inception

ja då var man hemma efter en kväll med på bio med familjen. vi såg inception som bara var helt sjukt bra! jag älskar verkligen de här sjuka och invecklade filmerna stort! :D  för er som inte redan har sett den rekomenderar jag, SE DEN!! helt sjuuukt bra (a)  i alla fall ska ska jag nu krypa ner i sängen och se på lite tv, om jag ens kommer kunna hålla mig vaken och se någon tv, är alldeles för trött efter vår tältning med kompisarna igår XD  här är i alla fall kvällens outfitta som slutade med mina underbart mönstrade leggings och supersköna t-shirt från monki. och som pricken över i:et, mitt älskade armband som jag fyndat på kappahl för 59kr :)  hare gott, KRAM!♥

grått

har just blonderat håret ännu en gång och det helvete som jag så länge har väntat på har nu äntligen skett (äntligen och äntligen..) kan börja med att säga att det här säkert var fjärde eller femte gången som jag gjort slingor eller blonderat sedan i våras. bara det är nog sjukt och verkligen riskabelt med tanke på vad som faktiskt kan hända med håret :/ trotts det så bestämde jag mig ändå tidigare idag för att köpa hem en lite mindre intensiv blondering, mest för att få bort de röda nyanserna som fortfarande fanns kvar. lisa hjälpte mig nu på kvällen att dra i smörjan och nu 45 minuter senare så har jag typ grått hår. ILLA är väl egentligen allt man kan säga!
som tur var så har detta redan hänt min syster, så hon gav mig rådet att fixa en mosse-toning med en lite varmare ton och sen bara låta håret slitas som vanligt med lite hjälp av solen :)
Hoppas bara att det funkar(a).
.
men men. sitter i alla fall just nu och ser på So you think you can dance och ska nog ta och göra mig en god macka och ta ett glas juice innan jag kryper ner i sängen och försöker sova. måste försöka vända tillbaka dygnet tills nästa vecka då jag ska upp och sommarjobba :)
Kram och godnatt♥

natti natti

ja då låg man här i sängen framför tvn med absolut ingenting att göra! inget att äta, inga filmer eller bra program och heller inget sällskap.. gud va trist det kan vara ibland!, längtar tillbaka till tiden då man hade den man älskade allra mest bredvid en nästan varje kväll under hela sommaren.. ja gud vilket lyx! alltid någon att prata med, men framför allt, alltid ha någon att bara va med..  nä nu låter jag som värsta tönten som längtar efter exet direkt när det blir lite dött i livet, illa! haha, jag ska i alla fall försöka hitta något bättre än Nitro circus att titta på och om det inte blir något lyckat uppdrag så blir jag nästan tvungen att gå och hämta en film eller något.. ska blippa vidare på tvn nu. ni får ha det så underbart och om det blir ensamt där hemma så tänk på att ni inte är ensamma om det, stina har det alltid ensamt XD  gonatt, kram! <3

ej okej!

snacka om att det verkligen inte kan vara så mycket tråkigare än vad det är just nu! ligger på sängen och lyssnar på deppig musik, drar några otippade ackord på gitarren och jobbar på att få någon, vem som helst egentligen, intresserad av att se en film eller bara göra något som inte innefattar ligga och vänta på bättre tider.. fattar inte varför jag ska vara så sjukt taggad på att hitta på något medan alla andra typ petar navel-ludd och sover :O

jap

snacka om att man kan ha tråkigt ibland (a)
Mina designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

jag lever

sorry för att det varit så sjukt dött här på bloggen under de senaste två veckorna, istället så får jag väl skylla på att jag har varit på P&L och efter det drog direkt till Östersund på fotbollscup. P&L var helt underbart, väder som artister, även fast jag inte fick se Jay-z (a) nu så sitter jag bara och längtar tills de ska släppa artisterna till nästa år så att man kan börja tagga! :)  Ångrar absolut ingenting!
efter P&L blev det som sagt Storsjöcupen i Östersund som vårat grymma lag tog hem vinsten. spelade riktigt bra från början och vann lätt gruppspelet, gick vidare till kvartsfinal och vann med 1-0 under sista sekunderna. efter det så semifinal som vi tog hem med 2-0 mot något norskt lag. i finalen väntade Frösön som tog hem vinsten förra året och kom tvåa året före det, men självklart hotade de inte tillräckligt mot oss och vi vann slutligen matchen på straffar! snacka om glada vi var asså!
LÖV U GIRLS!♥

aja, nog om fotboll och sånt.. nu väl hemma så finns det liksom ingenting att göra. alla sommarjobbar och vädret ändras varannan timme, surt! men självklart så kan man ju alltid underhålla sig med annat.. jag har tex. suttit och kollat upp alla som kommit in på samma linje som mig på facebook (a) snacka om nyfiken på vilka man ska spendera de närmaste tre åren med :)
men nu ska jag kolla upp noter på några låtar som jag varit sugen på att lära mig och sen så väntar gitarren och lite ananaspaj med vaniljvisp från igår, sweet♥

RSS 2.0