Långa vita stränder


Köpte mig en ny klänning igår. Supergullig med alla lager och framför allt med spets på kanterna! Ännu ett rea-plagg som flyttar in i min garderob i sommar. Jag funderar starkt på att ta med den när vi ska till Kroatien i höst. Hur som helst - ynka 149kr från Gina Tricot. Passade även på att köpa blusen i samma modell fast kortare i puderrosa, också den var på rea.

Bildmuseet

Igår åkte jag & mamma till stan för att hänga med Lisa, Pavel & hans mamma Nadja. Under dagen spenderade vi lite tid på stan innan vi besökte bildmuseet i Umeå. Jag var där en gång förra året, men då endast för att äta lunch på deras restaurang. Den här gången gick vi istället en runda genom hela det stora huset och kikade på konst i olika former.










Dagen avslutades med grillat i eftermiddagssolen hemma i Vännäs & VM-fotboll.

TBT

2011 - Några dagar efter att jag tatuerat mig. Nu planeras en alternativt två nya!

Order

Newly order from Sheinside
 

Being sick

Startade den här veckan med en förtaskig förkylning! Vaknade med ont i halsen och nästintill ingen röst, som snart övergick till snorighet, hosta & feber. Nu är jag inne på min tredje dag i sängen och sakta men säkert blir jag friskare och friskare. Mitt i allt häng i sängen så har det kliat lite i fingrarna på mig på olika hemsidor. Under söndagen klickade jag hem en ny surfbräda med tillbehör, och för en liten stund sedan så blev jag även några sommarplagg rikare. Nu är det stopp framöver för min plånbok då jag ska spara ihop pengar inför alla kommande resor och nöjen som väntar.
 

Wave after wave

Fredagkväll efter jobbet åkte jag & Kristoffer ner till Sundsvall. Vi bodde hos hans farmor & farfar samt passade samtidigt på att träffa kusiner och mer släkt under helgen. 
På lördagmorgonen klev vi upp med tuppen och åkte mot den vik där vinden blåste perfekt för att skapa vågor. Tyvärr var vattnet alldeles för kallt för min del, men det stoppade inte Kristoffer från att jaga lite surf. En kort session i blåsten & nu är man mer sugen en någonsin på att få sig riktig surf!








BLOPPIS

Jag har nyligen rensat garderoben och detta ska kort och gott bort. Är du intresserad av något så skriv enkelt en kommentar med numret på plagget. Först till kvarn!
- Glöm inte att ange fullständigt namn och mailadress

   
1. Everest dunjacka (40) 250kr     SÅLD
2. H&M klänning i fejkskinn (38) 100kr     SÅLD
3. Monki långklänning (L) 30kr     SÅLD
4. H&M paljettklänning (M) 70kr     SÅLD
5. Adidas löparshorts (M) 100kr    SÅLD
6. Energetics löparshorts (S) 30kr
7. SOC capritights (S) 30kr
      
8. SOC löpartights (38) 100kr     SÅLD
9. SOC linne (40) 30kr     SÅLD
10. Warp BH-bikini (75C) 100kr
11. Weekday blus (S) 70kr
12. H&M skjorta vit (34 - stor i storleken) 20kr
13. H&M skjorta svart (34 - stor i storleken) 20kr
14. H&M puderrosa tröja (42) 20kr     SÅLD
  
15. H&M svart tröja (40) 20kr
16. Red lable beige tröja (M) 20kr.    SÅLD
17. H&M LOGG aprikos tröja (M) 50kr     SÅLD
18. VILA svart tröja (M) 50kr
19. Nelly Trend neon tröja (M) 50kr
20. Gina Tricot brun kofta (M) 20kr - saknar tyvärr bältet
21. ÅRE turkos hood (42) 50kr
   
22. UA Hemsedal blå hood (M) 50kr     SÅLD
23. Carhartt tröja mörklila (herr M) 50kr
24. Adidas tröja (38) 50kr     SÅLD
25. Zara tshirt (M) 50kr - aldrig använd     SÅLD
26. Weekday tshirt (S) 30kr     SÅLD
27. Gina Tricot långärmad (L) 30kr     SÅLD
28. Only tshirt svart (L) 30kr     SÅLD
    
29. Gina Tricot tshirt orange (M) 30kr     SÅLD
30. Gina Tricot tshirt grön (M) 30kr     SÅLD
31. Vero Moda tshirt (XL/40-42) 30kr
32. H&M linne/korsett (38) 30kr    SÅLD
33. Monki linne (M) 30kr
34. Bikbok linne (L) 30kr
   
35. Gina Tricot leopard linne (M) 40kr     SÅLD
36. LAKERS basketlinne (M) 40kr
37. H&M vitt linne (42) 20kr
38. H&M Rocky Balboa (38) 20kr

Nu drar vi igång på riktigt!

Nya i träningsgarderoben. Nike pro splatter shorts & Nike Free train 4PRT
 
Efter mer än ett halvår utan regelbunden träning är det nu dags för mig att ta tag i saken. Det är som att det här uppehållet har givit mig en hel del insikt i vad som händer då jag inte är aktiv regelbundet. Inte nog med att jag har dåligt med ork, dålig kondition och känner mig lite lätt lös i ett flertal kroppsdelar - så har jag även kännt av det faktum att min rygg mår otroligt mycket sämre nu då jag inte är aktiv. Vikten har varit den samma under hela den här tiden, men vi kan ganska enkelt konstatera att det som tidigare var muskler sakta har övergått till något mindre önskat.
 
 
Så nu i sommar ska jag ändra mina vanor och gå tillbaka till det som tidigare var min vardag - träning som arbete samt som hobby. Redan nästa vecka börjar jag ha pass på IKSU igen och jag ser fram emot det otroligt mycket då jag saknat att vara instruktör helt galet mycket. Inte nog med allt detta så funderar jag att påbörja ett nytt intresse som är cykling. Har kikat ut en cykel och känner mig positivt inställd till att införskaffa mig den då jag kan träna upp min kondition mycket lättare än då jag springer (har svårt för att löpa med min dåliga rygg). Plus att detta kanske är en start på en utbildning som instruktör i spinning.

A few days back in time

Dagarna har gått fort och jag har till skillnad från min tidigare vardag varit upptagen med både arbete och trevligheter. Under veckan som var jobbade jag mån-ons på grundskolan hemma i Vännäs för att sedan ta tidig helg och börja förbereda inför helgens bravader. Torsdagskvällen gick åt att grilla & spela kubb tillsammans med ett stort sällskap vänner, innan vi fortsatte med brännbollsyran under både fredag och lördag. Lördagen på festivalen blev lugn för min del då jag råkade ut för en mindre olycka på fredagskvällen. Kort sagt blev jag skallad i tinningen av en kille i publiken som resulterade i lätt huvudvärk och rädsla att fist-pumpa bland alla andra 10.000 besökare.
Nu är det istället ny vecka och nya roliga bestyr. Jag började dagen med att ta tåget från Umeå till Vännäs för att jobba på skolan. Fick äran att jobba med alla mysiga barn på särskolan. Och efter jobbet har jag & mamma ätit en fräsch sallad i eftermiddagssolen. Inte nog med detta så har jag även fått ett roligt besked i form av ett jobb som sträcker sig sommaren ut - EXCITED!

RSS 2.0