Öst på stan

Äntligen har vår önskan gått i uppfyllelse - vi har flyttat hemifrån!
Efter att vi spenderat en vecka på Gotland & i resterande Sverige fick vi i onsdags flytta in i nya lägenheten Öst på stan i Umeå. Prio var att få upp sängen så vi skulle kunna sova över, och så blev det. Tyvärr utan varken lampor, porslin, toapapper eller gardiner för den delen. Kort sagt så var det magiskt att gå i säng, men inte lika gött att vakna fem på morgonen av att solen gick upp rakt i ögonen på en. Men vad gör man inte för att få sova första natten i sitt alldeles egna hem?!
Hur som helst har vi under de två dagarna i lägenheten ändå kommit hyfsat långt med allt. Det som fattas i dagsläget bildar inte en så fasligt lång lista. Det stora delarna så som soffan & fotöljen till vardagsrummet är beställda och levereras om ungefär två veckor, så då blir det lite mer utav en helhet. Tills dess sitter vi helt enkelt på en picknickfilt på golvet med en massa kuddar och ser på tv.

I dagsläget har jag för det första inga bilder på hur det ser ut i lägenheten. Men jag bjuder på min instagrambild från första morgonen i sängen så lovar jag att lägga ut bilder när vi är klara med inflyttningen.

Hit the road Jack

Imorgonbitti bär det av på ännu en resa, den här gången genom vårt avlånga land. Jag ska tillsammans med Kristoffers familj åka ner till Gotland för att fira hans mormor som fyller år. Medan stora delar av sällskapet flyger ner, så tar vi två bilen fullpackad med surfgrejer då vi hoppas på surf längs med vägen. Vi ska vara på Gotland till och med söndag då vi åker till Stockholm för att ta en natt på lyxhotell innan vi åker vidare uppåt igen. Vi fick nämligen ett presentkort på Scandic i studentpresent som nu äntligen ska komma till användning!
På vägen hem planeras även ett stopp i Sundsvall med ännu mer kalasande, samt en visit på IKEA för att verkligen fylla bilen till max. Nyfiket nyfiket - men saken är den att vi flyttar ihop helgen efter att vi kommer hem, så en hel del möbler ska inhandlas till vår nya lilla lägenhet.        exited!
 
inspo from Tumblr

Tan away

Värmen har äntligen kommit för att stanna! -och jag vet inte om jag ska älska eller hata det.. Visst är det helt fantastiskt med sol & värme men i dagläget är det nästan för varmt. Låg ute ungefär en halvtimme på Kristoffers altan och under den korta tiden hade jag nästan smält bort. Men egentligen,  ska man väl inte klaga. Det är alltid härligt att bli ordentligt uppvärmd på sommaren så man orkar hela den kalla vintern.
New tshirt from Adidas

Voff voff

Från och med ikväll så ska jag & mamma vara hundvakt åt min morbrors hund då de ska till Rumäninen på min kära kunsins läkarexamen. Hunden Sparky, som är en sebirian husky, ska då bo hos oss under nästan en veckas tid. Mysig! Så idag har vi gjort plats för hennes säng i mitt rum så hon har sällskap på natten, och städat undan allt som jag inte vill riskera att få sönderbitet. Hon är en riktigt bushund så vi får väl se om hon för några hyss i dagarna.
Världens finaste hund!

RSS 2.0