allt handlar endast om tajming

GAAAHH!! Fruktansvärda cravings och kortaste stubinen någonsin ..

Titanic


01:39

NU GER JAG UPP !!


gips + jobb + värktabletter + skola

Hatar när det känns som att helgen aldrig varit här! Jag har jobbat (8-16), ätit middag tillsammans med en massa goa brudar, blivit drogad till sömns av mina beroendeframkallande värktabletter samt åkt lite bil/buss. Känner mig helt förfärligt utslagen och vill egentligen bara lägga mig här i Kristoffers säng och dö, men icket!
Nu ska man som pricken över i:et sätta sig med en geografiuppgift som ska lämnas in imorgon. Ungefär 2 av 9 sidor är skrivna, och då räknar jag sorgligt nog med alla fula bilder jag lagt in som utfyllnad. Som tur va så har vi sovmorgon imorgon, vilket innebär att vi kan sitta uppe extra länge.
(Om sömnen, som förmodat, sätter in så har vi laddat upp med läsk, godis och frukt för att orka hela natten)

Onsdag tjugofemte januari

Resultatet av dagen..
Jag har numera en 8mm lång rosa skruv genom lillfingret. Kommer att bli tvungen att ha gips i två veckor, därefter ska stygnen tas bort och en skena ersätta gipset så jag kan börja med all rehabträning. Till dess så gäller en hel del smärtstillande och kramar från älsklingen.

 


beskriver min "enorma tur" med hjälp av några bilder

.
Kort förklaring:
jag lyckades bryta fingret på idrotten, åkte till akuten, röntgade, fick gips och en remiss till akut operation imorgon.

hunger


Hatar enorma plogvallar

Efter att jag och Kristoffer klättrat över 150cm snövall vid busshållplatsen och sedan borstat av oss all kall äcklig skapelse, bestämmer han sig för att klättra upp i den igen för att få tag på något från himmelriket. En meter istapp blev resultatet, suck.. Kände mig däremot som en riktig buse när jag knäckte av toppen på den!


the night of nights

Kvällen har varit underbar! Jag och Kristoffer ställde oss först och lagade middag. Förrätt blev avokado med stinsenmix och räkor. Efter det åt vi oxfilé och potatisgratäng med bea och vitlöksbröd. Efterrätten i form av chokladmousse och hallon tog vi i badkaret toppat med tända ljus. Nu ligger istället två trötta ungdomar på soffan och ser på Little Miss Sunshine.
.
love you ♥

vad in i hela friden är detta?

Av någon anledning så har jag gått och blivit det just nu "alla på Minerva läser om". Lyckades idag märka att jag var med på skolans hemliga skvaller-blogg som en i skönhetsdjungeln. Suck säger jag bara till alla som gått runt och glott på mig under dagens gång, vad är grejen liksom? ni har aldrig sett mig i korridorerna annars eller?
.


everything's a charm

Då var första skolk-tillfället förbrukat! Lyckades försova mig TVÅ hela gånger imorse.. Missade två bussar och kom sent till andra lektionen. Ville bara dö när jag klev upp och begav mig till bussen. Nu vankas det äntligen lunch, dagens höjdpunkt!

vad som gör instagram tio gånger roligare

Lösningen är appen vid namnet Photo Collage. I den väljer du en mall och sätter in bilder. Sedan kan du runda hörnen på bilderna, göra fetare/smalare margin runt och mellan dom, samt ändra färg på bakgrunden. När du är nöjd med ditt collage sparar du den i mobilen och därefter kan du ladda upp den på olika sociala medier eller bloggar.
Jag använder oftast detta för att få lite variation på mina bilder på Instagram, men även för att det är roligt att experimentera med bilderna. Det enda negativa med Photo Collage är att man inte kan lägga till några effekter, men om man som tidigare sagt har tänkt ladda upp bilden på Instagram så fixar det effekterna så bilden blir roligare.
.
Här är några av mina egna bilder, samt några från lite känt folk

blickar till sommaren

DAY - BEACH - NIGHT

travel, nails, house, dog and corsets

Jag vill resa, köpa en grym och cool korsett, flytta hemifrån, stå på scen och få applåder, köpa en liten
fransk bulldog att leka med & måla naglarna i många vackra färger och mönster.

fruit - fruits - lots of fruit

Sitter i soffan och äter färsk frukt i form av ananas, mango, kiwi och passionsfrukt. För att toppa det så fortsätter jag sticka på mina kärleksvantar och se på tv, medan jag försöker titta på läxorna inför veckan.
Egentligen borde jag följa med mamma och träna i Vännäsby men det orkar jag inte idag ..

hard work

jobbar i skiduthyrningen, äter plopp och ser på skicross

long, dark and straight


next up

Detta måste seriöst bli mitt nästa inköp om jag ska orka med dagar som morgondagen.. 08:30-16:00

gårdagens kap

Gick in på Stadium för att fördriva tid i väntan på bussen hem igår. Rea rea rea är allt jag säger. Man kan ju undra hur mycket butikerna egentligen tjänar på att sänka priserna så fruktansvärt mycket. Nog för att man inte precis vill stå med en massa gamla saker i lager när allt nytt och fräscht kommer in.
.
I alla fall så hittade jag den här lila jackan från Everest för endast 249kr (ord. pris 999).
Ni kanske känner igen den från modelljakten 2011.

inspiration inför sommaren

Resemål:
Alanya tillsammans med Kristoffer
.
Bikini:
Antingen eller - båda från H&M
.
Klänning:
I ♥ spets and trash - Awear & DaysInDenim UF
.
Träning:
Sportig men snygg

negativitet

1. Länstrafiken har lagt om alla bussar mellan Vännäs och Umeå, vilket innebär att alla bra (mindre värdelösa) bussar är borttagna och man måste kliva upp tjugo hela minuter tidigare bara för att hinna med en buss som är i stan samma tid som den buss jag brukade åka med förut. Dessutom så har de gjort så att min älskade sovmorgon inte längre kan kallas för det.
2. Bara på grund av dessa ändringar så var jag tvungen att ta bussen 07:10 hemifrån. Den skulle vara på vasaplan 07:50 - vi kom dit 08:18. Med andra ord så blev bussen hela 28 minuter sen, allt för att dom inte tänker på att alla ungdomar som ska till skolan tar samma buss = tusentals människor som behöver ha en sittplats för att kunna ta igen sömnen de inte fick under natten.
3. När jag väl kommer till skolan så har vi fått en ny uppgift på idrotten, att sätta ihop vår egen dansshow. jippie

helgen är över - here comes hell

Måndagen är här och som tur va så börjar inte skolan förrän imorgon. Men fortfarande så kändes de där sista orden fruktansvärt jobbiga. Skolan kommer alltid vara jobbig de första dagarna, sen känns det som att man aldrig haft lov eller varit borta från skolan mer än några timmar.
I alla fall så försökte jag och Kristoffer att vända tillbaka dygnet genom att kliva upp klockan åtta och gå iväg på butiken och jobba. Nu är arbetsdagen äntligen över och jag är död i hela kroppen. Nu ska jag istället koka palt och sen vankas det film.

fredagens bestyr

Kan man kalla det för en vanlig fredag då man klär på sig alla vinterkläder man äger, söker fram skranorna i förrådet och beger sig ut i slalombacken för att riskera livet åt pistmaskinen? Jag tror inte det men det var då i alla fall vad jag, Kristoffer och mamma gjorde under fredagskvällen. Snöigt och svettigt var det men också fruktansvärt roligt!

Promenad i kylan

Gick ut på en kort promenad tillsammans med Kristoffer i lämpliga -17 grader. Nu vankas det istället lite bastu, massage och sedan film.

 


några av många fina


saknar dig


day three of eight

Jag hatar mitt liv just nu!
Ursäkta om det låter fruktansvärt men så är det bara. Hur mycket ska man behöva lida för att livet ska gå som man själv vill?
.
Just nu så ligger jag nerbäddad i sängen på hotellrummet, fullt påklädd i varma kläder och med mössa på huvudet. Jag fryser, har ont i halsen men framför allt, så fruktansvärt ont i ryggen att jag skulle kunna spy. Har proppat i mig flera värktabletter med ingenting gör mindre ont. Tack gud för att du hatar mig..
Det som gör allt det här till så mycket värre är att jag egentligen är tvungen att åka skidor mellan 09:00 och 16:00 i hela fem dagar till innan jag får åka hem, vilket i nuläget är helt omöjligt med min rygg. Som tur var så har jag fått ett krisnummer av min akupunktör som jag ska ringa innan lunch. Kanske så kan jag få mig lite massage eller bli tejpad så jag i alla fall kan följa med ut i backen under eftermiddagen.
.
Deprimerande inlägg? JAG VET

bajs, bajs och åter bajs

Mina vader skriker efter mer träningsvärk och skidorna glider fruktansvärt bra på snön, men självklart så ska ju något gå fel.. Därför är det så himla kul att min rygg ska komma och förstöra så här när man väl börjar tycka att det är ganska kul att åka skidor hela dagarna. Dessutom lurar en förkylning i kroppen, vilket inte precis gör det hela så mycket bättre.
Inte nog med det så gör detta att jag inte kan åka mer skidor än bara några åk. Vilket i sin tur leder till att jag eventuellt inte ens kan få godkänt på den här utbildningen för att jag endast kan delta helt på teorilektionerna. FML

at tärnaby

Slussfors 11:40
.
Ja då satt man äntligen i lugn och ro inne på hotellrummet och smaskar på ett päron. Resan startade i snöstormen klockan halv åtta imorse och jag var framme här i Tärnaby ganska exakt 12:40. Det enda jag visste om var att det skulle vara någon form av samling klockan ett. Som tur var så träffade jag en av ledarna som jag haft tidigare och han informerade om att jag skulle befinna mig i backen, redo för att åka skidor i tre timmar, om ynka 18 minuter. jippie .. Så det var bara att slänga in grejerna på rummet, byta om, släpa fram skidor och springa ner i shopen och införskaffa sig ett liftkort. Tur man är kvinna och snabb säger jag bara, var endast en minut sen till samlingen.
Nu ska vi däremot iväg på en kort teorilektion och sen vankas det middag.

happy new 2012

Nyårafton har av någon konstig anledning blivit en av min och Felicias otursdagar. Det hela började med att vi skulle ta bussen från Vännäs till Umeå. Den kom så klart inte, bara för att vara dumma med oss! Efter det så bestämde vi oss istället för att övertala pappa att skjutsa oss till stan (eftersom att nästa buss gick 19:45), vilket fungerade. I samma stund valde vi att spara tid och handla allt som behövdes till middagen där istället för på stan. Allt detta slutade i att vi i princip blev bankrutta efter att vi betalt 540kr för en trerätters middag för fem personer.
I alla fall så slutade kvällen i lycka. Vi åt middag, gjorde pannacotta, åt chips, pratade skvaller och som avslut på kvällen så begav vi oss till torget för att se på alla fyrverkerier. Fick mig även som pricken över i:et en puss av världens bästa på tolvslaget ♥

RSS 2.0