En vecka i värmen

Om hela två veckor sätter jag mig på planet till Kroatien tillsammans med Kristoffers familj. Hans pappa fyller 50 år och vill helst inte vara hemma på födelsedagen, så då passar vi på att resa bort lite istället. Vi ska vara borta en vecka och vi har bokat en lägenhet på en liten ö som tydligen ska vara helt underbar. 
Med tanke på hur exited jag kan bli inför resor så är jag faktiskt redan nu inne i planeringen av vad som ska packas med på resan. Vilka bikinis ska följa med, klänningar osv. Bäst av allt blir nog ändå att få lite värme igen! Perfekt påfyllnad av D-vitamin inför höstmörkret & vintern.

Blue base and silver stripes



Dream board shorts

 
Sitter och fördriver tiden på Hurleys hemsida innan jag börjar jobba - Custom board short in my heart! ♥
 

Small wishes for my twentieth birthday

Jag fyller 20 år om någon månad och jag har den senaste tiden fått frågor angående vad jag egentligen önskar mig i födelsedagspresent. Svår fråga då jag inte har tänkt på någonting speciellt att önska mig.. men när jag sett lite olika saker på mina favorithemsidor har jag hittat lite smått och gott. Enkla saker som gör vardagen lite finare - bokstavligen FINARE!   ..dock är det väl inte riktigt bikinisäsong i november
 
 
Bikinis från Moana Bikini - Vändbara bikinitrosor och dessutom perfekt fit för surfing. / Nattlinne i spets från Victoria's secret.
/ Mönstrad pyjamas från ASOS. / Världens finaste underkläder från New Look.

Nailart mixed with workout and other stuff






Dagarna mellan de väsentliga

Efter en vecka full av arbete och annat var helgen tyvärr nu också över. Men istället börjar jag den nya veckan med hopp och faktiskt en arbetsintervju. Dock ville inte vädret vara på min sida då himlen valde att öppna sig totalt när jag cyklade dit. Som tur var kom jag fram i godkänt skick och jag hoppas att det gick bra ändå.

Hoppas hoppas hoppas!

Lovely raspberry


Efter att vi åkt runt på olika håll i Umeå för att söka saker till lägenheten, fikat hemma hos pensionärerna Sjöberg & till sist jäst på ganska så bra på IKSU Spa, åkte jag & mamma förbi hemma hos farmor och plockade hallon. På ungefär 45 minuter hade vi tillsammans skrapat ihop nio liter hallon! Nu ska det ätas glass, bakas, göras smoothies och allt annat som kan kombineras med hallonen. MUMS

Färgskala

Är för tillfället helt galet kär i pastell på naglarna.


Jag har sedan en period tillbaka försökt att underhålla och ta hand om mina naglar. De är sedan tidigare väldigt mjuka och jag började därför med att köpa ett stärkande nagellack. Det har inte gjort så stor skillnad med nageln, men när jag väl använder det som base- & topcoat så är det grym skillnad!
För att kunna få längre och starkare naglar har jag även fått tygla mig själv när det gäller nagelbitande.. Därför har jag målat nytt lack nästan varje dag, just för att jag inte vill bita på naglarna om de är fina och nymålade. Fungerar superbra! Verkligen ett tips för dig som både vill bli bättre på att måla naglarna & i samma stund låta dom växa och bli fina.

Lunch time in our garden







Nionde augusti

Dagens klädsel. Jeans - Crocker / Blus - Zara / Skor - Bikbok


Spenderar helgen hemma i Vännäs hos mamma & pappa då Kristoffer åkt till Åre för att cykla MTB. Passar på att packa med mig det sista som ska till lägenheten och även sy lite mer på alla gardiner & kuddfodral som ska fixas.
Imorgon har vi planerat att åka på IKSU Spa och mysa, samt beta av lite småsaker som inhandlade av en matta till hallen och så vidare. Ser fram emot att få lägenheten klar nu i veckan. Förhoppningsvis så kommer även soffan snart så vi slipper sitta på golvet och se på tv.

Riviasports


Började dagen med att köra dubbla pass aqua på IKSU sport. Efter det andra passet fick jag ett tips av en deltagare att besöka lanseringen av en ny kollektion på kvällen. Riviasports heter märket och är grundat av en tjej härifrån Umeå. Hon är brasiliansk och de syns sannerligen i kollektionen då det är mycket färg och mönster. 
Det var ett härligt event på Kii under kvällen med fruktsallad, nyttiga tilltugg & drinkar samt musik & även ett uppträdande i en rytmisk träningsform. 
Jag köpte själv en ny sportBH i mitt personliga favoritmönster. Ska inviga den i helgen och jag ser fram emot att komma i så pass bra form att jag känner mig bekväm i att träna med endast den och ett par enkla svarta shorts!

RSS 2.0