friluftsdag

ja då hade man äntligen kommit hem från en heldag på Middagsberget.. är mör nå så förjävligt och har typ hjärnskakning efter min snygga krasch så nu värker det i hela skallen, men vafan, det är bara att njuta för en dag som idag växer verkligen inte på träd! :)
hade inga förhoppningar alls inför dagen efter att min lärare igår sa att det skulle bli mulet och tråkigt hela daen.. KYSS MIG säger jag bara!  när jag satt i bilen på väg ut klockan 8.30 så sken redan solen som ett glatt ansikte på himlen.. från det så blev det bara bättre :)  levde som i en dröm där ute under den klarblåa himlen och solen som värmde som ett element..
FUCK YEH, THAT'S NICE!!

men här kommer i alla fall lite bilder från dagen.. ENJOY!!


nä nu ska jag in i duschen och se ska jag skynda mig på skolans öppethus.. ksa liksom vara där om en halvtimme (a)
PÜSS!

scones

tjobreh :)  jag har just bakat ett par underbart doftande scones som kvällsfika till familjen. det luktar helt underbart i hela huset, mums! kan inte vänta tills jag får sätta tänderna i en med smält smör och ost i (a)  och pricken över i:et en kopp varm choklad till det! det kallas riktigt GOfika :D

jag känner mig riktigt duktig som bara bestämde mig för att dra till med ett brödbak så här sent en vardagskväll, :) dock så gjorde jag nog lite för mycket för tre personer men jag får väl ta med mig resterna som fika till friluftsdagen vi har med skolan imorgon :)
har i alla fall inte gjort så mycket mer än legat på soffan och sett på olika tråkiga program hela eftermiddagen..  skule egentligen ha varit på fotbollsträning där mellan sju och nio men det slutade i att jag missade bussen och blev sur (a)  jag får ta igen det i sommar då man inte ska behöva fara fem sex kilometer för att ta sig till träningen, suck!
men men, nu ska jag smaka på mina, förhoppningsvis APGODA scones och sen blir det sängen. PÜZZ!

klänning


vad tycker ni?

hittade den här klänningen på Nelly.com för en liten stund sen. funderar på att beställa den till skolavslutningen :)  och JA, jag vet att skolavslutningen inte är förns den 10 juni men jag blev kär i klänningen direkt när jag såg den och den va verkligen inte dyr, så jag förlorar inte precis på att köpa den om jag inte skulle vilja ha den till avslutningen.. :)  jag kunde fan nästan se mig själv i den, sjungandes längst fram i kyrkan på skolavslutningen, så mysigt (a)

Nelly.com

har just medverkat i en bikini-tävling på Nelly då jag designade denna GOing som jag själv skulle ha skaffat mig till beachen 2010 :D


vad tycks?

Min designade bikini på NELLY.COM



























Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

den blev dock lite konstig eftersom att jag ville ha lila grund med vitt "stänk", men men, så blir det ibland :) sitter iaf just nu och tittar runt lite på facebook medan jag samtidigt pluggar inför provet i samhällsekonomi imorgon eftermiddag.. INTE KUL ALLS!!
men men, nu måste jag skita i datorn ett tag och fokusera på pluggandet, och kanske lite film (a) PÖZZ! <3


svenska nationella

idag avslutades äntligen de svenska nationella proven, galet skönt! nu är det bara engelskauppsatsen och no kvar, som vi igår fick reda på att det var fysik :(  inte peppad alls!!
men iaf, nu måste jag dra hem från butiken och käka innan jag ska på Snabba Cash med Ffel :)
HARE!


skiduthyrningen

sitter just nu inne i skiduthyrningen och chillar efter ett ryck av uthyrning :)  har egentligen ingenting intressant att berätta men jag kan iaf ge er rådet att inte gå i en skidbacke med tofflor! (a) kraschade tidigare idag och typ bröt handleden, or not! men ändå, het sjukt halt och det va inte precis det skönaste att kliva upp när man inte bara hade moonat för halva middagsberget men också uppsvullna och såriga fingrar och händer.. swEET!! :D
har förresten de senaste två dagarna upptäckt att FINDUS fan inte kan göra ordentlig mikromat!!  käkade igår lasange som inte ens innehöll riktiga lasangeplattor utan bara gammal äcklig ost! sen idag när min hungriga mage skulle sätta i sig pasta alfredo så smakade de fan rumpa!
FINDUS, jag säger bara en sak, KISS MY FAT NORRLÄNDSKA ASS!!
menmen, nu ska jag dra på mig mina söta tofflor igen och ta en tripp upp till fikaserveringen och köpa lite godis :)  HARE GÖTT!♥

Miss Stiny Lidén

Morfar kom just in i datarummet med en gammal väska till mig, beige med bruna detaljer och ascool! :D  bestämde mig för att rota genom en massa gamla grejer och då hittade morfar denna.. en svart hög hatt från början på 1900-talet!


snacka om cooling!, saknas fan bara en käpp med diamantknopp! XD(a)

men nu ska jag leta vidare, hör av mig om jag hittar något mer roligt! PÖZZ!!♥


holmsund

jo då var man i holmsund hos Asta basta rulta bulta gungfly och Zebra sjöberg korkidiot, också kallade mormor och morfar, och chillar.. ska typ egentligen stanna och sova här men vet inte om jag kanske tar en buss hem igen ikväll (a)

Söta gamlingar +"lilla" lissy

menmen, nu tjatar mormor som en galning om att hon vill mäta mig inför den kommande Pippitröjan som hon ksa sticka till mig, swEET!! :D 
MEN PÖZZ!♥

be like that


Feel the fucking motion! :D

psst

ÄNTLIGEN SPORTLOV!! :D
NU SKA HÄR FESTAS FÖR HELA SLANTEN TILLS JAG RAMLAR BAKLÄNGES OCH FRÅGAR ROSS OM JAG FÅR PROVA HANS SKOTER IMORN!

nja, eller inte! XD  ska däremot fira det hela med att dra iväg till Daniel, käka gott, mysa arslet av mig och imorgon dra på Vännäs Big Jump!!
kommer att bli kul att se alla galna idioter som hoppar med skotrar och en massa annan skit med motorer som jag aldrig kommer att förstå mig på (a)

menmen, just nu så sitter jag iaf och chillar på Facebook mm. och ska nog avsluta och smyga in i skafferiet och sno en kaka ;D  HARE!!

hiih

hejsan,, det var ju som sagt ett tag sen sist men "tyvärr" så har jag spenderat den senaste veckan i skolan, i ÅRE!! och i sängen..
har inte kommit mig till datorn förns nu och jag orkar verkligen inte dra det hela för er! (a)
men en sak som jag nästan måste säga är ju det att min lärares son, vid namn Robert Kragh, medverkade i Melodifestivalen i lördags.. dock så kom han och hans band inte vidare men vad ska man säga, svenska folket, Suck!*

menmen, tycker själv att det va en skön låt, precis som deras tidigare hit Rising Girl :)

just nu så sitter jag iaf på butiken och väntar på att min sega snigel till pappa ens ska se att jag är här och ge mig nyklarna till backen eftersom att jag ska dit ikväll :)
men, nu kom han tydligen till skott, måste dra! TJÉ!!

RSS 2.0