göttmos

right now - sitter hemma hos Filip och drygar medans han städar och det pumpar musik i bakgrunden..  I HANS VÄRDELÖSA HÖGTALARE/ filip
söt idiot XD, nej men jag tror faktiskt att jag ska vara snäll och hjälpa honom lite, men bara lite :D

död?

ligger just nu på soffan hemma hos filip och tjockar med chips och cola, fyfan va illa!

ursh å fy å blä

Jag är så galet less på skolan. Eller egentligen inte less på skolan i sig utan.. det känns helt enkelt som att den här veckan har varit hur lång som helst och att den aldrig kommer ta slut! Längtar verkligen till mitt fredagshål som sträcker sig mellan 10.55 och 14.50. Då blir det en massa mat och förhoppningsvis också lite bad på IKSU med Linnea :D
Sitter i alla fall just nu och skriver det allra sista på vår läxa om epoker som jag måste skicka till min lärare senast ikväll. Så nu är det full rulle som gäller så att jag hinner bli klar innan jag ska bänka med en massa glass framför Idol, MYS!♥

lördag

har spenderat lördagen med Filip. har i stort sett bara degat på min säng och ätit en massa onyttigt. avslutade dagen med att baka ananaspaj att vräka tillsammans med vaniljvisp i soffan :)
sitter just nu och ser på Notting hill och äter chips. funderar på att ta mig lite mer ananaspaj (a)  ska snart röra mig mot sängen med tanke på att jag vaknade vid nio imorse = ej okej!
Godnatt people♥

it's called love I guess XD


försenat inlägg

sitter just nu inne i ett grupprum på biblioteket med filio och försöker plugga historia. går dock inte så bra med tanke på att jag inte fattar ett piss av nånting som står i boken! när vi är klar här så ska jag möta upp Lisa och käka middag, efter det så blir det att åka hem och fortsätta med histroian + Idol såklart! :)

haha, framför mig just nu = en sliten krigare

what's the point of doing anything

Sitter just nu på sängen bland en massa täcken och kuddar och lyssnar på musik. Det regnar och är allmänt trist utanför fönstret, och som grädde på moset så har jag inga filmer att slänga mig på soffan och njuta av. Egentligen så skulle jag få besök av Filip under dagen men han har lyckats bli riktigt sjuk så det gjorde inte det hela så mycket bättre.. Man kan väl helt enkelt säga att jag är sjukt uttråkad! :(
Eftersom att jag inte hade något bättre för mig så började jag kolla in en massa saker som jag önskar mig när jag fyller år. Och, ja det är ett tag kvar till november men vad gör det liksom? Har hittat en massa roligt så nu återstår bara att jag ska sprida min önskelista till familjen :)
1. Digitalklocka från CPEAPO
2. Turkos ring från Cocoo.se
3. Bågar från Cheap Monday Clairvoyant
4. Jacka från BURTON
5. Blå Onepiece jump in
.
Nej nu ska jag kliva upp och ta tag i mitt liv. Ska ta fram allt gott från gårdagen och sen väntar soffan och en massa gamla filmer :) PUSS♥

22.03

Hemma igen efter en massa fika och skratt :) Ska ta mig lite chips och sen dra mot sängen där jag förhoppningsvis kommer att somna ganska snabbt med tanke på hur hängig jag är just nu..
Imorgon så har jag ingenting speciellt planerat, ska kanske in till stan om jag orkar men annars så kan det nog bli att spendera hela dagen i sängen, riktigt jobbigt söndagsgöra! :P

right now


then I'm of to Sara. See ya!

nine eleven

Ja då låg man i sängen och degade med syrrans mac och lyssnade på musik. Vaknade med ont i halsen imorse och det har inte blivit bättre än, orkar verkligen inte att bli sjuk just nu! Ska försöka kurera mig inför kvällens kalas hos Sara och utöver det så blir det nog bara att ligga i sängen och se på serier hela dagen :)
Nu ska jag däremot kliva upp och plocka undan lite på rummet, ser förjävligt ut även fast jag egentligen bara har sovit här, illa! PUSS♥

kascchiinnggg

illa!
nej men till det roliga, inte för att jag har något sånt att berätta men.. Sitter i all fall just nu på golvet i mörkret med the little mac och gör min kommunikationsläxa. När jag är klar med den så väntar engelska och historia, bläh! Men för att göra det hela lite roligare så går spotify på högvarv och facebook dyker upp lite då och då när jag får dålig fantasi till svaren på läxan :)
Är som tur var inte så jätteless än, pappa kom liksom just hem med min nya ryggsäck och datorfodral från Dakine. Älskar att det är zebramönster på båda! Taggar att få börja använda dom flitigt, typ redan imorgon :D

titta bara vilka skönheter!

Men nu ska jag fortsätta skriva, håller på att svara på frågor om sinnesorgan och sånt.. PUSS♥

måndagsångest?

Sjukt jobbigt att det är måndag imorgon! Vill verkligen inte att helgen ska vara slut, har ju inte hunnit mycket alls! Har ju mest bara legat hemma på soffan och tagit igen alla timmar som jag sov bort under tiden jag var sjuk.. Var ju dock till stan med mamma idag som slutade ganska lyckat. Fick ett par efterlängtade Adidas byxor som jag här med ska bo i, är dock tänkta att ha mer under fotbollsträningar mm.. Sen så fick jag äta en massa smältost på MAX, shoppa nytt puder, kolla in mitt nästa klänningsköp och sist men inte minst träffa Filip som tyvärr varade väldigt kort.
Har sedan jag kom hem legat på soffan med mamma och sett på tv. Avslutade dagen med filmen Bröllopsfotografen och ostkrokar :) Ska dra mig mot sängen, men först ta fram kläder för imorgon.
PUSS♥

Bjuder på en avslappnad bild av jag och min underbara mamma.


Grillat

Matchen tidigare idag slutade 2-3, alltså med förlust.. Ska dock inte säga att vi va värda att vinna med tanke på att vi inte alls spelade bra. Man har väl helt enkelt sina bra och dåliga stunder!
Efter matchen så drog jag och mamma och handlade till middagen och sen fick jag snabbduscha innan vi for iväg och tittade på P17:s match :) Nu är jag hemma igen och jag tror att vi alldeles strax ska käka. Taggar sommarens sista grillade måltid :D Ska förhoppningsvis efter det hitta på något med någon social, känn dig träffad ;] XD
PEACE♥

soft

Sitter just nu på sängen och lyssnar på en massa goa' låtar och kollar bloggar. Har spenderat ännu en dag hemma från skolan pga mild magsjuka. Tog dock ett tag innan jag insåg att jag borde ha stannat hemma, rättare sagt när jag stod på vasaplan och väntade på lokalbussen till skolan:/ Somnade i bilen på väg hem och fortsatte direkt när jag kommit in genom dörren här hemma. Man kan väl helt enkelt säga att min dag har bestått av sömn och avslagen coca cola XD
Försökte att bli lite mer pigg nu mot kvällen och lyckades bara ta mig till ICA och tillbaka innan jag bestämde mig för att krypa ner i sängen och se på film. Ska kolla igenom min systers externa hårddisk efter någon bra film eller serie att förmodligen somna skönt till :)
Ska upp imorgon och spela match, har samling 12 så det blir att stiga upp tidigare än vanligt.. Ska försöka tagga till nu så vi tar hem en till vinst = fler poäng till att klättra högre upp i serien :)

Bästa brudarna - Vinst Storsjöcupen 2010
PEACE♥

magsjuk?

Vet inte riktigt vad jag har haft för sjukdom de senaste dagarna men coca cola, nya numret av Cosmopolitan och filmen Nothing hill har i alla fall gjort det hela lite bättre. Ska satsa på att fara till skolan imorgon, får se hur jag mår när jag vaknat och duschat :)
Ligger i alla fall just nu och kollar en massa bloggar och ska nog gå och ta mig ett glas med cola innan jag gör mig klar för sängen. Har bara tre lektioner imorgon men lyckas pga mitt värdelösa schema börja 8.30 och sluta 16.00, ILLA! Har säkert håltimme i minst tre timmar. Dock perfekt för att gå på IKSU och spela beachvolley och kasnke simma några längder :)
GODNATT♥

<3

stackare som blir tvingad att starta datorn för ingenting! Förlåt

förlåt<3*

Såg just klart The last song - riktigt sorglig film för alla er som inte har sett den än. Är helt omtumlad och sminket är inte bara utkladdat över hela ansiktet utan också på sängkläderna och mobilen, illa helt enkelt.
Sitter nu och lyssnar på myslåtar från 3 doors down och Lifehouse över spotify och smsar med stackaren som inte fick fika med mig tidigare idag, sorry g-rabben (a)
Men. Nu ska jag plocka undan datorn och börja dra mig mot sängen, ska som vanligt upp ganska tidigt imorgon.. PEACE♥
*Haha, Filip.. ja vad ska man säga :]

illa

Vaknade med ont i både halsen och i huvudet. Fick varken i mig frukost eller lunch och var som pricken över i:et tvungen att bli hämtad på skolan och fara till mormor och morfar i Holmsund. Kul att jag är på väg att bli sjuk så här andra veckan i skolan.. jag som hade planerat att ha en massa kul :( Men vad ska man säga? Heter man Stina Lidén så har man helt enkelt otur när det gäller allt och alla!
I alla fall så är jag just nu hemma igen och ska snart försöka få i mig den första hela måltiden för dagen, illa illa! Ska efter det se om jag hittar någon bra film att dega i sängen med. Har egentligen fotbollsträning men det kändes inte så angeläget nu när jag inte ens orkade vara i skolan hela dagen..
Men nu ska jag äta, taggar morotssoppa och vitlöksbröd :)  PEACE♥

RSS 2.0