sista inlägget

jo men då kommer ju sista inlägget för 2009! ;(
är iaf just nu hemma hos felicia med hennes familj och hennes gudmor med son :)  måste bara upplysa om att han seriöst är världens sötaste unge och verkligen ett riktigt busfrö.. mitt barn ska fan också bli så, kanske inte lika galen men gärna lika söt! (a)XD
menmen, det är ju bara några få minuter kvar av 2009 så jag måste bara förbereda er på vad jag kommer att göra under 2010 ;P  några få saker som att jobba i skiduthyrningen på nyårsdan, hoppa sönder med snowboarden, ta klivet över ett årslinjen med Daniel, förhoppningsvis åka till fjällen, PEACE AND LOVE i sommar!! ;D, massa fotboll och en hel massa mer :)
menmen, nu ska vi snart klä på oss och vandra ut i -8 grader och skåla och skrika tills halsmandlarna skrumpnar ihop :D
GOTT NYTT ÅR ALLA DRYGA OCH ALLA SKÖNA JÄVLAR!! ;D

PS; Älskar dig Daniel! Kommer verkligen aldrig kunna
få tag på dig vid tolvslaget men gott nytt år älskling!♥


hemma igen

kom hem igår från umeå och kusinerna.. spenderade dagen på stan och mellandagsrean tills dess att vi drog och såg på AVATAR i 3D.. den va fett bra och jag råder er att gå och se den! :D
iaf så shoppade jag bara ett par svarta jeans och en ljusgrå kofta på GinaTricot som jag senare ska sy om :) lyckades förresten spräcka byxorna det första jag gjorde när jag kom hem! SUCK! :(
menmen, hämtade upp Daniel på¨vägen hem och chillade i soffan resten av kvällen..

idag så klev vi upp SENT, och blev tvingade att städa typ hela dagen innan vi fick dra hem till Daniel.. nu så sitter jag bara hemma hos Mitterers och vi ska nog äta nu så, HARE BRA!

julafton

HEJ TOMTEGUBBAR SLÅR I GLASEN OCH LÅT OSS LUSTIGA VARA!
ja det va den lilla visan alla supfulla släktingar körde för en liten stund sen ;P  nja, men det är väl inte riktigt hela sanningen! XD  det har faktiskt hittills varit en ganska lugn julafton med mkt fika och julmat :)
har öppnat alla julklappar och listan över allt jag fått är inte så kort (a)

Från mamma och pappa;
- En ny morgonrock
- Nya sängkläder
- Ett coolt halsband - En gitarr täkt med diamanter
- En smal västerbottensring
- Sims 3 - Destination världen ;D
- En gul JetSet klocka
- En turkos oversice t-shirt
- Guinness rekordbok 2010
- Body butter från The body shop - Vanilj
- Ett nykelband (Ännu ett till min enorma samling (a))


Från syrran;
- En jeansskjorta

Från moster;
- En skit snygg vit t-shirt från Rumänien

Från kusinerna;
- Örhängen
- Ett sjukt roligt frågespel
- Sminkprodukter från Clinique

Från M&M;
- Toffifee
- Knästrumpor
- 500kr
- Trisslotter

Från F&F;
- Läppglans från Fleur de Sante
- Mascara också från Fleur de Sante
- Bok - Tusen strålande solar (Khaled Hosseini)
- Presentkort på GinaTricot - 300kr
- Presentkort på SFBio - 300kr

Från Daniels föräldrar;
- Presentkort på SFBio - 300kr

Från Felicia; XD
- Trocadero
- 11st Nötkräm
- 2st Geishakakor
- 3st RedBull
- En chipspåse
- (Det seriösa) Ett armband från Cocoo.se


Lång lista = JAA!!
menmen, just nu så sitter jag, lisa och min kusin michelle och kollar på alla julklappar och fixar naglarna.. när vi är klara så ska vi nog se på film, slutar säkert med Ensam hemma! :)
HA EN BRA JULAFTON OCH ÄT MKT PEPPARKAKOR! :D

23 december

DET KÄNNS FAN INTE SOM ATT DET ÄR JULAFTON IMORN!!! :O
jag blir typ deprimerad när jag inte känner av den här julkänslan som man alltid annars får så här innan jul.. ska till farmor & farfar och äta middag med pappas sida av släkten och då ska jag fan dra på med julmusik så att de döva hör skiten!

förresten så klippte jag mig igår.. blev inte så jätte nöjd men vad ska man säga, Det växer ut förr eller senare! ;D klippte iaf en lite rakare lugg och en ganska rak page.. måste säga att det är snyggast att ha uppsatt :)
menmen, efter det så var jag hos daniel och vi tog tillfället i akt och bytte julklappar med varandra.. jag gav honom ett par fett snygga FrankDandy kalsonger och en t-shirt som han har snackat om hur länge som helst.. självklart så blev han glad och han skulle inte låta mig fara hem utan att jag hade öppnat hans paket ;P  underbar som han är så hade han beställt ett par vita Wesc hörlurar till mig.. precis vad jag hade önskat mig :)

me with my new haircut and my lovely headphones (a)

aja, just nu så sitter jag iaf och lyssnar på Calle Kristiansson - It's not unusual och väntar på att resten av familjen ska bli klar så vi kan fara till F&F och äta julmat, är hungrig som stryk!! 
HARE MYS OCH GOD JUL!!

21 december

äntligen så är sista dagen i skolan över! ska tillbaka på skolan vid 6 och klockan 7 så börjar avslutningen i kyrkan..  om det är ngn som vill höra mig sjunga live och som är i närheten av Vännäs så, KOM DIT! johanneskyrkan Vännäs kl.19.00! BE THERE!! ;D
Trendy Singer Stock Photos

menmen, just nu så sitter jag och ser på tv och sjunger på låten till ikv :) ska snart äta något och sen bir det att byta om till mina söta avslutningskläder, HAREE!

helg

sitter och lägger över musik på ipoden och ser på CSI med lissy.. har tidigare idag haft Daniels familj här på fika, klippt honom, sett på för mkt film, stickat på min halsduk som fan aldrig kommer att bli klar :(, blivit tvingad till att dra ut och hoppa med snowboarden som inte så slutade så dåligt ändå (a)XD
en lite nogrannare förklaring till det hela. här i Vännäs så är det ganska mkt snö och kallt men tyvärr så håller de fortfarande på med att spruta snö i backen.. självklart så har ju jag och danne varit övertaggade på att åka sen vi kom hem från Kåbdalis!, tack vare det så tvingade han ut mig på åkern här bredvid i mörkret, med lampor och allt, för att träna på att hoppa innan de öppnar backen..
jag som aldrig har hoppat med snowboard eftersom att jag för det mesta bara glider omkring på min nya bräda utan att jag egentligen kan åka över huvud taget ;P  men eftersom danne är jibbartönten själv och som också vill att jag ska joina han och allt hans hoppande, blev jag övertalad att tända bygglampor, bygga ett hopp och självklart, försöka hoppa...!

vad ska man säga, det gick som det gick och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. lyckades iaf med en simpel grab och "nästan" en 180.. 2 saker för er som tycker att det är lite,
1; FUCK YOU!
2; Jag har faktiskt ALDRIG hoppat förut så jag är fan duktig! (a)XD

menmen, har efter den lilla upplevelsen bara tjockat i soffan med min stickning och sett på tv till nu när jag ska börja med alla förberedelser inför morgondagen då det är sista dagen i skolan!! SWWEET!!! men, nu ska jag fixa lite musik mm. sen blir det sängen och lite mysmusik så att jag kan somna, HARE NICE GUMMIBAJS!

skola

jo då var man i skolan som vanligt..
har just nu slöjd men eftersom att jag är klar med min klänning så behöver jag inte göra ngt annat än att sitta och dryga ;P  har bara gjort en skiss på en klänning som jag planerar att göra till nyår.. ska köpa tyg på lördag och sen är det bara att börja sy och försöka hinna innan nyårsafton :)
iaf så slutar slöjden snart, rättare sagt om en minut XD.. men efter det så blir det julfika på spanskan och efter det rester från julbordet igår, NICE!

menmen, nu ska vi dra till skåpen och ta fram vårt fika ;P HARE BRA!

I know..

jag vet att det inte har blivit så mkt blggande sista tiden men vad ska jag säga.. så här sista veckan innan jullovet så är det ganska stressigt och jag har bara inte orkat att blogga.. sorry!
nu är iaf betygen äntligen satta och imorgon får jag veta mitt slutbetyg i teknik.. hoppas och tror på MVG, såklart! (a)XD  tyvärr så är det inte avslutning förns på måndag och då ni! ;P
ska tjocka så förbannat och leva livet till fullo! XD nej men kanske inte så mkt.. ska iaf försöka baka så mkt som möjligt, se på film och vara med kompisar :)

till dagen, i måndags sattes betygen så igår hade vi våra sista "vanliga" lektioner.. kommande dagar så är det bara lugnt :) idag så fick vi se på eldshow, gå på biblioteket, se på film och äta godis.. imorgon väntar läspass nästan hela dagen, ite slöjd + fika på spanskan mm.  på fredag samma där., många läspass och lite fika , MUMS! ;D
måndag däremot ska jag spendera i kyrkan på förmiddagen och eftermiddagen i secetariatet på skolans innebandyturnering :)  på kvällen blir det att få betyg och efter det så ska jag sjunga i kyrkan.. :)  kommer att bli skitkul ;P
valde förresten låt idag med min musiklärare.. slutade med Bryan Adams - Heaven


peppar förresten fullt inför ikv då jag och felicica ska gå och se Luftslottet som sprängdes:) men nu ¨så ska jag fortsätta med mitt bakande av kväck och sen blir det middag innan bion, HAREE!

hahah

SKRATTAR IHJÄL MIG!! ;D
SE HELA

so-arbete

hej alla pigga jävlar :D   är inte på det bästa humöret ikv.. har liksom suttit vid datorn sen typ kl. 3 och skrivit, och skrivit, och skrivit och skr... ja ni ser mönstret :(
har skrivit sammanlagt 6 sidor på datorn och jag är inte riktigt klar än..  det värsta är att det ska in i morgon och om jag hade fått välja precis vad jag ville just nu så, då hade det nog varit att spola tillbaka tiden två veckor och att jag hade börjat med arbetet redan då! :(  känner just nu att jag verkligen behöver börja ta tag i mina läxor och uppgifter direkt och inte sista dagarna.. menmen, man lär sig av sina misstag, tyvärr!

iaf, så har jag nog inte gjort annan under hela dagen än att skrivit på mitt arbete! hade lagdag då jag spenderade alla tre lektioner på att skriva, sen fortsatte jag på håltimmen och fortsatte igen när jag kom hem från skolan.. hard work work! XD

tycker att den är så jävla klockren! XD

förresten, kom på att jag faktiskt har gjort en rolig sak idag men jag är inte riktigt nöjd med det.. jag hade imorse, precis som vanligt, sång innan alla tråkiga lektioner.. när jag kommer in i musiksalen så har min sånglärare ställt upp en massa grejer och kopplat sladdar hit och dit.. men gissa vad han säger när jag kommer in då! JO!!, Du Stina. Har du lust att spela in? :)
SAY WHAT!?? :O:O
jo då har ju han bestämt att vi ska spela in låten som jag sjöng på konserten, allså Dear mr. president.. så det blev gjort, snabbt med smärtsamt och på fredag får jag min singel på skiva av honom! ;D  kommer att bli skitkul att få lyssna på sig själv men som jag kände det imorse så lät det inge bra.. :/  men man kan ju inte va perfekt jämt XD(a)

nu ska jag fortsätta att skriva och få det här jävla arbetet klart ngn gång.. HARE!♥

jobbigt

jo men se på fan, jag har läxor! kanske inte så mkt men har en massa annat som jag också vill få gjort.! :/  har en bok som ska vara utläst på måndag (har ca. 50sidor kvar = TUUR!) och ett soarbete som ska lämnas in på torsdag..
men sen är det ju de där utöver som heller inte lockar så mkt.. liksom sånna saker som titta på gumnasieval, skolor mm. och bara få ngt viktigt gjort..  kom hem från skolan just efter tre och då drog jag fram alla grejer.. det slutade med den här stora högen (a)

tjockt med skumtomtar! (a)XD

måste förresten visa min fett snygga outfit för dagen.

pappas grymt snygga Lee skjorta (vitt linne under)
lacktights
syrrans klocka och ring
stor vit halsduk

menmen, nu MÅSTE jag verkligen göra bort det här och sen ska jag se om det kanske blir att dra til vby och Danne senare ikväll :) HARE!


måndag

hallå hallå!
chillat hela dagen i skolan med vikarier hit och vikarier dit.. va där emot inte så nice på biologilektionen då vi fick dissekera grisögon.. MYS! or not!!
menmen, mådde så där lämligt dåligt under hela lektionen! USCH!

kutta lilla grisen! (a)XD

aja, har typ suttit i nya soffan sen jag kom hem och för en liten stund sen började jag med en present till Danne som kommer att bli en succé! ;P  men tyvärr så får ingen veta vad det är! :]

just nu så sitter jag och ser på Design Simon & Thomas med mamma och trycker lite på både mobilen och datorn :)  ska nog gå och göra mitt kvällsfika och dra mig mot sängen. det låter konstigt men jag somnade nog kring 4 inatt och det är inte det bästa om man ska upp innan 7.. :(


har förresten ett nyttigt fikatips till er alla som tycker att man borde äta nyttigare men fortfarande gott fika :)  isf så tycker jag att ni ska göra som jag ;P(a)
En skål med blåbärsyoghurt (gärna de med mindre fett mm.), bananbitar och russin + att man också kan ha i lite mandarinbitar eller ngn annan söt frukt! riktigt gott och väldigt nyttigt ;D
SÅ HARE GÖTT OCH PROVA MITT FIKATIPS! ;D

lördag

jamen tja!
kunde fan inte somna igår eftersom att glädjen hoppade inom mig för att Calle hade gått vidare till idolfinalen! han är ju fan störtskön! världens skönaste, ljuvlig röst och vad kan man säga, snubben är cool! ;D  skulle typ kunna döda för att få träffa honom och dra en truddilutt! (a)XD
jag ska helt seriöst rösta upp alla mina pengar på mobilen nästa fredag bara för att Calle ska vinna ;]  men tyvärr tror jag fortfarande att det är fler små 11åriga tjejer som bara röstar på Erik för att han är snygg än sånna som jag som älskar Calle till tusen..! :/

Love your voice Calle Kristiansson! (a)

menmen, idag så har vi gjort om i vardagsrummet med en  ny soffa, nya lampor, ny matta m.m."! det roligaste är väl bara att alla, och då menar jag verkligaen ALLA!, vet om att vi ska göra om.. men tyvärr så vet inte en viss speciell person som vid ett annat namn kallas för min egen far ;P
vi har planerat allt i ca. 6-7 veckor och han har verkligen inte misstänkt någonting alls! så jävla grundlurad! ;O  han kommer nog snart hem från butiken och då ska vi se vad han säger ;P peppar fett mkt för tillfället XD 
men, ska nog snart äta så jag ska sluta skriva och hjälpa till med dukningen :) HARE! :D

opps

förlåt för att jag har varit världens sämsta bloggare och skitit i bloggen senaste veckan.. :(
fy på mig!  iaf så tänkte jag uppdatera med lite nytt, väldigt nytt faktist! XD

detta kommer från kvällens konsert på medis med allt folk från musikskolan :)
själv sjöng jag Dear mr. President - P!nk

vet att det är sjukt dålig kvalla men kameran fick ngt fel (a)

och som lite grädde på moset ;P
det är lillMitterer som sjunger och för att förklara vem den lilla skitungen är med en bra förklaring, Dannes ena lillebror XD
jag vet att du vill döda mig just nu johan, men synd! JAG TAR INTE BORT DEN! (a)

måste säga att det va bra gjort för en 13åring som aldrig har visat sina dolda talanger för fler än de i familjen ;]

menmen, kom ganska just hem och jag ska snart nog ta lite gofika och krypa ner i sängen och se på lite tv :) HARE BRA OCH ÄT FÖR SJÄLEN!! :D

PS: det har hänt en sjuk sak senate dagarna och jag vill typ tacka vädret för att ni äntligen lyssnar på mig  XD  en lite bättre förklaring; på måndag regnade det hela dagen och det var 5+ men på kvällen började det snöa och på tisdagmorgon väckte mamma mig och skrek som en galning
"- DET ÄR SNÖ ÖVERALLT!!" Galet glad tittade jag ut genom fönstret i den -7 gradiga kylan och vad ser jag, jo detta!

AHHHH! SNÖÖ!! :D


RSS 2.0