Dag 10 – En artist/ett band jag ogillar

Hatar all musik som ingår i olika metal-genrer. Dom skriker ju bara!   nej usch ..

sleep tight

Efter att jag spenderat några väldigt onödiga och långa timmar på skolan så ångrar jag dom heller inte. Efter skolan så tog jag bussen till Sandåkern och där fick jag mysa med den bästa i flera timmar innan bussen gick hem mot Vännäs och han skulle iväg på träning. Älskar verkligen dagar då man kan vara impulsiv och inte behöva tänka på något annat än att ha så roligt som möjligt med den man tycker om.
Jag kom hem kring halv nio och sedan dess har jag läst på inför engelskaprovet om Shakespeare på torsdag. Varken det mest intressanta, lättpluggade eller det mest värda provet i världshistorien precis. Jag hade nu istället tänkt bege mig ner under täcket och försöka få mig lite skönhetssömn inför morgondagen då det vankas jullåtar på ensemblen.

by ofelia


Dag 09 – I min handväska

- Dator + fodral
- Glasögon
- Hörlurar x2
- iPod touch
- Mobil
- Plånbok
- P-piller
- Busskort/iksukort/minervakort/lunchkort
- Nycklar
- Hänglås
- Tuggummi
- Pennor/sudd/gem
- Miniräknare
- Böcker av olika slag
- Värk- & allergitabletter
- Linjal
- Kapsylöppnare
- Tamponger
- Läppglans/läppsyl
- Mascara
- Ett litet anteckningsblock
- Busstidtabell
- Gamla kvitton/bussbiljetter
- Halstabletter
.
Jag vet att det låter som att jag bär runt på flera kilon varje dag, men jag har verkligen allt jag behöver i min väska (nog för att man alltid kommer på något man inte alltid har med sig). Tycker inte att det är på jobbigt att släpa på om jag inte har fruktansvärt ont i ryggen eller något i den stilen.

nya tag, åter igen

Ja då var det måndag igen, vilket innebär att jag måste ta nya tag i mitt ohälsosamma liv. Därför bestämde jag mig för att följa med mamma på gymmet i Vännäsby och träna under kvällen. Lite mer än en timme på gymmet blev det, vilket känns riktigt bra. Under morgondagen vankas det även vattengympa och eventuellt ett gympapass på IKSU. Är till och med riktigt taggad inför min första inomhusträningen med fotbollen för vintern. Snacka om hurtigt för att heta Stina Lidén!
.
my future has made it's first move

Dag 08 – Mina syskon

Mina och mina, MITT syskon. Lisa Lidén - liten och klen.
Storasyster med fyra år mer i bagaget. Har alltid varit den snällaste, men också den dummaste systern man kan tänka sig. Jag får låna hennes kläder, hon hjälper mig med skolarbeten, hon ser på serier med mig och en hel massa mer. I samma stund så matar hon mig med plast så jag nästan kvävs, proppar vinbär i näsan på mig och hotar mig med tapetknivar (precis som alla andra storasyskon när dom är less på den yngre).
Älskar dig fortfarande även om du lurat mig till att göra dumma saker x antal gånger under min uppväxt.

amazing


Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag

Bästa dagen att fråga om dagens outfit, men vi kör på ändå.. Jag har för övrigt jobbat hela dagen och detta är min så kallade "jobb-outfit" bestående av en 3'60Norr t-shirt, svarta jeans och en tråkig gammal hoodie.

Känner verkligen att kreativiteten är på topp när man ser ut på det här viset!

endast linne och ett par tubsockar

Rubriken är basserad på vad jag för tre sekunder sen hade just framför ansiktet, med andra ord en pojkvän på väg in i duschen ..
.
Dagen har spenderats i säsongsuthyrningen tillsammans med Kristoffer och Sandra. Det var invigning av den nya uthyrningen och det var verkligen folk överallt, med andra ord en hel del utrustningar.
Efter nästan fem timmar av skidor och skruvmejslar begav vi oss mot staden där vi nu väntar på middag. Kvällen ser för övrigt inte ett dugg intressant ut med tanke på att vi inte har några planer what so ever! Vi får se helt enkelt

Dag 06 – Min pojkvän

Kristoffer Pettersson, mannen myten legenden och bäst av allt, min älskling.

Dag 05 – Favoritlåt just nu

Beyoncé – Best Thing I Never Had ........ Rihanna – We Found Love
Kunde inte bestämma mig för en specifik låt, så det fick bli två av favoriterna för tillfället. Två olika sångerskor, två olika genrer och två helt olika låtar. Lyssnar för övrigt på dessa två dagligen och kan inte få nog av dom. Önskar att man satt med de här rösterna i registret och bara kunde leva på musiken.

new years eve


making my own kind of cupcakes

Eftersom att Lisa och Emma varken var sugna på att åka och handla eller på att baka lussebullar, så bestämde jag mig för att baka ändå. Däremot så blev det inte just lussebullar utan det fick bli minimuffins istället.
.

Dessa hittade jag på en bak-blogg under våren och jag blev riktigt sugen på att prova baka dom. Problemet har varit att få tag på små formar (vilket i det här fallet är de klassiska "ketchupformarna"). Jag har sökt efter dom på alla möjliga olika ICA-, Willys- och Konsumbutiker men dom finns INGENSTANS. Idag så tog jag istället tillfället i akt och frågade om jag kunde få köpa sisodär 50 stycken på McDonalds. Kände mig väldigt dum där jag stod och fick hela personalens konstiga blickar på mig. Men snäll som chefen var så tog hon fram nästan 60 stycken formar åt mig, la dom i en påse och sa att jag som tack kunde lägga några kronor till rädda barnen. Tack så himla himla mycket säger jag bara!
Nu har jag dock förbrukat hela 48 stycken på en sats muffins.. och det värsta är att dom inte ens blev så bra som jag hade önskat!

Dag 04 – Min dag

Lyckades tajma just det här bloggämnet med en av de minst händelserika dagen i mitt liv.. men spelar roll, here it comes!
Började dagen med att inte behöva kliva upp, medan stackars Kristoffer var tvungen att åka till skolan vid sjutiden. Själv låg jag kvar i sängen till elva då jag klev upp och gjorde mig i ordning för att åka på utvecklingssamtal. Körde bil till stan och hade utvecklingssamtal i sisodär 25 lämpligt onödiga minuter. Efter det så skulle vi enligt plan ha matte med rektorn till halv fyra, vilket inte riktigt blev så. Vi fick 15 tal att göra och sen fick vi åka hem, vilket vi gjorde bort på 40 minuter. Då drog jag bort på Bula med mamma, svängde förbi på donken och åt tidig middag innan vi åkte hem igen.
.
Nu är jag istället hemma och här ska bakas lussebullar. Jag, Lisa och Emma ska baka tills naglarna blöder!
See you with the results.

just love days like this

Istället för att just nu spendera en massa onödiga timmar på skolan så har jag sovmorgon och ligger fortfarande kvar i sängen. Jag börjar inte förrän 13:30 då min klass ska ha matte med rektorn, samt att jag ska avverka ett utvecklingssamtal innan dagen är slut där vid halv fyra. Med andra ord så ska jag vara på skolan endast två timmar, medan mina vanliga torsdagar brukar bestå av 6,5 timmars jobbiga lektioner. Älskar utvecklingssamtalsdagar!
Nu ska jag däremot släpa mig upp ur sängen och börja med någon sorts lunch, är hungrig som ett djur..

who's gonna save the world tonight?

Sitter och lyssnar på pojkvännen som spelar gitarr för fulla muggar medan jag mot förmodan funderar på att ta fram geografiboken och plugga inför provet på måndag. Är inte ett dugg sugen på att plugga in sisodär 11 lämpliga sidor om näringsliv i förändring.. Men med bra sällskap, coca cola och lite dumle så ska vi nog kunna jobba oss igenom några instuderingsfrågor innan kvällen än slut.

Dag 03 – Något som betyder mycket för mig

Kärlek ♥
Ett liv utan kärlek är inget liv. Jag älskar att vara kär och inte kunna göra annat om dagarna än att tänka på denna person. Och i samma stund veta om att den här personen också tänker på mig och älskar mig.

Någon som är intresserad?

Jag håller på att rensa bort en massa onödigt i mina garderober samt annat jag aldrig använder. På grund av detta så funderar jag på att dra igång en bloppis där ni som eventuellt är intresserade kan kika in. Vad tror ni?

Dag 02 – Min fobi

Jag har sådan fruktansvärd fågel-fobi. Saker med vingar och näbb är verkligen det äckligaste jag vet !! Så om ni ser mig klängandes på Bengt 72år på torget, så är det bara för att duvorna som går omkring oss äcklar mig så mycket att jag helst skulle vilja döda varenda en av dem (låter sjukt ont, men så är det bara)

one more!?

Har i några veckor funderat på en till tatuering. Den här gången är jag intresserad av att göra något som symboliserar min kära syster. Just nu är jag inne på ett L (för Lisa) och annars är jag sugen på ett litet och simpelt hjärta. Vart är jag fortfarande kluven angående, handleden eller på foten?

Dag 01 – Mitt fullständiga namn

Stina Sofia Lidén
15 korta bokstäver som tillsammans bildar ett riktigt Svensson-namn. Inte alls så mycket att snacka om, kort och tråkigt..

T som i Trend

Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkv/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästavän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Denhär veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Dethär vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Dethär saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Denhär månaden
Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Dag 02 – Min fobi
Dag 03 – Något som betyder mycket för mig
Dag 04 – Min dag
Dag 05 – Favoritlåt just nu
Dag 06 – Min pojkvän
Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – I min handväska
Dag 10 – En artist/ett band jag ogillar
Dag 11 – Min älsklingsmat
Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 – Här bor jag
Dag 14 – Det här vill jag ha just nu
Dag 15 – Min åsikt kring skönhetsoperationer
Dag 16 – Snyggaste kändisen
Dag 17 – Den bästa konserten
Dag 18 – En nytagen bild på mig
Dag 19 - En bild på mig för länge sen
Dag 20 - En sak jag vill göra innan jag dör
Dag 21 - Saker jag tänker på ofta
Dag 22 - Fem kvinnor jag tycker är väldigt snygga
Dag 23 - Fyra saker jag tycker är tändande
Dag 24 - Fyra saker jag tycker är avtändande
Dag 25 - Tre saker jag gillar att göra

handmade by me

Jag har just stickat klart den första vanten till ett par planerade kärleksvantar. one down, two too go!

helgen tillsammans med dig

Fredag: Bio tillsammans med Felicia och Malin
Lördag: Jobb på butiken med Kristoffer
Söndag: LÅÅNG sovmorgon och sedan ännu mer jobb. Nu tacos och matteplugg

Vi träffar alkoholister på MAX

Äter tripple cheese och dricker cola i väntan på att gå på bio. Här på MAX kan man träffa skrikande barn, trötta småbarnsföräldrar, alkoholister & ännu fler skrikande barn.


du är inte så fy skam du heller


åhlens leverar

Jag bor numera i mina leggings från Åhlens. Endast 99 kronor för ett par riktigt sköna och varma mysbyxor som alltid passar perfekt. Pricken över i:et är att de är fleece-beklädda på insidan, vilket gör att dom är mycket varmare än vanliga leggings.
Nog för att jag inte är den som använder leggings ofta, men just dessa används dagligen! Tror nog att jag ska köpa mig ett par till bara för att dom är så himla bra.
dom ser ut så här på ett ungefär. simpelt svarta

eviga torsdagar

Börjar tidigt och slutar sent, har sen lunch och endast jobbiga lektioner hela dagen.. (klaga lagom)
I alla fall så har jag nyss proppat vegetarisk moussaka i mathålet och nu vankas det psykologi och samhällskunskap innan jag får svänga förbi på stan och hämta ut biljetterna till Breaking dawn, som vi ska se imorgon. Sen hem och dö av tillsammans med Kristoffer och spanska läxan.

walk

Efter att jag spenderat 70 minuter i musiksalen innebar det att jag nu har håltimme och lunch till 12:15.. och alla andra har lektion under den tiden. Så nu funderar jag starkt på att ta mig en promenad till Ålidhem centrum och inhandla något att äta.

all i want for christmas, is this

Jag måste se i syne.. men icket! Drömmen har gått och blivit sann.
Dessa går att hitta på http://www.benjerry.intashop.com/lip-balms/cat_13.html
.
Har just köpt biljetter till att se Breaking dawn tillsammans med Felicia och Malin på fredag. Har även bokat skidlärarutbildning i Tärnaby under vecka ett vilket jag ser fram emot (skola på jullovet är inte alltid det positivaste).
Dagen har varit okej. Klev upp senare än planerat och fick stressa. Spelade innebandy på idrotten och hade fter det 20 minuter på mig att duscha osv innan psykologin började, vilket orsakade eftersvettningar resten av dagen. Äckligt! Nu sitter jag däremot med ett nytt avsnitt HIMYM på framför mig och en B&J i handen.

ny vecka - nya tag

Vaknade en timme senare än planerat och fick i och med det duscha, packa och fika i 230km/h. Sprang i princip till bussen för att jag var så himla stressad och väl vid busshållplatsen så insåg jag att jag var fem minuter tidig..
Nu är det bara två lektioner och ett prov som ska göras innan jag kan bege mig mot IKSU med Kristoffer för att bygga maffiga muskler. Känner mig duktig som tar tag i min träning (det lär ju dock sluta med att jag inte fortsätter regelbundet eftersom att jag är så fruktansvärt lat). Efter det åker jag förmodligen hem och sover ikapp alla timmar som jag inte sov i helgen.

ending of week 45

Efter att helgen spenderats på att baka pannkakstårta, åka buss, äta chips, sovit för få timmar och att umgås med de bästa sällskapet så avslutar jag det hela med att sova förbi min hållplats och vakna 7km hemifrån. Duktig Stina, duktigt!
Nu ska jag istället ta mig lite kvällsfika, lägga mig i sängen och se på film tills jag somnar gott. Har sovmorgon imorgon och det gör ju som inte det hela så mycket sämre. Det enda som fattas nu är han som jag numera nästan inte kan sova utan.

dead man walking

Älskar att det är fredag och snart helg, men jag hatar däremot att skolan ska gå så fruktansvärt sakta på fredagar.
Life's way of hating on me?
.
I alla fall så sitter jag nu i uppehållsrummet och lyssnar på musik medan jag äter banan och tittar skeptiskt på några naturare som ligger på soffan bredvid och brottas. En helt vanlig dag på Minerva helt enkelt. Om ungefär en timme vankas det lunch i form av fläsksauté serverad med potatis, låter ju lovande.. Om jag inte orkar vänta så länge slutar det nog med en sallad på Iksu istället.
I eftermiddag så ska jag vara kvar här i stan för att äta pannkakstårta och spela tvspel hemma hos Joel tillsammans med en massa trevligt folk. Kvällen och natten spenderas förmodligen på Sandåkern.

Getting raped by a beautiful boy


busdriver - avantcore

Sitter och njuter av att ha wifi på bussen och kunna hålla mig vaken mer än halva vägen hem. Tur att Felicia hade en massa roligt att berätta om allt jag missade i helgen när jag inte var på fest utan spenderade en massa timmar med pojken istället.
Nu ska jag försöka njuta av den här förbannade bussresan och lyssna på lite ljuv musik !!


foodylicious

jag är just nu hungrigare än hungrigast och sitter bara och längtar efter att få gå och äta lunch!

random #1


- winter and snow angels
.
- go to concerts
.
- pat some leopard cubs
.
- write music and become famous
.
- go to the alps and ski my ass of
.
- skate with the best boyfriend ever
.
- buy a cat
.
- go as far away from home as possible
.
- have summer and dream about this all over again

071111-1724

Efter att jag slängt i mig en tallrik pytt i panna så ska jag övertala syster att åka på ICA och handla godis eller något annat sött. Har nämligen cravings till tusen, you girls know what i'm talking about! Efter det så ska jag sätta mig och plugga psykologi och spanska innan jag eventuellt beger mig bort på solariet och får lite färg i vintermörkret.
I morgon vankas det klädsim och livräddning på idrotten, kan bara inte vara mer otaggad än jag är på det just nu. Men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut tills det hela är över. Som tur var så har vi bara en lektion med bad kvar innan vi börjar med vanlig idrott igen. Ser verkligen fram emot basket och handboll som man aldrig håller på med annars.

back to school

En bra start på skolgången  efter ett lov måste sannerligen vara precis som min. Började 12:15 med engelska, har nu geografi och om fem minuter börjar svenskan, vilket vi inte behöver gå på för att vi har instuderingsfrågor att göra hemma.
Älskar måndagar!

- at sandåkern

Vaknade sent, åt frukost och återvände till sängen på grund av det fruktansvärt tråkiga vädret som rådde utanför fönstret. Just nu ligger jag istället under ett varmt täcke i soffan och bara njuter av en gitarrspelande pojke som sitter bredvid mig och plinkar.
Ikväll bär det av hemåt och i morgon vankas det skolan igen. Känns verkligen hur jobbigt som helst att återvända till skolan när man har haft ett så här skönt lov. Nu är det bara att ta tag i saken och göra det bästa av dagarna innan jullovet är här.

playing guitar in bed

Efter några dagar av kalas och tårta slår vi oss nu ner i sängen och försöker lära oss When I held ya av Moa Lignell. Tur att jag har någon som kan spela alla svåra ackord så jag kan fokusera på att sjunga rätt.

sextusentvåhundrafem

efter en trip till ICA och tillbaka så vankas det nu fruktsallad och julmust toppat med två nya avsnitt Vampire Diaries.

my seventeenth birthday

-98 :en födelsedag ganska så många år tillbaka
.
Uppe tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Tyvärr så står det inga planer på kalendern förrän imorgon då jag, mamma och Lisa ska till stan för att inhandla några sena födelsedagspresenter till mig. På kvällen vankas det fika och besök av släkten samt lite nära vänner. Kan inte sluta tänka på tårtan som ska bakas inför detta.
Precis som att jag alltid önskat att allt skulle kännas mycket bättre än tidigare, så känner jag nu ingen skillnad alls mellan att vara 16 eller 17 år gammal. Ett år närmare körkort och krogen är väl det enda positiva jag kan komma på just nu.

uppdaterad garderob

Efter några timmar på stan så är jag nu några hundralappar fattigare. En av många julklappar är köpt och funderingar angående nästa paket är redan gjorda. Känner mig riktigt duktig som redan i början av november är i farten med julklapps-shoppingen.
Jag blev idag ett par skor, en t-shirt, ett nagellack och en blus rikare. Inte helt fel om man frågar mig!

one day to go

Efter att har jobbat i två hela dagar så fick jag idag äntligen ta en lång och skön sovmorgon. Idag vankas det staden tillsammans med Frida och Felicia. Shopping, middag och slutligen bio.
Som pricken över iet så kommer kära syster hem ikväll, perfekt i tid till min födelsedag imorgon.

RSS 2.0