DÖD!!

ont i halsen, snorig, huvudvärk, hes, ont i kroppen ovs.. orkar verkligen inte!
och som pricken över i:t så är min skoldag från 08:30 till 16 fucking 00. döda mig

godnatt hjärtat


studerande sextonåring lider av depression

nej så allvarligt som rubriken är det inte, men paniken har satt in ordentligt. har lämpliga tre läxor till imorgon, varav två av dom som jag fick vetande om idag.
sitter alltså nu hemma på soffan, omringad av böcker och papper, med en stor skål popcorn i famnen. har just börjat med företagsekonomin så på gång är jag ju i alla fall :)
för övrigt så har jag fotbollsträning ikväll, vilket inte kommer att bli av pga alla läxor. när jag väl är klar med allt så ska packningen inför Norge avslutas.. kul dag säger jag bara!
.
snälla kom hit och gör mig glad igen

Of mice and men

har hela dagen snackat om att jag ska ta tag i engelskan. nu sitter jag här och är lämpligt trött. bredvid min sida ligger det ett tjockt häfte med 40 sidor tråkig bok. jag har läst noll!
ska faktiskt ta tag i skiten nu, tillsammans med en stor skål popcorn och lite ljuv musik. efter det så ska jag nog få min efterlängtade sömn, men inte förrän jag har läst klart.

talking to the moon

Endast tre dagar kvar. Hemsedal here I come

tröttare än vanligt

vaknade sent, kokade nudlar, åt godis och återvände till sängen igen.
ska nu läsa 40 sidor från boken Of mice and men och sedan skriva läslogg.
idag ska även packningen inför Norge påbörjas. wish me luck

kvällens planer

pratade just klart med Felicia. ska käka middag med henne och Sara ikväll.
ska nu dra på mig lite varma kläder och dra ut i blåsten
.
-dagens misslyckade hoppbilder

happy times

underbara 24 timmar ♥

gammal man 77 år

har just kommit hem från kalas hos farmor och farfar. födelsedagen firades med våfflor, äppelpaj och kladdkaka. känner mig nu lite tjockare, men samtidigt med en lite nöjdare mage

i väntan på bussen

död sitter jag här i uppehållsrummet medan en hel drös av tvåor och spanjorer springer runt och förbereder inför någon fest eller något sånt, roliga att kolla på i alla fall

dagens

hittade mig en snygg tröja i systers garderob imorse. inte helt fel att kunna välja och vraka bland hennes kläder nu när hon är i Norge.
för stunden så sitter jag och försöker skriva en novell på svenskan, vilket inte går så bra. har börjat på tre olika sorters teman men kommer verkligen inte längre än 1/3 sida. suck

hugging in the snow

hjärtat ♥
.
ligger i sängen och läser spanska. ironin tar över inom mig när jag säger att det är kul.
har ont i halsen och är snorig, inte det trevligaste precis. kallt är det också, kallt som fan!

tjugosex procent batteri

usch! billypizza, juice och godis till middag är inte den bästa kombinationen.. nog för att alla parter är sjukt goda var för sig men tillsammans så blev det inte riktigt samma orgasm i munnen!
.
sitter i alla fall just nu på köksbordet (nej jag har faktiskt inget bättre för mig) och lyssnar på musik. funderar på att ta en sväng förbi shell och köpa halstabletter. har nämligen inte fått mindre ont i halsen under dagens alla passerade timmar.. efter det väntar en hel del varm choklad, pyjamas och en massa mys i soffan.
.
hade egentligen tänkt bege mig på första fotbollsträningen ute i kylan, men eftersom att jag känner mig så krasslig och definitivt inte vill bli sjukare innan Norge, så stannar jag hemma och kryar istället.

sov med mig?

Familjen - huvudet i sanden

Har just avslutat 70 minuter företagsekonomi. Nu följer en timme fylld av musik och serier i uppehållsrummet. Är sjukt trött eftersom att jag gick och la mig sent, smsade och var tvungen att kliva upp 05:30.
Tror som grädden på moset även att jag är på väg att bli sjuk!

nya framtidsplaner

Spenderade lämpliga timmen på IKSU efter skolan vilket jag inte ångrar! Behövde verkligen den där träningen, nog för att det hela blev kallat för slapp träning. Är i alla fall hemma nu och ska försöka få i mig något ordentligt istället för att leva på tuggummi hela dagen.

tjugo minuter senare

kom just hem ifrån 20 minuter i ett varmt solarium.
kallar nu mig själv för negerboll och tar mig ann NK:n

dinner mountain

ja här jobbar vi för fullt. eller rättare sagt jobbar på att hinna plugga inför provet i naturkunskap i morgon. lär ju bli ett sådant prov som man helst inte vill veta resultatet på.
är i alla fall fast här i skiduthyrningen till fyra. därefter ska jag hem och ta tag i mitt pluggande, kanske ta en film som paus eller så. det är ju trots allt söndag!

fika med en skön prick

Har spenderat dagen på stan med fika på Waynes, chill utanför norrlandsoperan och en hel del missande av bussar. En hel del roliga saker på en dag, inte het fel om man frågar mig!
Väl hemma så har jag ätit tacos, sett på tv och spelat lite gitarr. Ska nu fixa lite film och lägga mig på sängen och dega.

röven full av rubriker

Värme, en stor säng, levande ljus och lugn musik. Kan det bli mycket bättre? Det enda som eventuellt saknas är den där personen att dela stunden med. Men nu ska vi inte vara deprimerade över att vi är utan sällskap och njuta av stunden.

Kom hem hyfsat tidigt idag, rättare sagt kring fyra (vilket är väldigt ovanligt). Jag och mamma var lata och hade lite tid så det slutade med att vi gjorde ett stopp på Pims Thaikök och fixade dagens middag. Vårrullar och kyckling satt inte helt fel kan jag ju säga!
Väl hemma så satte jag mig med instuderingsfrågorna till historian, vilket inte gick så jättebra.. Jag gav upp, som jag alltid gör om jag får lite motgångar, och tog fram gitarren istället. Med den har jag nu umgåtts med i X antal timmar. Nu väntar däremot sängen. Tyvärr utan sällskap, men vad kan vi göra åt saken just nu?

hur man tar bilder utan att läraren ser dig

1. tar en hyfsat normal bild
.
2. kollar så att läraren inte tittar åt ditt håll
.
3. drar en fet pose och skrattar åt hur ful du är

Una nota falsa

less brud efter X antal timmar spanska!
nu ska jag göra nudlar (fråga mig inte varför) och sen fortsätta med de resterande fyra kapitlen

du är höjdpunkten av veckan, du är varm och go, du ler och säger att du älskar mig..

..och jag älskar dig också, underbara onsdag ♥
ja som sagt, jag älskar onsdagar. varför? jo för att jag endast har två lektioner, kommer hem innan klockan tre och har fotbollsträning på kvällen. helt enkelt en superdag!

det kallas fokus när man sitter och tar foton på lektionerna

jag, linnea och simon, de mest fokuserade i hela S10a

taggad till tusen

idag var nog första gången på säkert en månad som jag faktiskt var sjukt taggad inför en fotbollsträning. dock så dödade mamma den glädjen jag byggt upp över att få börja träna ute när jag kom hem efter skolan. eftersom att de inte är klara med uppvärmningen av konstgräsplanen så blev våra ute-träningar inställda och vi blir istället tvungna att träna inne i en hel vecka till,
en hel vecka!!

så istället för att vara två timmar på fotbollsplanen så spenderades de timmarna i sömn på soffan, inte helt fel om man frågar mig. ska nu ta mig en clementin och sen bege mig mot sängen, ska upp tidigt i morgon och måste sova

photo booth är dagens tidsfördriv


español

har spanska, lämpligt skön start så här efter lovet.. eller inte

längtar tills jag får köpa färska munkar på vännäsdagarna

helger är överskattade! det är då man ska koppla av, vara med familjen och lägga på sig några extra kilon för att ha något att stressa bort under kommande vecka. man ska se tv och äta god mat.
men icket för lilla Stina. fick lov att hjälpa till hos pappa på butiken på förmiddagen, åkte efter det till mormor och morfar i Holmsund. där såg vi på melodifestivalen och åt godis som feta amerikanare. idag så spenderade jag och mamma några timmar på stan, vilket slutade med att jag blev en vårjacka samt en billig hoodie rikare. inte helt fel
.
aprikosfärgad hoodie för endast 99kr

the makeover is done

.. och så här slutade det hela

cloetta har humor


det nya namnet för dagen är fett-tisdag?

yes we like it! ♥

busted walking on sunshine

en dag i skiduthyrningen kan ha många olika avslut, idag körde vi på dans
älskar att vi skakar loss som galningar fram tills vi märker kunden som är på väg in genom dörren, BUSTED !!!! tyvärr är tempot på klippet lite för snabbt

"-men jag har ett måttband i väskan"

sitter åter igen i skiduthyrningen. idag med Felicia. har just käkat mat och nu känns det som att lite plopp skulle sitta fint. har musiken på LOUD och danserna är extrema. fett coola t-shirtar och turkosa huvudbonader aka sotarmössa är dagens klädsel.

älskade ängel. du är en man. du är stor och stark och snygg.

hittade mig en filt och drog några moves

kakmonstret bjuder


working my ass off

har jobbat i skiduthyrningen med sandra idag, och mycket jobb var det också. räknade att vi hade 32 stycken kontrakt innan klockan ens var 12, vilket innebär tre och en halv timme kvar innan backen stänger.
nog för att det var mycket jobb så lyckades vi ändå hinna titta på skidfilmer, lyssna på musik, kolla bloggar osv. jag lyckades även köra superdissen på sandra som jag sen fick ta igen genom en fin bild på facebook, rätt åt mig!
snygg...

det finns mycket man vill ha, men lite man kan få




ett par Adidas-skor som jag hittade på DNA igår. 699kr och alldeles underbara

the sun is shining

Idag bjuder världen på underbart väder utanför dörren. Solen lyser och det är lämpliga sju grader i solen. Nog för att sju plusgrader inte låter så mycket så är det nästan sensation här i byn med tanke på att det har varit över 30- i vinter. Äntligen vår säger jag bara!
Drog till och med på en riktig vår-look i morse, känner suget efter sommar och sol

jag vill ha en kattunge

ja för vem vill inte det då man ser den här underbara skapelsen?

halftime

Fyra fokuserade killar, fem macbooks, håltimme till 12.15, ett inte så tyst uppehållsrum, facebook och Joshua Radin i öronen. Kan det bli så mycket bättre?
Måste dock sitta här och spendera den långa tiden tills Emilia slutar sin tyska och joinar mig på en trip till matsalen. Kommer att dö med tanke på att jag inte har ätit något sen klockan tio igårkväll...

RSS 2.0