Lite nytt till garderoben

Idag så hade jag utvecklingssamtal och efter det så åkte jag och mamma ner på stan för att kolla på lite saker. Tur som jag har så fick jag mig ett par nya träningsshorts från Nike, ett par nya solglasögon samt lite nödvändiga saker som jeans, spetstrosor och en sportBH.
Till mig själv köpte jag ett par skor. Färgen ligger någonstans mellan beige och mullvad - huvudsakligen så är det grymt snygga.


grattis pappa 50 år

Min älskade far har gått och blivit gammal. Han blir hela 50 år idag och stackarn fick inget grattis av mig
innan jag for till skolan. Istället så fick han ett fint sms under förmiddagen och som tack fick jag tillbaka; Ja tyck om dej oxå.
Efter det svaret så visste jag inte riktigt om jag ville tro på hans nya ålder eller om det var 50 års-krisen som kommit direkt.
Åter igen. Grattis pappa på födelsedagen!

helt okej dag

08:30-09:15 - Cyklade istället för handboll på idrotten som resulterade i en mil på 20 minuter samt lite bålövningar
09:50-10:40 - Psykologiprov om känslor och drömmar, vilket gick bättre än vad jag trodde
Käkade god lunch (en mycket ovanlig företeelse om man går på Minerva) tillsammans med Kristoffer
12:15-13:00 - Lyssnade på en föreläsning om friluftsliv på IKSU.
.
Nu sitter jag istället på Kristoffers säng och äter clementiner, medan han spelar gitarr för fulla muggar. Ikväll hade jag tänkt mysa ner mig i soffan och se på gamla disneyfilmer, äta fruktsallad och bara njuta av att jag inte har något större skolarbete innan påsklovet.

---


Förlåt

Måste erkänna att jag haft min sämsta dag på länge idag!
Det hela började med att jag vaknade med sjuka smärtor i ryggen. Åkte till skolan i hopp om att finna intresse i dagens två lektioner. Hade två timmar datakunskap då vi fick göra en budget i numbers - sjukt ovärt. Efter det så skulle vi ha två timmars föreläsning/tester i fysiologi. Så klart så blev vår lektion förskjuten en timme, vilket jag spenderade på serier. När jag väl begav mig mot iksu för föreläsning så får jag reda på att det inte blir något. FML

Så nu måste jag be om förlåtelse till alla som har fått stå ut med mig idag, främst Kristoffer som har fått höra på alla ledsna kommentarer. Förlåt och jag älskar dig för att du lyssnar, även när jag är fruktansvärt jobbig.


been working

Helgen har endast bestått av jobb, mat och sömn. Har varit duktig och tjänat in 13 timmars arbete så det känns mer än okej.
Nu ska fokus istället läggas på psykologiprovet som är på tisdag och sen ska jag bara chilla resten av veckan
eftersom att det är utvecklingssamtal. Till helgen vankas det 50års kalas för min älskade far som fyller riktig gubbe.
Då blir det afterski och party innan jag och Kristoffer ska upp och jobba igen. Nu ska jag istället hjälpa honom med sångteknik (fråga mig inte varför..) och äta polly.

I have been waiting for this moment

Som de flesta vet så har jag haft problem med ryggen väldigt länge. Läkarna säger att jag är överrörlig, sjukgymnasterna säger att jag sitter konstigt & de på akupunkturen påpekar att någonting är hemskt fel. Tyvärr så har det ju varit så att fel personer tror vad, för som det har varit nu i snart 1,5 år är att läkarna inte tror på att mitt revben kan ligga snett och därför gör de inte ett piss åt saken.
Igår så valde jag därför att byta vårdcentral till Norrlandskliniken och besöka dem på IKSU. Där träffade jag ännu en läkare som inte ville skicka mig på röntgen, utan åter igen till en sjukgymnast (som enligt mig inte kan säga om ett revben skulle ligga fel!). Jag och Kristoffer försöka övertala honom men ingenting fungerade..
Idag vaknade jag istället av ett sms från min mamma, där det stod att läkaren hade ringt och sagt att han ändrat sig och skulle fixa en röntgen inom 1-2 veckor.
I'm in fucking wonderland!! Äntligen ska ryggen utredas. Vi får bara hoppas att vi söker efter rätt problem och att det går att lösa.

 


LOKA hallon & persika

Jag tror nästan att jag har hittat mig en ny kärlek. Inte riktigt lika bra som en viss person
men fruktansvärt underbart ändå. Denne nya kärlek är LOKA hallon och persika. Världens bästa skapelse!

XC - cross country skiing

Längdskidor, längdskidor, längdskidor.. tror att det var dagens enda och värsta händelse. Ryggen dog - jag dog!
Tror nästan att det blir att besöka akuten någon dag i veckan och tvinga dem att fixa min rygg så jag kan vara med på
fruktansvärt tråkiga gymnastiklektioner i längdspåren i framtiden. Eller varför inte bara handbollen nästan vecka.

Jag älskar dig


planer på en ny byxdress

Införskaffade några meter tyg idag då jag och Kristoffer besökte Olssons tyger i väntan på bussen. Köpte två stuvbitar av ett svart/vit mönstrat tyg som förhoppningsvis blir till en byxdress inom kort. I och med detta har jag ritat mönster hela kvällen.

påkommen av mig själv

Insåg just en sak som Felicia påpekade för över fyra månader sedan.
Jag har en ytterst konstig vana om att sopa bort allt soker/salt från godisar som inte ska ha det i vanliga fall.
Kom på mig själv när jag satt och sopade bort socker från en rabarberstång.. suck

Not a normal kiss

Ni måste bara se de här klippen! Jag såg reklamen om detta idag och var bara tvungen att sprida det vidare. JAG DÖÖR!! Dom äter ju för fan upp varandra
.
http://www.youtube.com/watch?v=FsEynSRLetM&feature=youtube_gdata_player
.
http://www.youtube.com/watch?v=s7JfkPRdHao&feature=youtube_gdata_player


New jacket(s)

Införskaffade två nya jackor under sportlovet. En skidjacka från Sweet protection samt en tunn vårjacka från Rütme.


De som känner mig vet gott och väl att jag inte är den som är i brist på jackor.. Däremot så gillar jag att byta upp mig när jag hittar någonting snyggt. I och med detta så kommer jag att lägga upp några jackor, troligast fyra eller fem stycken, till försäljning här på bloggen senare idag eller under morgondagen.


go away

Kul att vakna med ont i halsen och täppt näsa första dagen i skolan efter lovet. Vill egentligen åka hem igen men nu är jag redan på skolan så varför inte lika gärna stanna? Har som pricken över i:et ensemble som innebär sång = inte så bra för halsen..

Vännäs - Åre - Vemdalen - Hemsedal - Lillehammer - Trondheim - Åre - Vännäs

Äntligen hemma efter X antal timmar i bilen, besök på vägkrogar och sedda renhjordar.
Nu ska jag och Kristoffer istället lägga oss på soffan, äta popcorn och se på film innan morgondagen och skolan väntar. Vill verkligen inte kliva upp för att åka till skolan 07:05 imorgon.. Men vad gör man inte som tack för att få ha fått spendera 10 dagar tillsammans med världens bästa pojkvän samt en riktigt underbar skiddag i solen.
.
Just nu orkar jag inte skriva något om vad vi gjort på vår långa resa, så ni får lite bilder från veckan istället.

Dag 2 - vattenläcka

Jippie, vi har inget vatten! Får just nu leva på cola och äckligt norskt godis, samt kissa i snöhögar.. Life sucks, get used to it

Dag 1 - Hemsedal

Dagen har bestått av snö och inte lite! På grund av det så blev det ingen skidåkning idag utan istället en trip på byn. Lunch och shopping. Jag fick mig även en ny mössa samt ett pannband som matchar min nya jacka som jag köpte igår.
Inför resterande del av dagen vankas det film, nachos och smältost i mängder.. kanske lite middag också.

några timmar kvar till avgång

Tidigt måndag morgon så bär det av mot Norge, Hemsedal och systeryster. Där ska vi spendera hela sportlovet innan vi åker hemåt igen. På vägen hem så ska vi även stanna två dagar i Åre för att kika på skidgrejer som kommer i butik 2013. Härliga tider!
Nu ska jag istället invänta älskling. Sen ska vi äta bärpaj med vaniljvisp och se på film.
.

- Hemsedal mars 2011

Special features

Jag har spenderat kvällen framför tvn hemma hos Felicia. Vi har sett på extra-materialet till de sista två Harry Potter filmerna. Kan bara säga en sak - snacka om att alla svartalfer är galet coola!


inte bästa tidpunkt

Vilken morgon.. Gick till skolan och hade geografi i 10 minuter innan jag började må riktigt dåligt. Blev illamående och fick ont i magen. Jag krigade vidare i två lektioner, gick och tvingade i mig lite lunch och sedan tog jag bussen hem. Nu ska jag istället rulla in mig i en fleecefilt och läsa lite i hopp om att magen ska bli bättre.

RSS 2.0