungera.
I panik springer hon tillbaka till oss, kollar omkring sig och frågor om någon kan låna henne en femma. Tur med sådan fruktansvärd tur som hon har så får hon 50kr av en tjej och fixar en bussbiljett. Men historien tar inte slut där!
Bara några minuter senare ställer sig en man upp längst fram i bussen, fucking busskontrollant. Fram med busskort och legitimation. Men lilla Felicia, som redan haft så mycket problem under morgonen, hittar då inte sin biljett. Panik, panik och åter panik. Men efter X antal sökande i väska och jackfickor hittar hon den och blir inte tvungen att kliva av bussen eller böta lämpliga 1200kr.
När vi väl kom till stan och klev av på vasaplan, hittar Felicia helt plötsligt inte sina nycklar. Tror fan att hela vasaplan tittade på mig när jag brast ut i skratt.

sunday is here, monday is tomorrow and I am tired

Allt för att lätta på den trötta stämningen samt stressen som brukar uppstå så här på söndagar
.
Sitter för tillfället och lyssnar på skön musik, längtar efter sommarlov, äter banan och söker efter en bra film att se innan jag lägger huvudet på kudden.

buss - fotboll - regn - buss - kulturnatta - hångel

Klev upp innan nio imorse för att hinna med bussen till Vilhelmina. Två och en halv timme senare stod jag på fotbollsplanen redo för att spela match. Och 90 minuter senare, med en vinst på 3-2 i bakfickan, drog vi oss hemåt igen.
Kom hem vid halv sex, så där lämpligt mör, fick för mig att dra till Umeå på kulturnatta men insåg tyvärr att jag just missat bussen.. Men inte stoppar det Stina Lidén inte!
Drar om ganska exakt 30 minuter till bussen för att sedan spendera kvällen på stan med ett gäng goa' människor. Efter det väntar ännu en bussresa, den här gången till Sörmjöle och pojken min.

Ha en bra kväll önskar en ovanligt ful tjej

Vill du ligga med mig då?

Börjar dagen med en partylåt som förmodligen lär spelas till öronen blöder i sommar. Allt detta för att dagen bjuder på matte, kommunikationsredovisning, religion och historia.
Sen efter det så är det helg. Underbart!
Kvällen ska spenderas med Oskar innan jag måste gå och lägga mig för att orka upp och spela match i Vilhelmina under morgondagen. Tror ni att jag är taggad på avfärd 09:15?

new in

Sköna, inte för höga & framför allt sjukt snygga!
Kostade mig inte ett öre, men däremot blev mamma lite fattigare.
SCORETT 499 kronor

spanska nationella

Kan någon bara skjuta mig?
Spenderade tiden mellan 08:30 och 11:00 i Universitetets skrivsalar där nervositeten och prestationsångesten var oändligt hög. Läsförståelse och skrivuppgiften är nu som tur var bortgjorda och ni kan ju bara tänka hur lättad jag är just nu.
Ska nu ha engelska. Våra lärarkandidater ska vara snälla och bjuda på fika innan de lämnar oss, mums. Efter det så väntar 70 minuter till av spanska. Tycker verkligen att jag har fått nog av spanska för idag!
Efter skolan ska jag ner på stan och möta mamma, shoppa lite nödvändigt och äta gott. Ikväll blir det fotbollsträning, som jag för ovanlighetens skull har längtat efter, och sen ska jag njuta av att det imorgon är fredag och helg.

det saknas något här bredvid



torka

Då var matte nationella gjort, håret klippt, magen full av mat och nu väntar den sjuka högen av papper inför kursprovet i spanska steg 3 imorgon. Ska med bussen lämpliga 06:50 för att hinna till ÖP för att ha prov i flera timmar.. KUUUUUL

poems

Redovisade just min dikt för lärarkandidaten på engelskan, förhoppningsvis så lät jag inte för nervös. Lättade i alla fall på stämningen innan jag började prata;
"Jag har bytt kön i den här dikten, bara så ni vet".

härliga tider?

kul att man tog bussen till skolan 07:20, stressar för att hinna innan man börjar, och när man väl är på lektionen får man reda på att man egentligen inte behöver vara här förrän 12:15. fuck life!

less...

fruits

Ligger för tillfället på soffan med en massa frukt och njuter av stressen inför fekA provet imorgon. Har under de senaste timmarna pluggat och har nu paus för att ta mig en bit honungsmelon och sedan fortsätta med frågorna kring marknadsföring, nollpunktsförsäljning och en hel del annat angående likviditetsbudgetar.

lördagens roligheter

Gårdagen spenderades först på en buss från Vännäs där busschaffuören körde fel och blev sjukt försenad. Efter det så gick jag på stan, spenderade 50 kronor på en bikini och tog nästa buss vidare mot Sörmjöle. Väl där möttes jag av tre trötta killar som beordrade mig att skala potatis till middagen, vilket slutade i att de själva fick göra jobbet.
På kvällen blev det dags för att grilla. Efter X antal timmar av god mat och hejande på Eric Saade hamnade vi tillslut i bastun för att sedan dö av i sängen vid klockan tre.
Tack för en sjukt rolig kväll allihopa!

visst sjunger man fredag i mitt hjärta?

rubriken säger allt.. "Blond", trött, less på skolan, sugen på godis och en skön soffa.
Ska fan skrika sönder när klockan slår fyra!
Efter skolan så ska jag och Felicia ta bussen hem till lilla Vännäs igen. Sen vankas det god middag, frukt (kanske tom. chokladfondue) och en massa sömn på soffan.

tröttare än vanligt

Jag tror aldrig att jag varit så trött i hela mitt liv!

och som pricken över i:et så har jag matte..

pruebas nacional en español

Om jag kan få chansen att ligga i koma eller något annat nästa vecka så skulle jag göra vad som helst för att göra det! Jag har nämligen nationella i spanska, vilket inte alls är så lockande. Har för det första tre prov under nästa vecka, för det andra så har vi det sista och fjärde provet under vecka 21, och som grädde på moset så är jag sämst på spanska.
Men nu ska jag ta mig ann det gigantiska häftet som ligger på bänken och väntar på mig. Gillar att det  består av hela 16 sidor med uppgifter och repetition inför proven. KILL ME
.

det enda positiva med spanien - fotboll

pizza love

Jag älskar verkligen när man får ett mail av sin lärare där det står att vi inte har någon lektion dagen där på. Blev glad som jag vet inte vad när det innebar att min sovmorgon blev 2,5h längre.
Så för att njuta fullt ut klev jag upp ganska tidigt ändå, tog en lång dusch, sminkade mig och nu sitter jag och smaskar på pizza. Kan inte bli mycket bättre!
Men nu ska jag proppa i mig resten av min lunch, blåsa håret och bege mig mot bussen som går om tjugo minuter :)

med en smoothie i handen

Vindruvor, choklad och en smoothie gör helt klart uppgiften till kommunikationen hundra gånger lättare. Ska fixa en muntlig redovisning om valfritt ämne till på fredag. Det som bedöms är retoriken, så jag kan i princip snacka om vad jag vill. Rymdraketer, blommor och chokladbollar, brandmän eller varför inte balett. Kan rättare sagt redovisa om allt mellan himmel och jord.
Det jag nu funderar över är vad.. Vill antingen komma på något bra som kan väcka tankar hos klassen, eller något roligt och intressant. I samma stund vill jag inte heller verka för seriös och diskutera politik eller så.   Tips?


vårkänslor

våren finns på H&M
.
Jag har rensat garderoben och insett att jag är en riktig vintermänniska. Jag har helt seriöst inga sommarkläder alls! Typ tre linnen och någon klänning, ett antal shorts och ynka en kjol, som i princip aldrig används.
Då kan man ju undra vad som egentligen fyller min garderob. Jo tjocksockar, långärmade tröjor, stickat och en stor hög med hoddies. Frågan är ju om jag blivit påverkad av att det är vinter mer än halva året eller om jag tidigare aldrig tyckt om att visa lite vårkänslor genom mina kläder.
Nu ska det i alla fall bli ändring på det hela. I morgon så väntar en eftermiddag på stan. Jag slutar skolan 13.25 vilket inte är så bra för plånboken, eller det vill säga X antal timmar av spanande efter vita blusar, bikinis och ljusa jeans. Gud vad jag kommer att bli fattig!

stackars lilla armen

ont i armen..
.
men Bruce är i alla fall snygg!

vi har det bra, vi här i solen

Svenskalektion i solen. Inte helt fel om man frågan mig!

jag frågar mig själv varför jag är så dum att jag kliver uppe innan klockan nio på en lördag...

Vaken, pigg, trött och allt annat man kan vara på en och samma gång.
.
Spelade match igår på Nolia. Det gick inte riktigt som jag hade velat men vad kan man göra åt saken nu liksom. Dom fick helt enkelt in lite fler mål än vi. Är bara glad över att det var en träningsmatch och inte en seriematch. Då hade jag varit ganska så mycket surare för tillfället.
Inte nog med att vi förlorade så fick jag mig några mysiga smällar. Har tyvärr av vana att få en hel del sår på knäna.. vilket jag också gjorde. Fick även en inte riktigt lika mysig spark på underarmen som nu, efter mer än 10 timmar sedan match, fortfarande är svullen som ett äpple och ömt. Ska inte klaga, jag tror nog att den tjejen som jag stämplade inte heller har det så gott XD
.
Idag väntar en dag av roligheter, eller det hoppas jag i alla fall. Oskar kommer hit så jag funderar på vad vi ska kunna hitta på för roligt här i lilla Vännäs. Nu ska jag återvända till sängen med en gammal film :)

håltimme

Religionsprovet är nu avklarat. Vilket plåga :( Nu vankas det en håltimme och sedan 70 minuter historia innan helgen äntligen är här.
Nog för att det inte riktigt är helg än, har match klockan sju vilket betyder att det inte är helg förrän efter nio. FUCK! Vad jag ska göra efter det har jag inte en blekaste om.. Lär ju sluta på hemmakväll med en stor godispåse och film ♥

one two three, JUMP

Stina "sliten" Lidén säger godnatt med ett roligt minne från förra sommaren

positiva tankar

torsdagens roligheter är.. inga!
skola hela jävla dagen, ska stressa hem, äta äcklig mat, träna sönder och sen plugga tills hjärnan blöder. positiva tankar är allt jag säger. tur man har en underbar pojkvän som lyser upp dagen ♥

älskar dig!

livmoderhalscancer

kul att min rubrik avslöjar vad jag och Emilia ska redovisa om på naturkunskapen nästa vecka. nej, ska underhålla er med något annat än äcklig cancer.
sitter för tillfället och snackar med systeryster i Norge som håller på att packa alla väskor för att bege sig hemåt imorgon. Can't wait till I get to kick your ass agian sister!
Men nu ska jag vara snäll med Emilia och faktiskt hjälpa till med arbetet istället för att bara sitta och dega samt längta tills jag slutar för dagen och får åka hem och äta.

RSS 2.0