allt på en gång

Dagen hade en bra början tills jag på bussresan till skolan kom på att jag glömt mitt hemprov hemma. Insåg att det bara var att skylla på stressen och lämna in det på måndag istället. Som tur var så hade vi vikare på matten och det hela slutade med att jag lyssnade på musik hela lektionen.

Efter matten väntade redovisning på kommunikationen, vilket även det slutade väldigt slappt. Jag var nämligen ensam pga att Linnea är sjuk och att Pontus skolkar som vanligt. Fick istället sätta mig i uppehållsrummet och planera kommande plugg, eller rättare sagt kolla bloggar och lyssna på musik med smak av P&L 2011.
Ska nu övertala Malin om att vi ska bege oss mot matsalen och äta snabbt för att hinna steka lite i solen innan religionen börjar kvart över tolv. PEACE

Dagar som dessa..

..då man är utvilad och pigg
..då man inte kan sluta skratta
..då han säger att han älskar mig
..då man är nöjd med sig själv
..då man får beröm i skolan
..då någon säger att man är fin
..då livet helt enkelt är på topp!
.
Tyvärr så är detta ingenting för just den här dagen. Känner mig frustrerad över skolarbeten, less på vardagar, är arg på mig själv, vill träna mer, försöker vara gladare och önskar att man bara kunde få rymma bort ett tag, samla krafter och komma tillbaka med stormsteg.
Som tur var så väntar det kalas, släkt, valborg, pojkvän och en hel del bra saker i helgen. Tur det finns saker som gör en glad här i livet, som gör vardagen lite mindre motstridig.
.
Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt hemska arbete, som jag har skjutit på i flera veckor, och skriva till fingertopparna blöder. För när det väl är över så kommer jag att vara lättad och så mycket gladare!
Wish me luck

nobody's perfect - jessie j

Har engelska, skriver analys och lyssnar på musik.
Två lektioner innan dagen är avklarad.
Längtar ut till solen som tittar in genom fönstret.
Vill komma hem och lägga mig på altanen och njuta.
Helgen och pausen från skolan är efterlängtad.

studying

Hatar att man alltid ska vara ute i sista sekunden,
men ändå gör man det om och om igen.
Man får dåligt samvete och vill bättra sig,
men ingenting gör man ändå.
Samma visa varje gång..

What are words If you really don't mean them when you say them

Jag älskar dig Oskar Ahlman!

nyttig eftermiddag

Den perfekta smoothien slutade idag med vaniljyoghurt, hallon, björnbär, kruskakli, banan och vindruvor. Ska nu sätta mig med hemprovet i matte samt skriva klart en analys på engelskan.
Efter det ska jag nog belöna mig själv med några avsnitt HIMYM

english lession

slutar lektionen om ganska exakt 30 minuter, och hur mycket jobb har jag gjort?
i princip ingenting!

BBQ

döda efter en hel del grillad kyckling, potatisklyftor, grekisk sallad, tsatsiki och cider ♥

peace and love HERE I COME

UNDERBAAAART!! ♥
Betalade bussen och biljetten till P&L idag. Är just nu så sjukt taggad, kan inte sluta tänka på hur roligt det kommer att bli. Längtan till onsdagen den 29 juni är nog större än störst!
.
Peace and Love 2010

vill ha!

Hittade dessa skönheter på stadium för endast 399kr.
Men dum som jag var så köpte jag dom inte!


krämbulle

Påsklovet kunde inte ha börjat mycket bättre!
God mat och gott sällskap under fredagskvällen, trip till staden och middag på Costas med familjen idag och pricken över i:et en hel del tid spenderad tillsammans med Oskar.
Befinner mig just nu i Sörmjöle, dit man annars bara åker för att bada i havet. Nu blev det istället första gången som jag är här i annat syfte, undra vad? en pojke kanske?
Ska nu leta fram en bra film och mysa ner oss med en stor påse från hemmakväll :)

working out, all day, every day

Då var sista fotbollsträningen för veckan avklarad. Nu väntar match tidigt på lördag och sen börjar vi om på nytt nästa vecka. Känner mig riktigt duktig som har tränat hela veckan även fast jag varit förkyld som jag vet inte vad. Känns i alla fall bra nu när det är över, precis som det alltid brukar göra när man inte är så himla taggad innan träning.
Ska nu hoppa in i duschen och sen väntar sängen. Tror att jag satsar på en tidigt kväll ikväll. Ska upp tidigt och har en lång skoldag framför mig innan vi får påsklov, efterlängtat!

a sunny day

Vad har hänt med vädret? Kan det kanske vara så här varje dag så att vi får sommar någon gång?
Hemkommen från skolan, äntligen! Nog för att jag bara hade två lektioner idag så kändes det som de längsta i hela världen. Var måttligt glad då jag slutade historian och fick gå till bussen.
Väl hemma så har jag slängt alla mina grejer på golvet i köket, där jag hade tänkt låta dom ligga. Ska snart göra mig en av mina smoothies och sen börja med plugget. Har en jobbig uppgift på spanskan imorgon. Ska nämligen skriva en saga, EN SAGA! och inte nog med att jag har världens sämsta fantasi och inte kommer att lyckas bajsa ut en bra saga så ska jag hinna göra klart den under lektionstid, alltså på endast 70 minuter. Wish me luck är allt jag säger!
Men nu så ska vi se det hela från den ljusa sidan, efter att jag skrivit klart sagfittan så kommer jag att få ta bussen hem, äta god mat, träna och sen förmodligen gå och lägga mig med den underbaraste av dom underbara ♥
Kan verka glad genom att slänga upp lite bilder på dagens outfit. Löpartights, en gammal t-shirt, vit hoddie och jeansjacka. Sportig men samtidigt lodis som fean!

godmorgon världen

om tjugo minuter går bussen, och här sitter jag osminkad och halvt påklädd. borde kanske med andra ord inte blogga just nu.. men det lyckas jag göra ändå XD
ska iväg till skolan tidigt för att ha EN lektion och sen håltimme i hela två och en halv timme innan jag ska ha två lektioner till. taggad? NEJ!!
men nu ska jag stressa vidare och göra mig klar, om jag ens kommer att hinna mer än att borsta tänderna. får helt enkelt se lite sliten ut idag. natural is beautiful

...

stämplar nu ut för dagen tillsammans med en fräsch smoothie och film ♥

biobesök

Kom just hem från ett biobesök med mor min. Vi såg Hur många lingon finns det i världen, vilket jag har blandade åsikter om. Nog för att det är roligt att se på utvecklingsstörda människor som säger roliga saker, men i det här fallet så blev det kanske lite för mycket och lite för dåliga skämt.
Men i alla fall, ska inte sänka era förhoppningar om ni nu inte redan har sett den. Rekommenderar den till dig som vill skratta av sig lite på oskyldiga människor.
Ska nu slänga in en popcornpåse i mikron och mysa ner mig i soffa och se på film. Får se hur mycket jag orkar se innan jag dör av trötthet, känner nämligen av det redan nu...

以上疲れて疲れて

inga kommentarer angående rubriken på japanska
.
kan man vara mer less än jag är just nu? sitter här i soffan med datorn och läser om fiskar samt skriver ett tal om hur man ska rädda ett fattigt land. snacka om underhållande!
less, (sjukling kan man även kalla mig) om inte dödstrött.. ont i halsen, snorig, hes, huvudvärk och allt annat jobbigt som man bara vill ska försvinna så att man kan börja leva igen.
.
önskar att du var här ♥

underbar

Jag är förmodligen inte ensam om att tycka att den här låten har en underbar text. Får rent utav gåshud när jag tänker på vad han sjunger. Och inte nog med det så har han en röst att dö för.

dålig fantasi

Dator, godis, soffa och tyvärr samhällskunskap är mina kommande planer. Hade mycket hellre haft kvar pojken som just åkte med bussen, men allt bra i världen kan man inte få.
Sjuk är man också. Hes som en kedjerökare och snor fulla näsan.
Men nu ska jag ta mig i kragen, ta mig en godis och börja plugga.

right now

kom just in genom dörren, så nu drar vi igång spotify och slänger oss över gitarren.
idag har vi haft uppsamlingsdag på skolan, vilket för mig betydde utvecklingssamtal, två timmar spanska och slut på dagen redan klockan elva. efter det så drog jag, Felicia och Sandra ner på stan. subway och shopping är inte helt fel så här på en fredag. fick som pricken över i:et med mig en underbar blå t-shirt från Monki hem, 80 ynka kronor.
ikväll väntar mysigt sällskap, middag, film och förmodligen en sväng förbi min fotbollsmatch
ödlor, det nya svarta?

maskeradtävling

idag är dagen satt som maskeradtävling på skolan, klasserna emellan. ninjor, greker, cirkus, ryska soldater, bovar, ICA-personal osv. min klass valde att klä ut oss till vår klassföreståndare. det blev alltså den klassiska stilen bestående av skjorta, hängslen, fluga och skägg.
några ytterst fina klasskompisar

bildbomb

här kommer en massa bilder från resan till Hemsedal

GUD SÅ SKÖÖÖÖNT

äntligen hemma. nu dör jag i sängen och kliver aldrig mer upp! GODNATT

Hemsedal

Ja då var man i Hemsedal Norge. Började den LÅNGA bilresan klockan 07:20 ifrån Vännäs, kom fram till Helsedal kring 00:50.. 120 mil i en bil full av skidor, pjäxor, tjocka kläder och godis. Kom i alla fall fram till en glad storasyster och en fet lägenhet med utsikt över alla backar.
Dag ett spenderades på "stan" pga det dåliga vädret. Blev tex en tröja rikare :)
Dag två blev det andra bullar, alltså backen. Sjukt bra väder med en hel del sol, vilket blev en början till en snygg glasögonbränna XD
Ikväll så ska jag följa med Lisa och alla hennes skidlärar-kompisar på rockfest här i byn. Kommer nog bli riktigt roligt! Alla ska vara utklädda så man lär väl få se en hel del konstigt folk!
.
Har tagit en hel del bilder, som jag dock inte lagt över på datorn. Men här är i alla fall en bild som jag tog i backen idag, soligt och fint :)
lär ju uppdatera med mer bilder under morgondagen, både från el party och all skidåkning

RSS 2.0