resfeber?

Endast några ynka timmar kvar innan det bär av mot Borlänge!! ♥
Nu väntar en dusch och sedan ska jag sova som en liten nykläckt bebis innan väckarklockan ringer där vid 05:15

still one day to go

visst gillar ni min tandborste?

one day to go

Klockan 06:55 imorgon så bär det av mot Borlänge och fem dagars festival. Har i princip varit redo att fara i flera veckor, men nu när det är så nära så kan jag knappt sova om nätterna plus att jag går runt med en konstant nervositet i kroppen. Funderar vart det hela kan komma ifrån med tanke på att jag upplevde hela grejen förra året..
Nog om det, för tillfället så sitter jag och funderar över HUR LITE kläder jag ska ha på mig idag, för hur underbart ser det inte ut där ute? Nog för att jag inte ska få njuta av det så värst mycket. Jag har tyvärr jobb på tapeten, gällande att skruva ihop cyklar!

dagens outfit-ta

kände för att vara lite vardagsfin dagen till äran
.
idag ska jag däremot fixa här hemma, hjälpa pappa på butiken, gå på banken, packa mer inför P&L och senare på eftermiddagen så kommer älskade Oskar som jag inte har träffat på en vecka. underbart

planer

1. Gå på Shell och köpa ostkrokar
2. Fixa någon bra film
3. Ladda upp med kuddar och täcken
4. Lägga mig på soffan och halv-dö
5. Göra mig i ordning för fotbollsträning
6. Träna osv.
7. Fika världens bästa kvällsfika
8. DÖ! (på riktigt)
.
Känner verkligen att mina planer för dagen är perfekta med tanke på hur tråkigt det ser ut utanför fönstret

bbq

Midsommaraftonen spenderades tillsammans med Felicia och Sara i Vännfors.
Grillat, fetaost-sallad, kladdkaka, jordgubbar och en hel del regn hade dagen att bjuda på. Vi avslutade det
hela med årets första tältning, vilket verkligen kändes i ryggen när jag vaknade.
.
.
Idag så har jag istället sovit ruset av mig (behövdes!!), tagit en underbar dusch, städat och
ätit så mycket nudlar så det nästan kommer ut genom öronen.

uttråkad

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

cirka fyra timmar

Fyra ynka timmar kvar av arbete innan jag officiellt tar sommarlov. Dock så består dessa fyra timmar av 150 stycken barn, fotbollar och kanelbullar (don't ask me why). Utöver mitt liv som fotbollstränare sitter jag just nu i soffan med en portion kycklingnudlar och juice, inte helt fel när man har levt på kall lunch i tre dagar.
Kvällen är planerad och det ser ut att sluta med film, frukt, choklad och film tillsammans med Felicia.

tagga tagga tagga

Spelschemat på P&L har äntligen släppts och jag kan snart inte sitta still, TA MIG DIT !!

yes we love


Kan någon bara döda mig?
Hade underbara förväntningar inför fotbollsskolan, men efter endast två arbetade dagar så vill jag helst strypa hälften av ungarna i gruppen! Dom grinar, skriker, vill inte lyssna, slåss, tar en på rumpan, kan inte sitta still och allt annat jobbigt som 20 stycken sexåringar kan åstadkomma. Happy Happy

times like these

Åkte tidigt imorse på kurs inför nästa veckas sommarjobb på fotbollsskolan, spenderade mer än två och en halv timme i en teorisal och lyckades bli helt genomblöt när jag åter cyklade hem i regnet. Väl hemma då fick jag vända i dörren och bege mig och handla pizza till jag & Lisa. Inte helt fel med kebab till lunch!
Nu sitter jag istället här, med fetaste paltkoman och ser på Oprah i väntan på att få åka till Sörmjöle och träffa underbaraste Oskar.

endast två dagar kvar

Är obeskrivligt trött efter dagens äventyr på skolan. Har under hela dagen sprungit runt på stan med Olivia och jagat allt mellan politiker, lapplisor och fladdermöss. Ja nog kan minerva leverera när det gäller att planera störda uppdrag till deras elever.
Nog för att dagen var krävande, så hade jag energi kvar till att sticka iväg på fotbollsträning under kvällen.
Nu ska jag däremot dra mig mot sängen, se på en gammal film och sova som en prinsessa innan jag ska till skolan vid elva. Älskar verkligen de här slappa dagarna just innan sommarlov!
sleep tight ♥

sommarlov - nästan i alla fall

började 12:15, hade muntligt religionsprov och slutade just för dagen. WONDERFUL!!!
nu ska jag bara vänta in Oskar som har prov, innan vi kan dra till Sörmjöle och steka resten av helgen

Spöland/Vännäs vs. Betsele

Nu ska jag iväg och titta på fotbollsmatch. Dock så blir det endast en halvlek innan jag måste hem igen och plugga religion..

love a sunburn

Har legat ute i solen sedan jag kom hem från skolan, helt underbart!
Hela 30° i skuggan och stekande hett vart man än befinner sig. Ska verkligen inte klaga.
Nu ska jag istället göra middag i form av kebab och pitabröd, efter det så väntar plugg inför muntligt prov i spanska
imorgon och även religionsprov på fredag. Tror nog till och med att jag ska sätta mig ute på gräset och plugga ikväll :)

new in

haffade den här byxdressen inne på Bikbok idag, 249 pix.

rubriker är underskattade

Nog för att jag egentligen borde plugga inför alla prov och läxförhör som jag har i veckan, så sitter jag ändå här och lyssnar på musik och läser bloggar. Funderar på att gå över till iksu och inhandla en tuggummipåse men jag är alldeles för lat för att ens orka stiga upp ur soffan.. någon som har lust att gå åt mig?
Avverkade företagsekonomin imorse, så nu väntar bara samhällskunskapen innan dagens fokus övergår till plugg..

lite brunare än tidigare

efter bara en timme i solen efter middagen så hade jag bränna efter shortsen och fräknarna är numera oräknabara

Miami 2 Ibiza

Positiva tankar är det enda som finns i mitt huvud förutom alla läxor som ska vara klara i veckan. Har börjat kolla igenom allt men känner verkligen ingen som helst lust att ta tag i någonting av det. Får helt enkelt se till att få fingret ur och börja avverka det ena efter det andra tills allting är klart, för jag vill verkligen bli klar med det innan morgondagen. Har dock två problem, fikaförsäljning med laget mellan 14:00 och 16:00, samt fotbollsträning ikväll.. inte speciellt bra med tanke på att jag vill hinna klar allt.
.
Nog om det, jag kan bara inte sluta längta efter sommarlov! Räknar ner dagarna till skolan slutar, jobb på fotbollsskolan, midsommarafton, P&L med Oskar, mer sommarjobb osv. Blir alldeles glad och exalterad när jag tänker på hur himla roligt det ska bli i sommar.

enjoy your sunday before monday gets here

död, död och åter död..
.
Vaknade imorse upp död och med träningsvärk i magen efter gårdagens besök på SF och Baksmällan 2. Bestämde mig direkt för att väcka stackaren bredvid mig och släpa ut honom i solen. Där blev vi liggandes på studsmattan i flera timmar innan vi tog glasspaus, vilket innebar en promenad till shell och tillbaka. Avslutade dagen med pizza och mys på soffan innan Oskar åkte tillbaka till Sörmjöle med mormor & morfar.
Efter det så har jag varit duktig och bakat inför nationaldags-firandet imorgon då fotbollslagen ska sälja fika i parken, ätit popcorn varvat med vindruvor, samt avverkat några avsnitt Hellcats. Har till och med lyckats med att INTE förstå vad jag ska göra på fekA-uppgiften och i princip slutat tänka på skolarbeten och bara längtat till sommarlov..

jordgubbar & skolarbeten

Satte mig just för att beta av ett skolarbete efter det andra, jag har nämligen sex stycken prov/läxförhör/redovisningar under nästa veckas ynka fyra dagar. Och då kan man ju fråga sig hur mycket av det som jag redan har gjort.. nja typ inget?
Men nu har jag faktiskt bestämt mig för att ta tag i de sista studierna innan sommarlovet och försöka hinna klart dom innan helgen tar fart i mig och ingenting vettigt blir gjort. Jag har därför varit på ICA och inhandlat lite godis = världens bästa pluggmat. På väg hem passerade jag ett tält fullt med jordgubbar, vilket jag inte kunde motstå. Så nu sitter jag här med en stor skål jordgubbar och bara njuter av sommaren som äntligen börjar visa sig.

en popcornskål senare

roade ungdomar som njuter av att juni (äntligen) bjuder på sommarväder och att Arctic monkeys levererar som vanligt

RSS 2.0