Motivation

Jag har under den senaste tiden tittat mycket på olika inspirationsbilder och liknande när det gäller träning. En av källorna till inspirerande bilder är Health & Fitness Motivation, en användare på weheartit.com som lägger upp en salig blandning bilder som har med träning och kost att göra. (klicka på bilden för att se själva)

Morgonträning på IKSU

Efter att jag lämnat av Kristoffer vid busstationen för en veckas trip till Kläppen & SM, åkte jag upp på IKSU för att ta ett ordentligt träningspass. På helgmornarna är det i princip tomt i alla lokaler, vilket ger en mycket avslappnad känsla när man tränar.

Jag började med uppvärmning på löpbandet, vilket till min förvåning kändes ovanligt lätt, så jag bestämde mig för att fortsätta 15 minuter till. Dessa minuter låter inte som så mycket löpning för en som vanligtvis tränar tre gånger i veckan, men det var de första kilometrarna för mig på väldigt länge (pga de ryggproblem jag haft de senaste tre åren). Det kändes riktigt bra och jag fick inte alls lika ont i ryggen som jag annars har fått - positivt! Efter löpningen tränade jag vidare med fokus på mage, rygg & lite lår/rumpa. Totalt två timmar på gymmet en härlig söndagmorgon måste vara det skönaste, främst när man får komma ut i den strålande solen när man är klar. I like it!

 

Invigde även min nya Nike PRO-tröja tillsammans med shortsen som jag har sedan tidigare. Nu fattas bara löpartightsen så har jag alla delar från kollektionen. Hur som helst kan jag rekommendera dessa till er alla som gillar tajta träningskläder som andas riktigt bra.

Friday I'm in love

Sovmorgon, leverans av beställda produkter, busstur till Umeå, lunch på Subway, en ny dunjacka, mys i solen, grillat till middag, Änglar & Demoner, påskgodis - ja det var dagen i några korta meningar.

Imorgon vankas en tur på stan, fikapaus & hockeymatch tillsammans med Kristoffer innan han åker bort under lovet. I will miss you babe!

Notis: Kristoffers pappa bjöd på munorgasm till middag. Grillad kycklingfilé, aioli, sparris, halloumi & pommes. Dör lite inombords när jag tänker på det!


A night by myself

Idag har jag varit ensam hemma hela dagen. Mamma har varit med Lisa på stan och ätit middag hos mormor & morfar, medan pappa jobbat för fullt på butiken. I och med att jag åt sen lunch tog jag endast en liten bit pizza från gårdagens middag som bukfylla för kvällen. Däremot kände jag mig galet sugen på salt (typ chips), så jag tog cykeln på ICA och handlade mig en massa gott. Chips, avokado, godis & dricka - nej inte alls tjockt! Men jag kände mig värd det idag, plus att jag ville mysa med mig själv en kväll.
 
Jag har passat på att provat lite kläder, lockat håret, filat naglarna & sedan smort in händerna i en underbar handkräm från Israel, eller närmare sagt Döda havet. Inte nog med det så har jag även sett på serier samt lekt med kameran. Nu ser jag istället på den rafflande hockeymatchen mellan Skellefteå och Linköping som slåss om en finalplats i SM. Heja Skellefteå!

Från arkivet

Kikade igenom mitt iPhoto-arkiv och insåg hur mycket konstiga bilder det egentligen finns på mig. Jag bjuder på dessa sköna & smått konstiga egobilder så här när det nu är lov. Enjoy and laugh!
   
   
   
   

Skärtorsdag

Efter att jag kommit hem från IKSU, stått i duschen tills fingrarna blev som russin och smörjt in mig i min bästa hudkräm ska jag äntligen slänga i mig den grekiska salladen jag gjorde tidigare. Funderar även på att sätta mig ute i solen och avnjuta en stor kopp varm choklad och bara njuta. Jag bara älskar dagar som dessa, klarblå himmel & strålande sol. Förhoppningsvis blir det fortsatt sådant väder resten av lovet!

Någon energi kvar?

Då var dagens energilager använt! Misstag gör man ibland, men ett sådant som detta gör jag aldrig igen.

Saken är att jag, precis som vanligt inte åt någon frukost innan jag gick till skolan. Det i sig är väl inte så farligt då man klarar sig bra ändå. När man däremot kombinerar en tom mage tillsammans med träning blir det inte lika bra. Idag lyckades jag inte bara göra den kombon, utan även ha två pass aqua. Pricken över i:et var när jag insåg att jag hade glömt något i vattenflaskan sedan en vecka tillbaka, vilket resulterade i att den fick åka sopbil till döden. Kort sagt hade jag konstant pass under 110 minuter, i 32 graders värme utan vatten eller mat i kroppen. Jag kan garantera att mitt huvud inte mådde bra alls! Tacka gud för att jag fick i mig lite mat direkt jag kom från omklädningsrummet, det satt som handen i handsken.


Friheten är endast två dagar bort

På fredag är det påsk vilket för oss skolelever även följs utav ett efterlängtat påsklov. För min egen del är det mitt sista påsklov innan studenten och äntligen livets start. Men innan dess ska jag försöka njuta till fullo av lovet och samla krafter inför den sista spurten i skolan. Så om ganska exakt tre lektioner går jag på påsklov, skön-T!

Todays lunchtime - soup

Soppa fick bli dagens lunch. Tyvärr var jag inte så duktig att jag gjorde en egen soppa, så istället fick det bli en färdigsoppa med kyckling och grönsaker från Felix. Färdigmat kan vara gott det också - nog för att jag inte föredrar det före hemlagad mat! Jag ville göra det lite nyttigare och slängde även med två små bagetter toppade med ljuvlig avocado, samt ett glas mjölk. Nu ska allt avnjutas tillsammans med lite film innan jag ska testa allt som paketet från ASOS innehöll.

Paket från ASOS

Hittade just detta paket i brevlådan. Vad det innehåller får ni se senare.

Moon boots

I och med helgens arbete var jag tvungen att bära de varmaste vinterskorna i hela tre dagar. Till min fördel så äger jag ett par moon boots som värmer tassarna fruktansvärt mycket, vilket var ett stort plus då man står ute i kylan hela dagarna. Nackdelen med dessa är att de inte har någon riktig sula. Skon består mestadels av skumgummi vilket efter en tids användning förintas. Jag har haft mina skor i säkert fem år, vilket gör att mina skor inte har någon sula kvar alls.
 
Efter tre dagar, stående i skorna från åtta på morgonen till fyra/fem på eftermiddagrna, så har mina fötter tagit stryk. Inte nog med att värmen gör sitt, utan också för att fötterna blivit tvungna att ta allt som skorna egentligen ska göra. Kort sagt så har mina trampdynor förintats! Så i dagsläget har jag svullna fötter som ömmar och knappt går att gå på ordentligt.
 
TIPS TILL MIG SJÄLV: Investera i ett par nya moon boots ...

It is all about the top part


A dress for prom

Äntligen har jag bestämt mig för en balklänning. Jag och Kristoffer känner för simpelt och går därför på "all black"-temat. Klänningen har jag beställt från England och märket Asos. Förhoppningsvis landar den i brevlådan under veckan så jag kan testa den tillsammans med allt annat jag shoppat inför balen. Hittills är både skor och smycken klara, det saknas alltså endast en kuvertväska samt själva klänningen. Kan inte sluta längta efter balen, studenten och allt annat roligt som händer närmare sommaren.
 

     

Rester från helgen


Grattis på födelsedagen älskade farfar

Jag saknar dig!


24/7

I och med dagens fullproppade schema kommer en uppdatering kanske att dyka upp imorgon istället. Dagen har med några korta ord bestått av onda fötter, strålande sol, tävling, middag & besök hos släkt. Nu ska vi alla däremot krypa till kojs så vi orkar upp imorgonbitti. Godnatt


Cold sunny friday

Efter att vi anlänt väldigt sent till hotellet i Sundsvall somnade vi alla som små bebisar i våra sängar. Inte nog med att gå till sängs sent så blev det en tidig morgon idag. Väckarklockan ringde klockan sex och halv sju satt vi på hotellfrukosten och smaskade mackor och färsk frukt. Efter det åkte vi ut till Nolby och började ställa upp inför tävlingen. Det är som sagt Lilla världscupen i alpint för 13-14 åringar och vi är här med pappas företag och säljer racegrejer.
 
Vi fick en bra plats vid målfållan och packade upp allting ganska fort så vi kunde titta på de tävlande. Pricken över i:et var den stora solen som lyste starkt under hela dagen. Inte nog med det så var temperaturen inte den kallaste och vi passade på att njuta riktigt ordentligt av lite solsken och härlig vinter.
 


Vi bor för övrigt i ett jättecoolt hotellrum som inte har något riktig dörr till toaletten utan endast en skjutdörr i form av glas. Man känner sig så där lämpligt blottad då man ser rätt genom glaset från utsidan..

BOOM

Ja här sitter jag vid köksbordet och dricker det sista ur vattenflaskan, luktar svett gör jag också (lät så där fruktansvärt mysigt - eller inte). Torsdagar består ofta av en illaluktande Stina, i alla fall de dagarna då jag beger mig hemåt direkt efter att jag tränat. Det är som att jag inte kommer in i duschen lika fort om jag får komma hem och hitta annat att göra. Om jag däremot är kvar på gymmet eller ska tillbaka på skolan så duschar jag alltid direkt efter träning. Men som sagt så var idag lite annorlunda jämfört med de vanliga torsdagarna.
 
Dagen har bestått av 70 minuter mattelektion utan sällskap då han hade försovit sig (Kristoffer skyller på att han inte vaknar på morgonen om han inte sover med mig), 55 minuter aqua samt en halvtimme till på gymmet. Efter allt lite mer ansträngande åkte jag ner på stan & köpte en födelsedagspresent till pappa som fyller år nästa vecka. Jag sprang även in på pressbyrån och köpte mig en belöning i form av en toscasnäcka som jag ska äta upp när jag är klar med all packning inför helgen. På tal om det så får vi se hur uppdateringen blir under helgen, annars får ni vänta med spänning till på måndag. Har packat ner den nya kameran så nog ska jag kunna bjuda på bilder då.
 
Ge mig toscasnäckor & ett stort glas kall mjölk..

Thuesday 21

Imorgon är det torsdag vilket som vanligt betyder mattelektion på morgonen och sedan ett pass aqua. för att ändra rutinen åker jag även bort imorgon. Jag, Kristoffer & pappa ska till Sundsvall för att sälja grejer när det är alpintävling. I och med det borde jag egentligen kanske packa men känner just nu mer för att ligga under täcket och titta upp i taket. Istället har jag packat klart träningskläder osv för att den första delen av dagen ska gå fort, samt så att jag får mer tid över till att städa undan på rummet samt packa inför resan.


Effektivitet noll

Efter att jag kommit hem från det korta besöket på skolan slängde jag i mig lunch i form av en stor och underbart god sallad. Jag passade även på att se en del av alla serieavsnitt som jag missat de senaste veckorna. Det är helt sjukt vad man kan bli fast i en serie om man ser flera avsnitt direkt efter varandra. Det är lite som att tiden bara flyger förbi i raketfart medan man sitter som klistrad framför spänningen.
 
Resten av dagen/kvällen kommer gå åt till att se ännu mer serier samt till att redigera klart min dokumentär om mobbning. Förhoppningsvis slutar den i bättre kvalité än det ser ut i dagsläget - ska vara helt ärlig och säga att jag inte riktigt tycker om hur den ser ut just nu.. I övrigt så ska jag även beställa hem min balklänning samt några mer behövliga ting inför studenten & balen.

Utvecklingssamtal

Sovmorgon idag igen då skolan endast bjuder på utvecklingssamtal och sedan PA på oberoende plats resten av dagen. I kind of like it!

Själv ska jag passa på att träna en sväng efter min träff med vår klassföreståndare, och efter det åker jag hem igen för att redigera det sista på min dokumentär. Den ska för övrigt lämnas in idag vilket känns lite jobbigt, inte för att den inte är klar utan för att jag inte är särskilt nöjd med slutresultatet. Men så kan det vara ibland - bättre lycka nästa gång!


Fina fisken

Dagen började med att jag vaknade med en enorm smärta i magen (ni tjejer vet vilken specifik smärta jag talar om) och jag bestämde mig för att sjukanmäla mig från idrottslektionen. Istället låg jag kvar i sängen och somnade om ett flertal gånger. När klockan slog tolv pallrade jag mig upp och gjorde lunch. I och med den lilla orken som fanns i kroppen blev maten på tallriken också lika enkel. Det blev lax, ångkokt broccoli, morötter och en hårdbrödmacka med keso. Nyttigt och fruktansvärt gott med ångkokt broccoli - min personliga favorit!

Sleeping beauty

Tog mig en sista-minuten-dusch innan jag slängde på mig den nya favoriten till sovplagg. Min nya t-shirt från Nike Track & field har blivit en pyjamas då det visade sig att den var längre i modellen än förväntat. Men vad har man massor med sköna tröjor till om man inte använder dom?

Nej nu är det mer än dags att krypa till kojs. Imorgon ska jag förstöra sovmorgonen och besöka mammas jobb för en sista filmning till dokumentären som ska redigeras och lämnas in på onsdag. Efter det vankas det en lektion, träning på gymmet & mer UF-arbete. Så, godnatt godnatt!


Shine bright like a diamond

Efter att jag varit och tränat på IKSU åkte jag ner och mötte upp mamma på stan. Vi gick runt och sökte födelsedagspresenter till pappa som blir ännu äldre om någon vecka. Vi passade även på att fynda ett par skor till balen, samt inhandla några fina smycken till samma speciella kväll. Nu fattas bara en beställning av själva klänningen.

Work your hips

Måndagar i all ära! Två lektioner och sedan det vanliga besöket på IKSU. Idag bestod träningen av 30 minuter crosstrainer följt av ett pass styrka i mage & rygg. Avslutade sedan allting med dagens squat-challenge som bjöd på 155 friska benböj.


Nike-frossa

Jag skulle bada i en pool full av träningsskor från Nike om jag var rik nog att betala alla par som skulle behövas till det. Jag älskar dom alla, både utseendemässigt och på grund av att de är så fruktansvärt sköna i alla tillfällen. Skulle i princip kunna sova i mina nyaste skor från Nike - så sköna är dom!

Summer inspiration

Jag skulle kunna döda för att få åka utomlands några veckor!  Vintern har gått och blivit riktigt grå & tråkig, man vet inte riktigt om man ska fortsätta gå runt i kängorna eller börja plocka fram vårskorna, man är trött och nere.. Sol är helt enkelt svaret på vad många skulle behöva så här efter en lång vinter, och det gäller även jag som vanligtvis är en vintermänniska. Så nu längtar jag endast efter sommaren, studenten, roadtrips, sol & bad.

Johan Falk - kodnamn Lisa

Lördag är dagen, avslappning var temat och det är precis det vi har gjort! Till att börja med tog jag och Kristoffer en obegränsad sovmorgon som sedan fortsatte på soffan framför parallellpuckel. Efter det promenerade vi in till centrum för att besöka Allstar med hans familj. Där såg vi på hockeyn mellan Skellefteå & Brynäs samt åt middag. Med vinst åt Skellefteå bokade vi platser på bion åt oss ungdomar. Johan Falk blev valet och efter två timmar i biosalongen är jag nu redo för sängen igen. Filmen var riktigt bra och förvånansvärt enligt mig då jag inte är så förtjust i kriminalserier.


UF-mässa. dag två

Under dag två på mässan ökade vi försäljningen och fick även en hel del beställningar på t-shirts. Förhoppningsvis lockade vi även en del kommande köpare som vågar använda sig av vår webbshop. Över huvudtaget så fick vi riktigt bra respons på allting och vi fick även ett förslag angående att sälja våra produkter hos en lokal butik i Skellefteå vid namn Local store
 
I övrigt bestod dagen mestadels av mässa fullproppad av besökare i alla åldrar. Efter fem timmar av säljande och så vidare var det prisutdelning i alla tävlingar. Kristoffer fick 3:e pris i tävlingen bästa säljare, men tyvärr gick det inte som vi hoppats på resterande tävlingar. Däremot fick vi gratulera några vänners företag som tog sig vidare till SM i UF-företagande.
 
Efter allt ståhej plockade vi ihop alla grejer och lämnade mässhallen. På vägen hem firade vi våra prestationer med en middag på Max innan vi åkte vidare hem mot Umeå. Väl hemma fick vi fira ännu mer - en ny soffa & soffbord i Kristoffers rum samt alla beställda träningsprodukter från Nike.

Home sweet home

Dör lite inombords då jag konstaterat att jag redan nu nästan somnar mellan raderna..

Dagens arbete har tagit hårt på oss och vi vill därför ta tillfället och endast sova ut ordentligt. Så vi syns imorgon - godnatt!


UF-mässa . dag ett

Vi började dagen med att vakna till en illa-ringande väckarklocka ställd på 05:30. Efter lite snooz tog vi oss till slut upp ur sängen och ut i bilen. Två timmar senare var vi i Skellefteå med allt pick och pack för mässan.
Efter att vi sökt alldeles för länge efter ingången, fixat in allt i mässhallen & skickat iväg Kristoffer på säljmöte inträffade dagens första och största problem. Vår monter var endast 2,97cm bred istället för de tre meter som hemsidan och informationen sagt. Så där gick resten av planeringen åt helvete, både golvet och väggarna var för stora för att passa in! Som tur var hade vi Kristoffers pappa med oss (tacka Gud för det!) som hjälpte till med att såga om golvet och lösa problemet med väggarna.
Efter många om och men fick vi till slut ihop montern och den såg förvånansvärt bra ut med tanke på våra förutsättningar men alla felaktiga mått. Vi fick jättebra respons på våra produkter samt att många tyckte att vår monter såg ut som en liten butik. Till båt förvåning sålde vi även tio stycken tshirts under mässans tre öppna timmar.

Imorgon vankas det ännu mer mässa samt prisutdelning av en hel del fina priser. Bland annat är vi med och tävlar i kategorierna bästa UF-företag, bästa säljare & bästa monter.


Vårens färger

Drog på mig min nya & färgglada kofta som jag fyndade på H&M för någon dag sedan. 150 kronor och en vårfin kofta rikare!


One day to go

Under gårdagen hade vi megaverkstad här hemma. Medan jag fixade tröjor packade Kristoffer om vattenflaskor, vi drog ut broschyrer & visitkort, packade tröjorna i sina rätta förpackningar osv. När klockan slog 01:30 gick vi och sov, efter sisådär tolv timmars arbete.

Idag fortsätter arbetet blandat med en lektion i skolan. Vi ska hämta ut bärkassar på posten, måla det sista på montern, packa verktygslådan och till sist också packa bilen för en tidig avfärd imorgon.


Lucky one more time

 
JIPPIE!! Deltog för några dagar sedan i en tävling om att vinna en massa cocacola samt smink till ett värde av 2500 kronor. Vinnarna drogs igårkväll och publicerades på styleitlight.metromode.se . Till min förvåning hade jag vunnit andra pris som gav mig hela tre flak Cocacola light, samt en hel massa smink till ett värde av 900kr från MaxFactor. Happy times!

Life goes on

Skolan var då igång igen, som tur var endast till och med onsdag då resten av veckan innebär mässa i Skellefteå. I och med denna väl omtalade UF-mässa kommer jag de närmsta dagarna arbeta häcken av mig för att hinna med alla förberedelser (som jag redan gjort i en hel vecka). Tacka Gud och min idrottslärare som dessutom givit oss komp imorgon, vilket innebär att både jag & Kristoffer är helt lediga under morgondagen. Kort sagt kommer hela dagen gå till att fixa saker och ting som har med UF-företaget att göra.

Student 2013

Efter att jag drömt om att få fira sista dagen i skolan iklädd en klänning från märket Jones & Jones, dödades drömmen då jag var för lång för en sådan klänning (notera att jag inte är mer än 175 cm lång). Istället hittade jag en liknande klänning, beställde den och insåg att jag istället hade för breda höfter för att få bära den på den stora dagen. Efter sökande hit och sökande dit gav jag upp jakten efter den perfekta vita klänningen. Tänkte under en desperat stund till och med boka en skräddare för att sy upp klänningen från mina drömmar..
 
För två dagar sedan gick det istället lite bättre på min jakt. Under fredagen hittade jag ännu en liknelse till ursprunget på rea för 100kr. Lördag bjöd på en till, denna ännu mer lik klänningen jag drömt om under två års tid, också på rea för 110kr. Och till slutspurten så hittade jag idag klänning nummer fyra, inte på rea den här gången, men fortfarande för enkla 400 kronor.
 
Ja då var man helt enkelt inne på studentklänning nummer fyra.. HELT SJUKT!

Todays outfit

Slängde på mig min nya baseball-tröja från Gina Tricot tillsammans med en fläta på huvudet. Sunday it is, and casual it should be..
 
Top - GinaTricot / Jeans - Dr.Denim / Watch - Ur&Penn / Shoes - Skopunkten

På min fönsterbräda

 
Under morgonen har jag lekt för fullt med min nya kamera. Fotade runt på en massa onödigt i mitt rum och knäppte även av några bilder på dagens outfit som ni kanske får se senare under dagen. Känner mig som ett litet barn när jag springer runt i huset med min kamera i händerna och fotar på allt som bara finns att fota. Excited!!

Last day before judging

Efter att jag nu haft lov för näst sista gången vill jag summera mitt sportlov som det stressigaste! Jag och Kristoffer har jobbat dygnet runt med UF-företaget, blandat med korta stunders vila & annat arbete i form av dokumentering. Sorgligt nog vill jag nästan säga att jag inte haft lov ännu, och jag är fortfarande inte klar med allt som måste göras innan skolan drar igång igen.
 
Hur som haver vill jag nu ta lite utav ett lov. Söndag betyder oftast en dag som går åt till att softa, och det är precis vad jag ska göra idag jag också (plus lite arbete). I denna stund sitter jag faktiskt inrullad i en fleecefilt på soffan & ser på alpint. Till allt detta har jag en stor skål carbonara i famnen som ska avnjutas så fort den svalnat lite. Resten av dagen planerar jag att spendera här, förutom då jag måste sitta i köket och sy. Söndag är en bra dag - förutom den klassiska ångesten över den kommande veckan!

UF-döden

Dagen har gått åt att filma material till Kristoffers dokumentär samt att fixa en massa med UF-företaget. Precis som alla andra dagar på lovet fortsätter arbetet med montern, produkterna och så vidare - ja för på torsdag åker vi mot Skellefteå och mässan. Fortsättning följer, förhoppningsvis kommer ni inte bara se min enorma frånvaro på bloggen utan även ett stort arbete. Titta in på vår hemsida så får ni se vad jag fördriver min övriga tid på.
 
www.uniquetshirts.se
 

Ceasar sallad for dinner

Jag var som sagt och åt middag med mamma på Allstar ikväll. Själv satte jag i mig en ceasarsallad och ett vitlöksbröd, medan mamma åt den klassiska club-sandwichen. Jag tycker personligen att maten på ställen som Allstar är okej, inte så speciell men fortfarande inte dålig. Måste däremot erkänna att jag rent avgudar deras vitlöksbröd. Skulle kunna äta endast dom till middag (nog för att det är nästintill det flottigaste på menyn)!


Fredag hela veckan

Dagen har sett ut som sådant: Åt snabb frukost tillsammans med en trött pojkvän, tog bilen till Umeå och IKSU för att ha pass, åkte ner på stan för att möta upp mamma, shoppade, shoppade & shoppade, åt middag på Allstar, hyrde film och köpte godis på hemmakväll, körde hemåt, svängde in på Mediamarkt 10 minuter innan stängning & köpte en Nikon J1 samt en kameraväska. Bra dag kort sagt!


Bodybalance

Den senaste tiden har jag varit precis som ett litet barn som nyfiket testar det mesta som finns att testa, detta gäller främst olika gruppträningspass på IKSU. För någon vecka sedan tog jag mig mod att för första gången i mitt liv gå på bodypump, veckan efter fick jag med mig Kristoffer på ett yogapass & senast idag var vi även på bodybalance tillsammans. Tyvärr var det sistnämnda ingenting för mig! Jag är inte riktigt för träning i lugna miljöer, utan vill hellre ha ösig musik med mycket bas samt en peppande instruktör i bakgrunden.

Hämtade även mina nya träningsskor från Nike idag. Ett par Nike free 3.0 i En underbar lilafärg med rosa detaljer. Beställde dom genom jobbet och väntar nu endast på resten av beställningen som förhoppningsvis går att hämta i början på nästa vecka.


Money in my pocket

Idag fick jag tillbaka min förfrågan om ersättning från försäkringsbolaget. Det gällde mitt lillfinger som för lite mer än ett år sedan genomgick en stor förändring. En bruten led, operation & en massa rehab. Nu efter ett år har jag endast en liten rörelse i fingret medan den utsatta leden är konstant stel.

Precis som vid en tidigare fingerskada ansökte jag om ersättning. Förra gången (då fingret endast åkt ur led) fick jag hela åtta tusen kronor. Tyvärr spenderade jag pengarna på mycket mer materiella ting än vad jag borde gjort.
När jag idag fick svaret från försäkringsbolaget blev jag chockad. I och med att skadan har skett i samma finger som tidigare var jag rädd att jag inte skulle få någon ersättning alls - men så blev det inte riktigt. 17 800 kronor kommer inom kort sättas in på mitt konto. 17 800 kronor!!!


Day five

Idag bjuder squat-challenge på 70 snabba benböj, jag har träningsvärk i magen efter passet på gymmet, har smörjmedel på fingrarna efter att jag monterat 10 par skidor, tänker äta riskakor till kvällsfika, sova med tjocksockarna på & se på serier tills jag somnar med datorn på magen. Godnatt!


The love of my life

Ännu än härlig sovmorgon & go-frukost tillsammans med världens bästa sällskap.
 
När vi håller på att bygga monter etc så flyttar vi mellan varandra i par, just för att få så mycket gjort som möjligt. Och efter att vi spenderat hela dygnen sedan fredag tillsammans, så tog Kristoffer bilen till Skellefteå för att se på hockey med sin lillebror medan jag tog tillfället att träna 90 minuter på gymmet samt jobba i eftermiddag.


 

Leopard shoes

 
Älskar dessa två par från Vans & Nike. Främst för att modellen på de båda är enkel och att mönstret ger en sjukt cool effekt. Leopard måste ju ändå vara det snyggaste djurmönstret! Önskar mig ett helt eget par från Vans inför slutet av våren och den efterlängtade sommaren.

Tips: Träningsappar

Här kommer några appar som finns i min iPhone, dessa i syfte att hjälpa till med träningen. Helt ärligt så använder jag de inte så mycket för tillfället, men planerar att komma igång på riktigt när min förkylning sprungit förbi min kropp. Fram tills dess får vardagen endast fyllas med squat-challenge och några enstaka fokuspass på mage, armar & ben.

Nothing better to do

Dagen har fyllts med målning av monterdelar, bilkörning i snöstormen & långkalsonghäng i soffan framför friidrotts EM. Var tvungen att klä på mig ordentligt och ta mig ut i stormen då Kristoffer lyckats ställa färgburkarna i garaget, som för övrigt varit närmare 10 minusgrader inatt. Det innebar genomfrusna färgburkar och 250 kronor rakt ut i skogen.. Jag fick istället uppleva den jobbigaste bilkörningen hittills då till och med E4:an var halv på bredden (det hade drevat ungefär två meter in på vägen), samt att alla rodelller i Umeå endast hade ett körfält då resterande delar var täckt med snö. Men vad ska man säga, hellre snöstörm än snöslask!

Nelly.com

Idag fick jag mitt paket från Nelly.com! Det innehöll en svart kofta, ett par färgglada legging och en marinblå klänning varav allt var helt perfekt. Jag är i alla fall sjukt nöjd med allting och jag har redan invigit koftan nu under dagen. Tyvärr orkar jag inte ta på mig allt och fota det (sorry guys) så ni får se produktbilderna från hemsidan istället. Däremot tror jag att ni kommer att få se alla kläder på lite kommande outfit-bilder.
    

Sportlovets start

I min nya värld börjar man sportlovet med sovmorgon, frukost & träning tillsammans med den man älskar. 55 minuter aqua samt 45 minuter armar på gymmet. Påbörjade även min squat challenge som idag bjöd på 50 stycken benböj.

Dagen fortsätter nu med en sen lunch och sedan börjar byggandet av monterinredning. En kassadisk ska ta form innan helgen är slut. Om ni har tur får ni kanske en sneek på hur slutresultatet ser ut. Trevlig helg & sportlov allihopa!


RSS 2.0